- 5 Nisan 2018
- 220
- 132
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ilaç kullanmak istemedim soğan kürü denedim de daha olmadım 5 gündür kullanıyorumen güzeli ama ilaçsız adet görüyorsan bir sıkıntı olacagını sanmıyorum
ben 5 aydır istiyorum ama hep düzensizdi sanırım benim ki hiç takip etmedim evledikten sonra 6 ay normal gittii 32-33 günde ama son 2 aydır 40-42 oldu acaba kilo aldım biraz onun etkisimi bilemedimSenşn niye öyle gecikiyor ki
Ne kadar zamandır gebelik istiyorsun
ama artık olmassan kullan 2 ayı geçirme belliki bu ay yumurtlaman olmamışBen de ilaç kullanmak istemedim soğan kürü denedim de daha olmadım 5 gündür kullanıyorum
İşte benim de aynı şekilde ve doktor da sıkıntı göremedi ben sordum pko var mı yumurtalıkların normal gözüküyor varsa da hafif vardır dediben 5 aydır istiyorum ama hep düzensizdi sanırım benim ki hiç takip etmedim evledikten sonra 6 ay normal gittii 32-33 günde ama son 2 aydır 40-42 oldu acaba kilo aldım biraz onun etkisimi bilemedim
Kilo beni de çok etkiliyor 3kilo vereyim hemen düzene giriyorben 5 aydır istiyorum ama hep düzensizdi sanırım benim ki hiç takip etmedim evledikten sonra 6 ay normal gittii 32-33 günde ama son 2 aydır 40-42 oldu acaba kilo aldım biraz onun etkisimi bilemedim
bak aynı durumdayız :)Kilo beni de çok etkiliyor 3kilo vereyim hemen düzene giriyor
Hayır kist mist yok dedi.pko demek aynı anda birkaç yumrtanın büyümeye çalışması ama yeterli gelişememesi değil mipkonun hafifi olmaz pko demek yumurtalıktaki kisttir senin kistin miyom falan var mı
O zaman kilo verelim Ama temmuzda kpss sınavım var ona çalışıyorum kilo vermekle uğraşamıyorumbak aynı durumdayızzz :)
bak aynı durumdayız :)
Bana hormonların normal rahmin normal yumurtalıkların normal dedi yani bana şöyle anlattı. Hava değişimi yenilen yiyecekler alınan kilolar insanı etkiler.sende de yumurta atımı geç oluyor dedihayır polistir over sendromu
ya zaten kilo olsaydı benim obez arkadaşlarım hamile kaldı ilk 1 yıl normal bebiş için akışına bırak :)O zaman kilo verelim Ama temmuzda kpss sınavım var ona çalışıyorum kilo vermekle uğraşamıyorum
Hayır bazen bazı insanların bünyesi kilodan etkilenebiliyorya zaten kilo olsaydı benim obez arkadaşlarım hamile kaldı ilk 1 yıl normal bebiş için akışına bırak :)
yani bakarsın olmadı kpssden sonra yumurta takibi yaptırırsın ama öncesinde eşinin sperm analizi belkide sorun bizde yok böyle düşnmek lazımBana hormonların normal rahmin normal yumurtalıkların normal dedi yani bana şöyle anlattı. Hava değişimi yenilen yiyecekler alınan kilolar insanı etkiler.sende de yumurta atımı geç oluyor dedi
Ya ben ikimizde de hatta eşlerinizde de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ki sıkıntı olsa da ne sıkıntılarda çocuk yapanlar var.Sıkıntı aklımıza çok takmamız ve en önemlisi bebişin zamanının belli olmasıyani bakarsın olmadı kpssden sonra yumurta takibi yaptırırsın ama öncesinde eşinin sperm analizi belkide sorun bizde yok böyle düşnmek lazım
dua sabır rabbim zamanını biliyordur ben mesela şimdi kafayı takmayacagım diyorum ama ister istemez umutla bekliyorum adet geçsin diye :) zaten ancak 2 ay sonra emin olurumda :)Ya ben ikimizde de hatta eşlerinizde de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ki sıkıntı olsa da ne sıkıntılarda çocuk yapanlar var.Sıkıntı aklımıza çok takmamız ve en önemlisi bebişin zamanının belli olması
aynen bende de öyle oluyor ve öyle olunca beyin yumurtlamayı otomatikmen geciktiriyormuş ve sen kendini gebe hissediyormuşsun.Akışına bırakalım :)dua sabır rabbim zamanını biliyordur ben mesela şimdi kafayı takmayacagım diyorum ama ister istemez umutla bekliyorum adet geçsin diye :) zaten ancak 2 ay sonra emin olurumda :)
Niye 2ay sonradua sabır rabbim zamanını biliyordur ben mesela şimdi kafayı takmayacagım diyorum ama ister istemez umutla bekliyorum adet geçsin diye :) zaten ancak 2 ay sonra emin olurumda :)