Soğan kürü güncem

Tadını almadan içmenin yolunu söyliyim sana. Bana da çok iyi geliyor soğan kürü hamile kalmaya yardımcı olmasada rahimde enfeksiyon kist mist hiçbir şey bırakmıyor hepsini temizliyor. Ha bir de bu kür sayesinde adetlerim düzene girdi 4-5 ayda bir yapıyorum. Gelelim içme konusuna çok basit burnunu kapat ve hiç açmadan iç. Hepsini içtikten sonra burnunu hiç açmadan bir tane şeker ye. Şekeride yedikten sonra öyle aç burnunu ben hep böyle yapıyorum. Ne kokusu ne tadı hiçbir şey yok
Ben bazen ayın beşinde, bazen yirmisinde regl oluyorum. Adetim bu şekilde düzensiz. Soğan kürü yapsam her ayın belirli günlerinde regl olur muyum bu durumu düzeltir mi sizce?

Ben bazen ayın beşinde, bazen yirmisinde regl oluyorum. Adetim bu şekilde düzensiz. Soğan kürü yapsam her ayın belirli günlerinde regl olur muyum bu durumu düzeltir mi sizce?
Yani bende işe yaramıştı eskiden bazen 40 günde bazen 20 günde adet olurdum. Kürü yaptıktan sonra düzene girdi birkaç gün oynama oluyor ama genel olarak düzenli olmaya başladım. Herkesin vücudu farklı olduğu için çok fazla yapın yapın demekte istemiyorum ama bana faydası oldu onu söyleyebilirim. Şu da var herkes adet bittikten sonra başlıyor asıl tarifte de bittikten sonra ama ben adetimin ilk günü başlıyorum ve 10 gün yapıyorum belki bu da farklılık yaratıyor olabilir

Tadını almadan içmenin yolunu söyliyim sana. Bana da çok iyi geliyor soğan kürü hamile kalmaya yardımcı olmasada rahimde enfeksiyon kist mist hiçbir şey bırakmıyor hepsini temizliyor. Ha bir de bu kür sayesinde adetlerim düzene girdi 4-5 ayda bir yapıyorum. Gelelim içme konusuna çok basit burnunu kapat ve hiç açmadan iç. Hepsini içtikten sonra burnunu hiç açmadan bir tane şeker ye. Şekeride yedikten sonra öyle aç burnunu ben hep böyle yapıyorum. Ne kokusu ne tadı hiçbir şey yok
Merhaba öneri için tesekkurler ama 2.günden sonra tadına alıştım zevk alöaya başladım 😂😂 bir de ben 8.günden sonra bıraktım kürü yumurtlamaya kadar yaptım. Bu kadarı da şifa olur insallah🙈😄

X