Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada canlar badenzi badenzi ile görüştüm çok iyi fakat biraz yoğunmuş bi numaraya mesaj atması gerekiyormuş tekrar aktif olmak için onu halledip yine aramıza dönecek. Bugünde doktora gidecek bilgi almak için. Onun ve sizin için herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun :KK200::nazar:

canım selam öncelikle benim moralim bozuk, adet tarihi yaklaşınca insanlar sevinir benimse moralim bozuluyor
kendimi iyi hissetmiyorum, heyecanım yok içimde en ufak bir his yok öyle işte
ama yarın test yapıp şu lanet psikolojiden çıkmak istiyorum bi an önce
Bende adet günüm yaklaşınca acayip gergin sinirli mutsuz olurum cekilmez bir hal alıyorum bende biran once adetimi bekliyorum yarin öbürgün bekliyorum

Aynen öyle canım adet bittikten sonra özellikle 10 gün içinde gün aşırı ilişkiyi takip et , beslenme dikkat et vitaminlerini al stresten elinden geldiğince uzak olmaya çalış pozitif ol bekle vakti geldiğinde gelecek beklediğin. Çünkü beklenen beklemeye değecek tek varlık :KK200: Yine de Rabbim cok bekleyenleri uzun yıllardır sabredip isteyenleri daha fazla bekletmeden nasip etsin.:dua:
Nedicem ben yumurtlama gununden sonra calismaya biraz aksatiyordum ama calismaya devam etmemiz gerekiyormuş benimndoktor yumurta catlamis demesine ragmen gun aşırı iliskiye devam et dedi bi kac gun canli kalabilir dedi

Bende adet günüm yaklaşınca acayip gergin sinirli mutsuz olurum cekilmez bir hal alıyorum bende biran once adetimi bekliyorum yarin öbürgün bekliyorum
nereye kadar böyle gidecek merak içindeyim, ben kendime 2019 en geç Ağustos’a kadar zaman verdim o vakte kadar nasip kısmet olmazsa artık korunmaya başlıcam istemiyorum daha, çocukla arasında o zamana kadar 5 yaştan fazla fark oluyor bende o kadar yaş farkı olsun istemiyorum
sen nie ümitsizsin canım?

Nedicem ben yumurtlama gununden sonra calismaya biraz aksatiyordum ama calismaya devam etmemiz gerekiyormuş benimndoktor yumurta catlamis demesine ragmen gun aşırı iliskiye devam et dedi bi kac gun canli kalabilir dedi
ben yumurtlamadan sonra gün aşırı 1-2 kez daha deneyip bırakıyoruz ilk denediğimiz ay sadece 3 kez oldu, geçen ay 7 defa bu ay da 5 kez
çok mu az değerlendirmelerimiz? ama bunlar hep yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve sonraları hep

nereye kadar böyle gidecek merak içindeyim, ben kendime 2019 en geç Ağustos’a kadar zaman verdim o vakte kadar nasip kısmet olmazsa artık korunmaya başlıcam istemiyorum daha, çocukla arasında o zamana kadar 5 yaştan fazla fark oluyor bende o kadar yaş farkı olsun istemiyorum
sen nie ümitsizsin canım?
E 14 aydir bekliyorum olmuyo
:KK43: gerci temmuzda esimde problem cikti sperm sayisinda ekimde sayi yukselmis ileri hareket sınırda cıktı yine ilac ve kurler yapiyoruz bi iki ay daha deneyecem sonra rahim filmi ve sperm testi cektirecek esim ona göre artık biseyler yapacaz adet olursam dr gitcem cagirdi beni. Sanirim klomen başlar bakalım adet oncesi sendromlarim oluyo benim suan oyle bi hal icerisindeyim

ben yumurtlamadan sonra gün aşırı 1-2 kez daha deneyip bırakıyoruz ilk denediğimiz ay sadece 3 kez oldu, geçen ay 7 defa bu ay da 5 kez
çok mu az değerlendirmelerimiz? ama bunlar hep yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve sonraları hep
Valla benim pazar çatlamış dedi ya sonra dedi sali da iliski olsun persembe de

E 14 aydir bekliyorum olmuyo
:KK43: gerci temmuzda esimde problem cikti sperm sayisinda ekimde sayi yukselmis ileri hareket sınırda cıktı yine ilac ve kurler yapiyoruz bi iki ay daha deneyecem sonra rahim filmi ve sperm testi cektirecek esim ona göre artık biseyler yapacaz adet olursam dr gitcem cagirdi beni. Sanirim klomen başlar bakalım adet oncesi sendromlarim oluyo benim suan oyle bi hal icerisindeyim
inşallah bişeycik çıkmaz, belki sürpriz olur size:KK66:
özel hastaneye mi gidiyorsun? eğer bu ay bende adet olursam eşimi doğru ürolojiye götürcem ahahhh:sinirli:
bakalım belki ilk çocuktan sonra 3-4 yılda bişeyler değişmiş mi? hem kontrolden geçmiş olur fena mı:KK53:

inşallah bişeycik çıkmaz, belki sürpriz olur size:KK66:
özel hastaneye mi gidiyorsun? eğer bu ay bende adet olursam eşimi doğru ürolojiye götürcem ahahhh:sinirli:
bakalım belki ilk çocuktan sonra 3-4 yılda bişeyler değişmiş mi? hem kontrolden geçmiş olur fena mı:KK53:
Hep ozele gidiyodum simdi devlet hastanesinde iyi oldugunu duydugum bi doktor buldum ilgili birine benziyor tabi o da ozele gecebilir

S.a lütfen akıl verin benim adetim normalde geçikmez 21 günde olurum 22 kan verdim .0.1 bugün 26 olmadım daha sizce gebelik olabilirmi ne zaman kan testi yapayım

X