Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asiri koku varsa vajinit vardir idrar yolun enfeksiyonunda koku olmaz sadece asiri yanma sık tuvalete cikma olur.ikisinide gecirdim kac kez

hoşşşşşgellllldinnnnn :) çok sevindim adına hayırlısı olsun inş bende bu ay olmazsa eşimle doktora gidicem hiç gitmedik birlikte sıkıntı yoksada bir süre daha kendi haline bırakırım olmadı tüp bebek onunda artısı var tutarsa ikiz olma ihtimali :)

adetlerin düzensiz mi canım. Bu soğan kürü adeet düzensizliği ve yumurtlama problemleri için ve 4 ay yapılması lazımİlk ay 15 gün kaln 3 ay 10 ar gün uyguluyorsun.

adetlerin düzensiz mi canım. Bu soğan kürü adeet düzensizliği ve yumurtlama problemleri için ve 4 ay yapılması lazımİlk ay 15 gün kaln 3 ay 10 ar gün uyguluyorsun.
Düzensiz değildi normalde sadece geçen ay 8 gün erken oldu o da kisti eritmek için kullandığım ilaçtan dolayı.Ben ovu günümü yakalayamadım testlerim var ama takip etmiyorum sadece 14.günü yumurtlamadığımı çok iyi biliyorum o gün test yapmıştım.

Sanki araştırmıştım öyleydi yumurtlama sey mi acaba yumurtaliktan cikmasi ve buyumeye başlaması falan
Yumurta çatlaması olarak ifade edilen durumda, aslında çatlayan veya yırtılan yumurtanın kendisi değildir (yumurta hücresi değildir), yumurtanın çevresini saran foliküldür.Yazıyo nette ama bilemedim .

kuzum hoş geldin
seni burda tekrar görmek çok güzel canım.

Enerji için bana gel kuzum sen bende merak etmiştim nasıl geçti diye sen boşver burda hep beraber birbirimizin hem enerjisi hem sevinci oluruz.

Evet rahim içine bırakılıyor ama benim ne aşılama ne de tüp bebek şansım yok ki bende zaten istemiyorum ikisini de. Ama ne bileyim ya ben yapmak istiyorum sans yani belki bu vesile olcaktir diye dúsünüyorum. Pet bardak diye dúsünüyorum. Bazıları pet bardak bazilsri cam kullanmadığı bardağı kullanmış. Valla tek başıma kendi kendime yapmicam yapsın eşim

kuzum enfeksiyon atıyorsundur ama inşallah hamileliktendir. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor. Benim oğlumda 9 ay boyunca idar yolu enfeksiyonu vardı. Yanma ağrı belirtim yoktu ama hep vardı. Demem o ki belirtiler geçse bile idrarda enfeksiyon olabiliyor. Seninde inşallah bebiştendir.

Ne bu ya aşılama gibi biseymi:))

Yaa ben neler yapıyorum ellerimi belimin altına koyup ayakları baya dikiyorum yani kafamın üzerinde ve ellerimin üzerinde kalıyorum sadece. Off neler neler. Benimki de diyor gözümüzün önünde onlarca örnek var bu adamın karısı hamile kalamaz söyle böyle denilen insanlar bile evlendiği anda hamilelik oluyor. Benimki de nasip kısmet diyor ama aslnda bende öyle düşünüyorum. Fakat birşey yapmadan da beklemek istemiyorum. Turkiyeye dönene kadar olmazsa inşallah mart 'ta izne gitcez işte. Kendi tanıdığım doktoruma gitcem Antep te ve rahim filmi isticem

Sağol ablam benim. Bencede öyle

Hayırlısı o zman bekliyim sıkıtın olursa giderim tekrar dr.
idrar yolu enfeksiyonu bebeğe engel oluyo diye biliyodum ben yaaaa inşallah inşallah ama üzülmemek için umut bağlamıyorum hiç birşeye yoksa insan belirti üstüne belirti yaşıyor

onu bende duydum ama canım ne kadar sağlıklı bilemedim. Biraz tuhaf bir yöntem işin ruhuda kaçmış oluyor aşılama vs neyse de bu hepten biraz değişik
Haklisin abla ama napalim işte hepimizinki bi umut. Benimkini zor ikna ettim zaten. Bunu da deneyeyim en azından aklımda kalmasın kociş diye diye ikna ettim

Yaa çok özledik seni h.geldin ablam. Sende boş durmamışsın yaa hayrlısı olsun inşallah hakk8nda ablam bizde durumlar okudugun gibi

Haklisin abla ama napalim işte hepimizinki bi umut. Benimkini zor ikna ettim zaten. Bunu da deneyeyim en azından aklımda kalmasın kociş diye diye ikna ettim
Valla iyi ikna etmişsin benimki hayatta kabul etmez. Önceden yumurtlama günlerimi söylüyodum görev haline getirme akışına bırak diyodu. geçen bana soruyo e ne zaman yumurtlama diye geçti dedim(ne olursa olsun biz zaten düzenli ilişkiye giriyoruz takip etmeme gerek kalmıyo)Geçti dedim bu sefer de niye söylemedin diyo :) Ne yapacağımı şaşırdım valla

Olmaz dediği herşeye ikna etmisimdir. Dövme yaptırmama kızmaz ama her yaptırayım dediğimde ne gerek var aşkim demişti. Şuan eğlendiğimden beridr 3 tane dovme yaptırdım dördüncüsü de söyledim vay güzel olur dedi. Ikna ediyorum yaa sağolsun bir çok konuda aynı düşünceye geliyoruz bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…