Yaa bizim yemekler çok güzelBugun ne pişirdin antepli simdi guzel leziz yemeklerde yapiosundur meyhane pilavi falan eksili ufak kofte bayiliyorum:)
Oh oh eline saglik canim sen mi belirliyosun menü yü kac cesit yapiosunYaa bizim yemekler çok güzelBugün menümüzde patlıcan biber dolma ve sarma var akşamdan sardım dolaba attm sabah kalktım pişti bile
İnşallah kuzum nasip valla,olur mu olur neden olmasın benim Hollanda'da çok sevdiğim bir arkadaşım var, Hollanda'ya taşınınca insagramdan benim fotoğraflarıma bakıp diyormuş ki, ah ben bir daha Badenzi'mi nasıl göreceğim? ve ne oldu biliyor musun, benim iş seyahatim çıktı bir anda ve Hollanda'ya gittim ve görüştük :) Dünya bu kadar küçük aslında :)O kadar güzel olur ki hayali bile harikaa. Inşallah öyle birşey yaparız ben seve seve gelirim
Off harika valla ellerine kollarına sağlık bayılırım ayy gözlerimden kalp çıktı şuan düşününce =) Yiyenlere de afiyet olsun ve çok şanslılar cidden Araplarım yemekleri yenmez, biraz pis geliyorlar bana Allah affetsin amaYaa bizim yemekler çok güzelBugün menümüzde patlıcan biber dolma ve sarma var akşamdan sardım dolaba attm sabah kalktım pişti bile
Sen ne isle meşgulsün canım
İnşallah kuzum nasip valla,olur mu olur neden olmasın benim Hollanda'da çok sevdiğim bir arkadaşım var, Hollanda'ya taşınınca insagramdan benim fotoğraflarıma bakıp diyormuş ki, ah ben bir daha Badenzi'mi nasıl göreceğim? ve ne oldu biliyor musun, benim iş seyahatim çıktı bir anda ve Hollanda'ya gittim ve görüştük :) Dünya bu kadar küçük aslında :)
Allah kabul etsin canım dualarınızıEşim diyor seni ya dua okurken yada yemek yaparken görüyorum. Bende diyorum yatakta bulusuyoruz ya yetmez mi. Bende seni göremiyorum maçlara sporlara gidip duruyorsun. Yaa bide maç izleme klâsiğimiz var bizimkilerle bi araya gelip maç izliyoruz.
Ben finans uzmanıyım canım, muhasebe aslında bir nevi :)Sen ne isle meşgulsün canım
Ayyy elleriyle yiyolardir şimdi kaba kaba yagli yagli pisssOff harika valla ellerine kollarına sağlık bayılırım ayy gözlerimden kalp çıktı şuan düşününce =) Yiyenlere de afiyet olsun ve çok şanslılar cidden Araplarım yemekleri yenmez, biraz pis geliyorlar bana Allah affetsin ama
hahahAyyy elleriyle yiyolardir şimdi kaba kaba yagli yagli pisss
Yanı şuan ise başlayalı 1 ay olmak üzere 15 menü çıkardım zaten benden bu kadar ağır yemekler yapma mi istemiyorlarmış sevgili müdürümle konuştuk öyle söyledi onun eşi rus diyor ben böyle lezzetli yemekleri en son üni okurken ana evinden ayrılmadan önce yiyordum. Aylığım normalde 1500 sar idi ise basladiktan 1 hafta sonra 2000 sar yaptı sağolsun. Ben kendi kafama göre ayarlıyorum herşeyi onlarda doyasıya yiyorOh oh eline saglik canim sen mi belirliyosun menü yü kac cesit yapiosun
Büyük bir sirket ozaman senin burdaki fotolara baktim gelinlikli o sen misin canim:) eger o san ne guzel inceciksin masallah:)Ben finans uzmanıyım canım, muhasebe aslında bir nevi :)
Kesinlikle öyle yaa ne güzel. Inşallah bizlere de nasip olur
İnşallah kuzum nasip valla,olur mu olur neden olmasın benim Hollanda'da çok sevdiğim bir arkadaşım var, Hollanda'ya taşınınca insagramdan benim fotoğraflarıma bakıp diyormuş ki, ah ben bir daha Badenzi'mi nasıl göreceğim? ve ne oldu biliyor musun, benim iş seyahatim çıktı bir anda ve Hollanda'ya gittim ve görüştük :) Dünya bu kadar küçük aslında :)
1 sar kac tl canim :))Yanı şuan ise başlayalı 1 ay olmak üzere 15 menü çıkardım zaten benden bu kadar ağır yemekler yapma mi istemiyorlarmış sevgili müdürümle konuştuk öyle söyledi onun eşi rus diyor ben böyle lezzetli yemekleri en son üni okurken ana evinden ayrılmadan önce yiyordum. Aylığım normalde 1500 sar idi ise basladiktan 1 hafta sonra 2000 sar yaptı sağolsun. Ben kendi kafama göre ayarlıyorum herşeyi onlarda doyasıya yiyor
Evet kuzum büyük bir firma Hollanda meşeili. gelinlikli olan benim kuzucum :) sağol teşekkür ederimBüyük bir sirket ozaman senin burdaki fotolara baktim gelinlikli o sen misin canim:) eger o san ne guzel inceciksin masallah:)
Gerçekten öyle ama abla. Dışarda yemek yediğimiz tek biryer var oraya da hep beraber gidiyoruz türk restorant gündüzden yada birgün önceden haber vermezsek yer bulamıyoruz. Dehşet kalabalık bizim yemeklere oluyorlar resmen. Zaten karılar yemek yapmıyor evde hep dışarda yiyor bunlarOff harika valla ellerine kollarına sağlık bayılırım ayy gözlerimden kalp çıktı şuan düşününce =) Yiyenlere de afiyet olsun ve çok şanslılar cidden Araplarım yemekleri yenmez, biraz pis geliyorlar bana Allah affetsin ama
çok güzel canım Allah daha çok versin inşallah hakediyorsun maşallah sanaYanı şuan ise başlayalı 1 ay olmak üzere 15 menü çıkardım zaten benden bu kadar ağır yemekler yapma mi istemiyorlarmış sevgili müdürümle konuştuk öyle söyledi onun eşi rus diyor ben böyle lezzetli yemekleri en son üni okurken ana evinden ayrılmadan önce yiyordum. Aylığım normalde 1500 sar idi ise basladiktan 1 hafta sonra 2000 sar yaptı sağolsun. Ben kendi kafama göre ayarlıyorum herşeyi onlarda doyasıya yiyor
Amin ablam cümlemizinAllah kabul etsin canım dualarınızı
Benim eşim acayip nazik yemek yiyen bir insan diyor iyiki geliyorsun buraya senin sayende aile bölümünde yemek yiyoruz hepimiz. Yoksa sadece erkek bolumunde hepsi eliyle yiyor yemek yiyecek halimiz kalmıyor diyorlarAyyy elleriyle yiyolardir şimdi kaba kaba yagli yagli pisss