Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bi ikiz olsa bayıla bayıla bakarim onlara ben yaaa yerimmm:KK200: Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin ablam benim iyiki tanıdım hepinizi iyiki varsınız En Büyük KK

Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan da :KK48::KK48: Karışık birşey işte sizler nerelerdesiniz :KK200:

Sende iyi ki varsın kuzum o güzel yüzünle kalbinle neşenle pozitif enerjinle iyi ki varsın. Hepiniz iyi ki varsınız burda olmak çok güzel gerçektende. Yüz yüze görüşmek gerçektende çok güzel olurdu. Kimbilir kısmet belki bi bakmışız 2-3 yıl sonra bir toplanmanmışız kucağımızda bebişler kimbilir :KK36:

bu arada kolay gelsin canım sana da bu yemek işi senin için çok iyi oldu gerçekten ellerine sağlık kuzum.:super:

Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan da :KK48::KK48: Karışık birşey işte sizler nerelerdesiniz :KK200:
Ben antepte 2.5 yil çalıştım canım ozel sektorde :)

Tşk ederim ablam. Öyle oldu birazcık galiba :KK48: Ya diyorum şu küpeni tak yirtik pantolonlarını giy olmaz aşkim küpe takamam kayinbabaya ayıp olur. Kayinbabana neymiş diyorum kızı istiyor diyorum. Yaşlandın mi sen yoksa felan yapıyorum tamam Turkiyeye gidince takarım diyor :KK48:
Arabistanda taslarlar valla adami :KK70:

Sende iyi ki varsın kuzum o güzel yüzünle kalbinle neşenle pozitif enerjinle iyi ki varsın. Hepiniz iyi ki varsınız burda olmak çok güzel gerçektende. Yüz yüze görüşmek gerçektende çok güzel olurdu. Kimbilir kısmet belki bi bakmışız 2-3 yıl sonra bir toplanmanmışız kucağımızda bebişler kimbilir :KK36:

bu arada kolay gelsin canım sana da bu yemek işi senin için çok iyi oldu gerçekten ellerine sağlık kuzum.:super:
Benim ablam yok ciddn hepinizi kendi ablam gibi görüyorum. Allah razı olsun herbirinizden. Sağol valla çok iyi oldu kocişin müdürü sağolsun benim yemeklerden normal zamanda da çok yemişti. Sen anteplisin güzel yemek yapıyorsun arapların yemeklerini yiyemiyoruz zaten surda 11 Türk kaldık bize öglen yemeği yap dedi bende canıma minnet dedim :KK48:

Korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok. Nasil çekiyorlar uzaniyomusun yoksa muayene koltugunda mi yaptilar damardan ilac vererek mi uyusturdular hemen uyudun mu gerildinmi öncesinde
Canım hiç korkma, ameliyathane değil ama ufak müdahale odasında oldum, sedyeye yatıyorsun, vajinal muayene olacak gibi hazırlanıp bacaklar da o şekilde açılıyor, benim doktorum dünyalar tatlısıydı, girmeden önce herşeyi anlattı, ben zaten pek korkmam oldum olası bu tip şeylerden, damardan ilaç veriyorlar canım birkaç sn içinde öyle güzel öyle derin bir uuykuya dalıyorsun ki =) sonra bi uyanıyorsun hop herşey olmuş bitmiş, sonrasında hiç acı ağrı olmadı, yarım saat kadar falan dinlenip eve gittim ,biraz baş dönmesi olabiliyor çünkü

Anlaşılan hepimiz ayrı yerlerdeyiz canım, ben İzmir'liyim :)

X