Eekliyorum canım
Hoşgeldin canım oyy maşallah resmen azmin zaferi bebiş :) İnşallah ikincisi de bekletmeden sağlıkla gelsin, nerelisin pekiSlm anne adayları grubunuzu baştan sona okumaya niyet ettim 69. Sayfadayım ama siz cok hızlı ilerliyorsunuz ,
B3n kendimden bahsedeyim biraz 4,5yasinda bir kızım var şimdi ikinci çocuk için uğraşıyorum hayirla gelir hayırlı evlat olur inşaallah.
2013 yılında 4.5 yıllık evli iken geldi kızım nemde 3 aşılama sonrası tam tupe randevu aldığımız ay.
Ben kazara hipotiroidi oldugumu öğrenmiştim o zamanlar sonra soğan kürüne başladım iki ay bi sonuç alamadım derken saracogluna sonuçlarımı gönderdim o da bana kur tarifelerini ve çayları o zamanlar 300 tl vermiştim soğan suyu,aslanpençesi,soğan suyu, civan percemi,soğan suyu,brokoli şeklinde ilk soğanı bitirip çaydan beş tane içtim ki kızım geldi:) hamdolsun
anım hastanenin sitesine gir, orada laboratuvar sonuçları diye bir bölüm olması lazım, kullanıcı adı ve şifreyi de hastaneyi arayıp öğrenebilirsin, büyük ihtimalle barkod numarası oluyor zaten eğer barkodun elindeyse ordan bakabilirsin :)AA öyle mi bilmiyordum çok iyiymiş,nasıl nereden bakacağım peki buna?
Evet inanıyorum ben de inşallah işe yarar yaa
Ekliyorum canımBeni de ekleyiiin - bat 27 Aralık
Tatlım testlerinde T tarafında bir belirsizlik var sanki, sanırım çok beklediği için dağılma olmuş olabilir o yüzden kesin birşey diyemeyeceğim ama inşallah inşallah vardırBat 15 aralık sizce? Kafayı çocuk diye yemediysem eğer silik çizgi var
Ayniyiz hemen hemen0,97 canım
sağol tatlım, sırada 10 AralıkEekliyorum canım
selam, ben bişey görmedimBat 15 aralık sizce? Kafayı çocuk diye yemediysem eğer silik çizgi var
Amin canım benim.Yok bebiş onu biliyorum, o yüzden bir an önce regl olup testlerimi yaptırmaya odaklandım
Papatya iyi fikir çok teşekkür ederim canım benimHadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda olur. Papatya çayı içmeyi deneyebilirsin kuzum strese iyi gelir sakinleştirici adet olmana da yardımcı olabilir. Adaçayı civan perçemi çaylarıda öyle ama işte bebek ihtimaline de karşı en güvenilir papatya.
Papatya iyi fikir çok teşekkür ederim canım benim
Benim hiç umudum yok kasıklarım ağrıyo göğüslerimde ve belimde de hafiften ağrı var. Belirti aramak istemiyorumsağol tatlım, sırada 10 AralıkBilgeUfuk varmış hadi bakeeem veriverin müjdeyi gari
sonra sen sonra da ben
Aynen ablacığım hakkımızda hayırlısını versin rabbimRica ederim canım, evetBilgeUfuk şafak 4 :) Hadi hayırlısı inşallah
Yaa ben bu ovu testlerinden hiçbirşey anlamıyorum hiç kullanmadım. O yüzden bi yorum yapamicamkızçelerimBilgeUfuk badenzi cennetkokulumm C chemistim ISTANBULLUGELINN
bunlar da benim bu ay yaptığım ovulasyon testlerim
sizce bugün yaptığım pik olmuş mu yaa??
yoksa 6 saat sonra tekrarlasam mı bugün yine?
3 ay ovulasyon testi ile takip ediyorum bugünkü yaptığım kadar daha önce hiç bu koyulaşan olmamıştı
Amin bitanemAynen ablacığım hakkımızda hayırlısını versin rabbim
Belirtilerin güzel ama kuzusuu :) ben de bu ay belirti aramıcam diyorum ama yine de aklıma geliyor yaBenim hiç umudum yok kasıklarım ağrıyo göğüslerimde ve belimde de hafiften ağrı var. Belirti aramak istemiyorum