Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar güzel olur ki hayali bile harikaa. Inşallah öyle birşey yaparız ben seve seve gelirim
İnşallah kuzum nasip valla,olur mu olur neden olmasın benim Hollanda'da çok sevdiğim bir arkadaşım var, Hollanda'ya taşınınca insagramdan benim fotoğraflarıma bakıp diyormuş ki, ah ben bir daha Badenzi'mi nasıl göreceğim? ve ne oldu biliyor musun, benim iş seyahatim çıktı bir anda ve Hollanda'ya gittim ve görüştük :) Dünya bu kadar küçük aslında :)

Eşim diyor seni ya dua okurken yada yemek yaparken görüyorum. Bende diyorum yatakta bulusuyoruz ya yetmez mi. Bende seni göremiyorum maçlara sporlara gidip duruyorsun. Yaa bide maç izleme klâsiğimiz var bizimkilerle bi araya gelip maç izliyoruz.

Yaa bizim yemekler çok güzel Bugün menümüzde patlıcan biber dolma ve sarma var akşamdan sardım dolaba attm sabah kalktım pişti bile
Off harika valla ellerine kollarına sağlık bayılırım ayy gözlerimden kalp çıktı şuan düşününce =) Yiyenlere de afiyet olsun ve çok şanslılar cidden Araplarım yemekleri yenmez, biraz pis geliyorlar bana Allah affetsin ama

Sen ne isle meşgulsün canım

Allah kabul etsin canım dualarınızı

Ayyy elleriyle yiyolardir şimdi kaba kaba yagli yagli pisss

Oh oh eline saglik canim sen mi belirliyosun menü yü kac cesit yapiosun
Yanı şuan ise başlayalı 1 ay olmak üzere 15 menü çıkardım zaten benden bu kadar ağır yemekler yapma mi istemiyorlarmış sevgili müdürümle konuştuk öyle söyledi onun eşi rus diyor ben böyle lezzetli yemekleri en son üni okurken ana evinden ayrılmadan önce yiyordum. Aylığım normalde 1500 sar idi ise basladiktan 1 hafta sonra 2000 sar yaptı sağolsun. Ben kendi kafama göre ayarlıyorum herşeyi onlarda doyasıya yiyor

Kesinlikle öyle yaa ne güzel. Inşallah bizlere de nasip olur

1 sar kac tl canim :))

Gerçekten öyle ama abla. Dışarda yemek yediğimiz tek biryer var oraya da hep beraber gidiyoruz türk restorant gündüzden yada birgün önceden haber vermezsek yer bulamıyoruz. Dehşet kalabalık bizim yemeklere oluyorlar resmen. Zaten karılar yemek yapmıyor evde hep dışarda yiyor bunlar

çok güzel canım Allah daha çok versin inşallah hakediyorsun maşallah sana

Ayyy elleriyle yiyolardir şimdi kaba kaba yagli yagli pisss
Benim eşim acayip nazik yemek yiyen bir insan diyor iyiki geliyorsun buraya senin sayende aile bölümünde yemek yiyoruz hepimiz. Yoksa sadece erkek bolumunde hepsi eliyle yiyor yemek yiyecek halimiz kalmıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…