Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum nasip kısmet, tedbir bizden takdir Allah'tan, nasipte varsa her türlü oluyor ona inanıyorum ama işte biz de heyecan yaratıyoruz kendimize :)
Kuzum heyecansızda olmuyor ki heyecan şart ilerde mutlulukla hatırlıcaz bu heyecanlı deli dolu herşeyi deneyen komik hallerimizi

cennetkokulumm senin adet bitti mi canım, katılıyor musun aramıza:)

yok kuzum son günleri bitsin başlıcam bakalım

burdayım canım, grip oldum haftasonu pek iyi değilim hastayım
adetim pazar günü tamamen bitti, dün de akışkan sümükümsü yoğun bir akıntım geldi haliye dün akşamı değerlendirdik bi güzel
ISTANBULLUGELINN canım geçmişi okurken gördüm senin de müjdeli haberini çok sevindim
hadi hayırlısı kan testi sonucunu da bekliyoruz
çok sevindimm

Geşmiş olsun canım hoşgeldin,ohhh çok güzel yapmışsınız hadi inşallah tutmuştur

inşallah haklısın gerçekten çok teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canımm insan çok uğrşıp isteyince hep acabaları oluyor bide inanamıyor gerçekten inşallah kan sonucundan sonra daha çok rahatlıycam

teşekkür ederim canımm darısı hepinizin başına inşallahhhh

Ne zamandır deniyorsunuz canım, bizim de bütün herşey iyi, ben de geçen ay yaptım kürü, o ay reglm çamur gibi geldi, bu ay da denemelere devam, rahim temizleniyor, olur bence senin de
2yıl oldu canım. Atkadaşımla birlikte hamilr kalacaktık o hemen kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşını kutladı hatta bazen ikinciyi düşünüyorum diyor bende tık yok

2yıl oldu canım. Atkadaşımla birlikte hamilr kalacaktık o hemen kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşını kutladı hatta bazen ikinciyi düşünüyorum diyor bende tık yok
Ahh ahh bilirim o duyguyu, biz gözümcemle aynı zamanlarda evlenip aynı zamanlarda hamile kaldık, onun minnoşu 2 yaşında şimdi..Allah bizlere de nasip etsin canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla

kızlar ya dün akşam ilişki esnasında benden çok yoğun beyaz kaygan akıntı geldi eşime bulaştı hep, çok akıntım var dünden beri ama koku yok, katı değil, ilişki esnasında ağrı da yok, kaşıntı vs. yok neden olabilir bunların dışında? bi yer de okudum az önce adet bittikten sonra oluyormuş böyle yoğun akıntı, bi de normal diye yazıyor hep nette, ama benden baya bi geldi

Allah tez zamanda sana da nasip etsin canım. Olaylar böyle gelişince üzülmemek elde olmuyor. Rabbim sabır versin inşallah sevinip mutlu olacağın günler çok yakındır.

Ahh ahh bilirim o duyguyu, biz gözümcemle aynı zamanlarda evlenip aynı zamanlarda hamile kaldık, onun minnoşu 2 yaşında şimdi..Allah bizlere de nasip etsin canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla

Oyy kuzum ya o kadar oldu demek Allah sana bi sefer de iki tane versin kuzum hayırlısıyla bugünlerin geçip yerine cıvıl cıvıl gülücüklerle dolu evinin neşe huzur ve mutluluktan taşacağı günler gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…