- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet elbette yardımcı oldun yani ovulasyon eli kulağında yarından itibaren test yapmaya başlayayım bari bugünde hala günlük pedde akıntım var mesela
yapmadım canım, hemen regilden sonra görünce ihtimal vermedim, ama iki parmağımın arasında yapışkan bir sıvıydı, öyle olmuyor mu yumurtlama akıntısı?Yaptınmı yumurtlama testini junes öyle regliden hemen sonra yumurtlama oluyormu ?
aynen öyle canım, testi bile beklemene gerek yoks aslında gün aşırı başlayabilirsiniz değerlendirmeye :) biz öyle yapmıştıkevet elbette yardımcı oldun yani ovulasyon eli kulağında yarından itibaren test yapmaya başlayayım bari bugünde hala günlük pedde akıntım var mesela
Yaa bak demiştim ben hemen fark ediliyor etkisi diye :) Çok sevindim canım senin adına, ama neden ara veriyorsun ki ? 15 gün düzenli yapman lazım eğer tam anlamıyla işe yaramasını istiyorsan, bence devam etkızlar günaydınlar :) bu soğan kürü harika bu gün regli oldum çok şükür çok krkmuştum hormon tekrar yükseldi diye ama olan eşime oldu 5 haftadır eğitimde ve bu akşam dönüyo
Ay ama dzene girsinde birde soğan kürüne ara veriyim o zaman adet bitiminde mi başlıyım devammı ediyim yoksa bilemedim 4 gündür yapıyorum
Evet burdan sizlerle konuşarak beklemek daha güzel, hem insanın stresini alıyor gerçekten :) Buraya yazdıklarımı hergün arkadaşlarıma anlatsam kesin sıkılırlar :) ama biz burda birbirimizin gelişmelerini heyecanla takip ediyoruz o yüzden çok mutlu oluyorum, Benim BAT 19 Kasım canım bu aradakızlar bu arada bat tarihlerimizi yazalımmı hem böylece kimin yaklaştı takip olur çünki burdan konuştukca insanın sitresi kayboluyo beklemek sitresli değil eğlenceli oluyor bu ay soğan kürü sonrada süt buharını hiç duymamıştım onuda deniye bilirim
aynen bu akşam başlıyoruz zaten, eşime de dedim kendini ona göre ayarla akşama, sporda çok yorma kendini dedimaynen öyle canım, testi bile beklemene gerek yoks aslında gün aşırı başlayabilirsiniz değerlendirmeye :) biz öyle yapmıştık
Oh süper :) Valla ben takvim yaptım , günleri de işaretledim Dedim kendini buna göre ayarla :) allahtan sorun çıkarmıyor geçen sefer spora falan gidiyordu kavga dövüş yapıyorduk nerdeyseaynen bu akşam başlıyoruz zaten, eşime de dedim kendini ona göre ayarla akşama, sporda çok yorma kendini dedim
Yaa bak demiştim ben hemen fark ediliyor etkisi diye :) Çok sevindim canım senin adına, ama neden ara veriyorsun ki ? 15 gün düzenli yapman lazım eğer tam anlamıyla işe yaramasını istiyorsan, bence devam et
evet ya, spor dönüşü istemiyor pek yorgunum diyoo sinir oluyorum, bağırınıyorum sonraOh süper :) Valla ben takvim yaptım , günleri de işaretledim Dedim kendini buna göre ayarla :) allahtan sorun çıkarmıyor geçen sefer spora falan gidiyordu kavga dövüş yapıyorduk nerdeyse
aynen bu akşam başlıyoruz zaten, eşime de dedim kendini ona göre ayarla akşama, sporda çok yorma kendini dedim
Oh süper :) Valla ben takvim yaptım , günleri de işaretledim Dedim kendini buna göre ayarla :) allahtan sorun çıkarmıyor geçen sefer spora falan gidiyordu kavga dövüş yapıyorduk nerdeyse
evlilik hayatımızda ilk kez bu duruma düşüyorum, hep eşim yanaşırdı halbuki
Regliyken sıkıntısı olmuyor canım sadece etkisi biraz daha azalıyormuş o kadarregliden sonra başlanıyo ya normalde ama ben regli olamadıgım için başlamıştım ama devam ediyim bencede regliyken sıkıntısı olmuyo dimi
Sorma kardeş valla aynen, kaçan kovalanıyor vallaevlilik hayatımızda ilk kez bu duruma düşüyorum, hep eşim yanaşırdı halbuki
evlilik hayatımızda ilk kez bu duruma düşüyorum, hep eşim yanaşırdı halbuki
Regliyken sıkıntısı olmuyor canım sadece etkisi biraz daha azalıyormuş o kadar
Et canım sen bence de , yani ben olsaydım ederdim, yumurtlama haftasına yaklaşırken de hem vücudun düzene girmiş olur hem de sağlıklı gibi yumurtaların oluşurtamam devam ediyim o zaman zaten 15 gün bitimi yumurtlama haftasına denk gelir
evet, ilk hamileliğimde hiç uğraşmadık walla, şimdiyse ilk ay denedik olmayınca çok şaşırmıştım bende, bu ay 3. deneme olacak, bakalım hayırlısıyla olsun hepimizin inşallahhhhhhhhh, Cuma gününün yüzü suyu hürmetine!ama şuan bebek için oldugu için mecbur bizim söylememiz lazım çünki vucudumuzdan kendimiz haberdar oldugumuz için çok normal ben ilk hemen olucak sanmıştım Sonra yumurtlama günü vs öğernince ona göre plan yapıyo insan