Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittim fahim zarın incelemiş dedi. Durumun umutsuz dedi. Çok canım sıkkın açıkçası. Regl oldum ama kahverengi çamur gibi bişey. Çok az oldu. Sanırım soğan kürü rahmi inceliyor. Daha sonra saraçoğlu kürlerine baktım. Rahmi kalınlaşanlara incelemesi için bu kürü önermiş. Hem yaşım hem rahim incelemesi nedeniyle doktor durumu umutsuz görüyor. Kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım. :KK43:(
Canım sen uzun süre mi yaptın kürü, soğan kürü evet inceltiyor rahmi, o yüzden kistleri olmayanlar için tek bir kür yeterli oluyor ama soğan kürünün yaptığı incelme kalıcı birşey değildir bence çünkü yapanlar hemen o ay ya da bir sonraki ay hamil kalıp bebekleri de tutunuyor maşallah, inşallah senin de öyle olur. Ben de kürü yaptığım ay reglm çamur gibi gelmişti.

Yok kuzum kistim yok. Hatta birkaç ay önce klomenden dolayı kist oluşmuştu adetle gitti o zamanda gelmemişti. Bugün doktora gittim bütün herşey iyi ama bebek olmuyor :KK43:
Ne zamandır deniyorsunuz canım, bizim de bütün herşey iyi, ben de geçen ay yaptım kürü, o ay reglm çamur gibi geldi, bu ay da denemelere devam, rahim temizleniyor, olur bence senin de

Merhaba kızlar bende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum 7. Yi yaşamak istemiyorum. Doktorlar sabırla bekleyeceksiniz diyor bişey yapmıyorlar :KK43: bende bu ay soğan kürünü yapayım dedim. Adetim bitti. bittikten sonra 7.gün başlanacak diye bekliyorum biteli şuan 5 gün oluyor yarında yumurtlama zamanım :) ama yapacak bişey yok 2 gün kaldı sonra başlayıcam 15 gün sabah akşam yapıcam allah nasip ederse
Canım 7. güne kadar beklemene gerek yok, adet bittikten sonra 3-7 gün içinde başlayabilirsin. Ben 4. gün başlamıştım mesela

Kuzular günaydın, size birşey sormak istiyorum, benim pazar günü yumurtlama günümdü, ben peçeteye silince anlamıştım, sonra telefonda kullandığım uygulamaya da baktım gerçekten de ogüne denk geliyormş. O günü değerlendirmiştik şansa :) Pazar gününden sonra yani dün ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor, hatta dün akşam uzanırken hareket ettiğimde ahh dedirtecek kadar oldu bir iki defa, sizce yumurtlama devam ediyor olabilir mi?

Ben
Kuzular günaydın, size birşey sormak istiyorum, benim pazar günü yumurtlama günümdü, ben peçeteye silince anlamıştım, sonra telefonda kullandığım uygulamaya da baktım gerçekten de ogüne denk geliyormş. O günü değerlendirmiştik şansa :) Pazar gününden sonra yani dün ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor, hatta dün akşam uzanırken hareket ettiğimde ahh dedirtecek kadar oldu bir iki defa, sizce yumurtlama devam ediyor olabilir mi?

Günaydın Bimde böyle oldu bir kaç gün sürdü hatta sanki adet olucak gibi batma falan

Sancıları ma rağmen gün aşırı devam etmiştik
ayy çok teşekkür ederim canım cevabın için, ben de onu düşünüyordum, ben de dün batma var diye kendimi rahatsız hissettim yapmak istemedim açıkçası :) gerçi zaten üstüste olmuş olacaktı bahaneyle birgün de ara vermiş oldum :) peki batmalar adet tarihine kadar sürdü mü canım, bir de ilişkide rahatsız olmuş muydun

Canım sen uzun süre mi yaptın kürü, soğan kürü evet inceltiyor rahmi, o yüzden kistleri olmayanlar için tek bir kür yeterli oluyor ama soğan kürünün yaptığı incelme kalıcı birşey değildir bence çünkü yapanlar hemen o ay ya da bir sonraki ay hamil kalıp bebekleri de tutunuyor maşallah, inşallah senin de öyle olur. Ben de kürü yaptığım ay reglm çamur gibi gelmişti.

ayy çok teşekkür ederim canım cevabın için, ben de onu düşünüyordum, ben de dün batma var diye kendimi rahatsız hissettim yapmak istemedim açıkçası :) gerçi zaten üstüste olmuş olacaktı bahaneyle birgün de ara vermiş oldum :) peki batmalar adet tarihine kadar sürdü mü canım, bir de ilişkide rahatsız olmuş muydun

Günaydın kuzum senin o batma dediğin olay yumurta hücresinin çatlamasından kaynaklanıyor. Bazı kişilerde bu hafif batma ağrıları 1-2 gün sürebiliyormuş. Büyük ihtimalle yumurtlama dönemin bitmiş ve yumurta hücresi çatlamış inşallah döllenmiştir de. Ben kendimi fazla takip etmiyordum ama geçen ay takip edicem dedim ve 14 kasım da kasıklarımda hafif ağrı oldu sonrasında 16 kasımda da oldu ve bitti geçti. Benimde aynen senin gibi yumurtlama dönemine rastgeldi. Telefondaki uygulamada 14 kasım yumurtlama günüydü.

Yok ilişkide rahatsız olmadım 20 sinde başladı sancım 24 de bitti ağrım şimdide belirgin arnımda seğirmeler oluyo ara ara

Günaydın kuzum senin o batma dediğin olay yumurta hücresinin çatlamasından kaynaklanıyor. Bazı kişilerde bu hafif batma ağrıları 1-2 gün sürebiliyormuş. Büyük ihtimalle yumurtlama dönemin bitmiş ve yumurta hücresi çatlamış inşallah döllenmiştir de. Ben kendimi fazla takip etmiyordum ama geçen ay takip edicem dedim ve 14 kasım da kasıklarımda hafif ağrı oldu sonrasında 16 kasımda da oldu ve bitti geçti. Benimde aynen senin gibi yumurtlama dönemine rastgeldi. Telefondaki uygulamada 14 kasım yumurtlama günüydü.
Günaydın kuzum tamam o zaman dediğin gibi olabilir ben o halde çalışmalara devam edeyim bakalım ne olacak :) Bu ay rastgele canımız ne zaman isterse o zaman oldu ama yine de tabii ki insanın aklında oluyor, tamamen unuttum hamilelik konusunu diyemem yani :) sadece biraz daha rahat yaklaştım, biraz da tüp bebeğe karar verdiğimiz için sanırım, bir de soğan küründen çok umutluyum hala :)

yoooo benim hiç belirgin olmazdı böyle yumurtlama ağrısı kan vericem 1 de bakalım eğer hamileysem daha önce sancısı olmayanlarda bu kadar bence döllenme etkisi

X