Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum heyecansızda olmuyor ki heyecan şart ilerde mutlulukla hatırlıcaz bu heyecanlı deli dolu herşeyi deneyen komik hallerimiziAynen kuzum nasip kısmet, tedbir bizden takdir Allah'tan, nasipte varsa her türlü oluyor ona inanıyorum ama işte biz de heyecan yaratıyoruz kendimize :)
cennetkokulumm senin adet bitti mi canım, katılıyor musun aramıza:)
iyi canım az kalmış o zaman hayırlısı hadi bakalım hepbirlikte takip ederiz :)Kuzum heyecansızda olmuyor ki heyecan şart ilerde mutlulukla hatırlıcaz bu heyecanlı deli dolu herşeyi deneyen komik hallerimizi
yok kuzum son günleri bitsin başlıcam bakalım
burdayım canım, grip oldum haftasonu pek iyi değilim hastayımjunes nerelerde :)
İnşallah canımAma belirtiler adet belirtileriyle karışıyor zaten canım belli olmaz o yüzden dur bakalım bir yarın olsun hayırlısıyla
Geşmiş olsun canım hoşgeldin,ohhh çok güzel yapmışsınız hadi inşallah tutmuşturburdayım canım, grip oldum haftasonu pek iyi değilim hastayım
adetim pazar günü tamamen bitti, dün de akışkan sümükümsü yoğun bir akıntım geldi haliye dün akşamı değerlendirdik bi güzel
ISTANBULLUGELINN canım geçmişi okurken gördüm senin de müjdeli haberini çok sevindim
hadi hayırlısı kan testi sonucunu da bekliyoruz
çok sevindimm
Kuzum o korkuyu at içinden bunun ucunda ölüm yok olanı engelleyemezsin olmayanı olduramazsın. Eğer Rabbim nasip ettiyse bebeğin rahmine çoktan düştü hızlı bir büyüme ve gelişme içerisinde. Kendini rahat bırak çünkü bu süreç maalesef hem heyecan dolu hem de sıkıntıların stresin yaşanabileceği bir süreç. Şimdi kan pozitif çıkacak sonra keseyi görmek isteyeceksin. Keseyi görünce bebeği ve kalp atışı duymak isteyeceksin. Sonrasın da rutin kontroller takipler bir yandan hamileliliğin ufak tefek sıkıntıları sonra karnının büyümesi ve değişik tecrübeler heyacan sabırsızlık doğum stresi normal mi sezeryanmı olcak ne zaman olcak ve mutlu son inşallah bebeğin kucağında
Kuzum beni yanlış anlama bunlar olacak şeyler seni daha çok strese sokmak için söylemedim. Dünde söylediğim gibi herşeyi akışına bırak ve sen anı yaşayarak bu güzel serüveni yaşa tadını çıkar. Hamilelik bambaşka güzel bişey o kadar sıkıntısı da olsa yaşanacak en güzel tecrübelerden biri.
Canım senin içinde tedirginlik değil, mutluluk kelebekleri uçması lazım şuan bebiş için uğraştığımızdan dolayı, hamiş olunca da korkuyoruz ama içini ferah tut canım maşallah testinde de çok belirgin zaten sen lekelenmem oldu deyince ben anlamıştım senin hamiş olduğunu :)
burdayım canım, grip oldum haftasonu pek iyi değilim hastayım
adetim pazar günü tamamen bitti, dün de akışkan sümükümsü yoğun bir akıntım geldi haliye dün akşamı değerlendirdik bi güzel
ISTANBULLUGELINN canım geçmişi okurken gördüm senin de müjdeli haberini çok sevindim
hadi hayırlısı kan testi sonucunu da bekliyoruz
çok sevindimm
Kan sonucundan sonra hep beraber rahat bir nefes alıp sonra da kutlama yapcaz inşallahçok teşekkür ederim canımm insan çok uğrşıp isteyince hep acabaları oluyor bide inanamıyor gerçekten inşallah kan sonucundan sonra daha çok rahatlıycam
iyi canım az kalmış o zaman hayırlısı hadi bakalım hepbirlikte takip ederiz :)
2yıl oldu canım. Atkadaşımla birlikte hamilr kalacaktık o hemen kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşını kutladı hatta bazen ikinciyi düşünüyorum diyor bende tık yokNe zamandır deniyorsunuz canım, bizim de bütün herşey iyi, ben de geçen ay yaptım kürü, o ay reglm çamur gibi geldi, bu ay da denemelere devam, rahim temizleniyor, olur bence senin de
Ahh ahh bilirim o duyguyu, biz gözümcemle aynı zamanlarda evlenip aynı zamanlarda hamile kaldık, onun minnoşu 2 yaşında şimdi..Allah bizlere de nasip etsin canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla2yıl oldu canım. Atkadaşımla birlikte hamilr kalacaktık o hemen kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşını kutladı hatta bazen ikinciyi düşünüyorum diyor bende tık yok
Amin canım inşallahAhh ahh bilirim o duyguyu, biz gözümcemle aynı zamanlarda evlenip aynı zamanlarda hamile kaldık, onun minnoşu 2 yaşında şimdi..Allah bizlere de nasip etsin canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla
sağol canım, daha yumurtlamadım gerçi ufaktan başladık işteGeşmiş olsun canım hoşgeldin,ohhh çok güzel yapmışsınız hadi inşallah tutmuştur
Amin isteyen, dileyen herkese hayırlı zamanlarda inşallahteşekkür ederim canımm darısı hepinizin başına inşallahhhh
Korktum da canım zararı olur mu kiCanım 7. güne kadar beklemene gerek yok, adet bittikten sonra 3-7 gün içinde başlayabilirsin. Ben 4. gün başlamıştım mesela
2yıl oldu canım. Atkadaşımla birlikte hamilr kalacaktık o hemen kaldı doğurdu çocuğu 1 yaşını kutladı hatta bazen ikinciyi düşünüyorum diyor bende tık yok
Amin canım inşallah. Rabbim böyle sınavlar versin inşallah sonucu güzel olurAllah tez zamanda sana da nasip etsin canım. Olaylar böyle gelişince üzülmemek elde olmuyor. Rabbim sabır versin inşallah sevinip mutlu olacağın günler çok yakındır.
Ahh ahh bilirim o duyguyu, biz gözümcemle aynı zamanlarda evlenip aynı zamanlarda hamile kaldık, onun minnoşu 2 yaşında şimdi..Allah bizlere de nasip etsin canım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla