- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsine zaman başlamalıyız küre?
Regl bittikten sonra 3-7 gün arasında başlamalısın canım, ben 4. gün başlamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsine zaman başlamalıyız küre?
Şuan onu tam bilmiyorum ama benim aylık 3000 tl gibi birşey1 sar kac tl canim :))
Ne dua ediyorlardır sana varyaBenim eşim acayip nazik yemek yiyen bir insan diyor iyiki geliyorsun buraya senin sayende aile bölümünde yemek yiyoruz hepimiz. Yoksa sadece erkek bolumunde hepsi eliyle yiyor yemek yiyecek halimiz kalmıyor diyorlar
Yaa çok sağolun tşk ederim okuduk çalıştık ama her işimizi de öğrendik çok şükürçok güzel canım Allah daha çok versin inşallah hakediyorsun maşallah sana
Iyi iyi hadi bakalim para biriktirip oyle gelin memlekete bol kazanclar tatlim:)Şuan onu tam bilmiyorum ama benim aylık 3000 tl gibi birşey
Aynen bizimkilerin hepsi benim sayemde aile bölümünde yemek yiyorlarNe dua ediyorlardır sana varya
Şimdiden paranın nereye gideceğini ayarladım bile çok sağol ablam benimIyi iyi hadi bakalim para biriktirip oyle gelin memlekete bol kazanclar tatlim:)
Malzemeler falan onlardan miAynen bizimkilerin hepsi benim sayemde aile bölümünde yemek yiyorlar
Şirketten abla biz alışverişi yapıyoruz eşimle oda fişleri verip parasını aliyorMalzemeler falan onlardan mi
Bebek odası mı yapcaksın :)Şimdiden paranın nereye gideceğini ayarladım bile çok sağol ablam benim
Bebek odasindan fazlası olur diye umuyorum:)))Bebek odası mı yapcaksın :)
Çocuk esirgeme kurumuna gitmek istiyorum hediyelerle. Beybi odamı şmdi dizmicem ama oraya da parke yaptrcam. Bizim evde bazı yerler parke bazı yerler fayans o yüzden oraya parke yaptrcam. Doğalgaz bağlamamıştık daha evde diiliz diye onu yaptircaz. Öyle bakalım hayrlısı ablamBebek odası mı yapcaksın :)
çok güzel kuzum yaptığın hayırların karşılığı sana mutlaka geri döner. Önce doğalgaz tesisatınızı yaptırın madem, parkeleri sonra yaptırırsın, yoksa parkelerin batar benden söylemesi :)Çocuk esirgeme kurumuna gitmek istiyorum hediyelerle. Beybi odamı şmdi dizmicem ama oraya da parke yaptrcam. Bizim evde bazı yerler parke bazı yerler fayans o yüzden oraya parke yaptrcam. Doğalgaz bağlamamıştık daha evde diiliz diye onu yaptircaz. Öyle bakalım hayrlısı ablam
Çocuk esirgeme kurumuna gitmek istiyorum hediyelerle. Beybi odamı şmdi dizmicem ama oraya da parke yaptrcam. Bizim evde bazı yerler parke bazı yerler fayans o yüzden oraya parke yaptrcam. Doğalgaz bağlamamıştık daha evde diiliz diye onu yaptircaz. Öyle bakalım hayrlısı ablam
Çok sağol ablam elimizin yettiği yere el uzatıyoruz işteBilgeUfuk helal olsun kuzum sana gencecik yaşınla ne güzel şuan yapmıyor olsan da mesleğini almışsın. Birde marifetlerinle evde oturacağın boş zamanını ne güzel yemek yaparak değerlendiriyor hem para kazanıyor hem de sevaba giriyorsun. Gerçekten bence Türk yemekleri gibisi yok. Senin sayenden yaban ellerde bundan mahrum kalmamışlar.
badenzi kuzum aynen dediğin gibi dünya küçük. Yeter ki gönüller bir olsun
Aynen aynen abla bizde öyle düşünüyoruz. Martta izne glcez turkiyeye o zaman hemen yaptrcazçok güzel kuzum yaptığın hayırların karşılığı sana mutlaka geri döner. Önce doğalgaz tesisatınızı yaptırın madem, parkeleri sonra yaptırırsın, yoksa parkelerin batar benden söylemesi :)
Kesinlikle öyle ablam allahım her hayrımızı kabul etsin inşallahNe güzel düşünmüşsün canım. Allah gönlüne göre versin. Hiç bir şey karşılıksız kalmaz canım hiç ummadığın bir dua seni kimbilir nelerden korur ve kimbilir ne güzellikler sunar sana.
Evet canım en etkili dönem o zaman çünkü, adetliyken başlarsan etkisi daha az oluyorArkadaşlar merhaba bu soğan kürüne illa ki belirtilen süreçte yani adet bitiminden en geç 1 hafta içerisinde mi başalamk gerekiyor