Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cennetkokulumm Wonder-woman C chemistim junes BilgeUfuk Kızlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için, kusura bakmayın ancak kafamı toparlayabildim, salya sümük ağladım tuvaletlerde, şimdi rahatladım ama..Hatta önümüzdeki hafta için doktorumdan randevu aldım. Yalnız kafama takılan birşey var, sabah burdan size yazdığımdan beri sadece kahverengi lekelenme oldu ve devamı gelmedi, az önce de peşeteye sildiğimde minik kahverengi vardı ve şeffaf akıntı da devam , normalde soğan suyu da içtiğim için daha güzel sökülmesi gerekmez miydiz sizce, önceki aylardaki reglilerim direkt kanama şeklinde başlıyordu hsg den sonra

Canım seni şaşırtıp boş yere umutlandırmak istemem ama sen emin misin adet olduğuna dur bakalım bekle eğer adet olduysan yarına sökülürsün. Değilse zaten inş bebeğin yoldadır. Ama ne olur böyle harab etme kendini bak kür vücuduna etki etmee başladı ve emin ol bi daha ki ay vücudun daha da toparlamış olacak. Hem birlikte yapabileceğimiz çok şeyler var umutsuzluğa düşme ne olur. Seni meraktan bakındım sana üyeliğini kapattırmak istemişsin. Neden kuzum ya bu morel bozukluğundan mı başka bişeyden mi ?

Bu arada canım bende kürtajdan bu yana hatta son hamile kaldığım ayda öyle olmuştu ilk gün sadece leke geliyordu sonra hiç bir şey yok 2.gün sökülmeye başlıyor. Önceleri böyle değildi. Canını sıkma kuzum bak eğer adet olduysan yeni bir dönem başlıyor yumurtan yeniden büyümeye olgunlaşmaya başlayacak. Emin ol stres üzüntü bunlara zarar veriyor ve büyük etkisi oluyor. Sen sanki ilk defa denemelere başlıyor ve olacakmış gibi vücudunu rahat bırak umutlu mutlu stressiz bir başlangıç yap vücudunla. Gerisi Allah'a kalmış belki de sona gelmişindir bu ayla birlikte yeni başlangıçla bebeğin geliyordur öyle düşün canım.

Sağol canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim sana inşallah sağlıklı çok güzel geçen bir hamilelik versin. Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. Dualarım seninle ve bütün isteyenlerle. Evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın.

Canım benim çok çok teşekkür ederim, kıyamam uzun uzun da yazmışsın Allah razı olsun Ben aslında şuan için emin değilim adet olduğumdan çünkü tamamen kesildi, hsgden önce de adet olduğum zamanlarda hemen sökülmesem de en azından ilk gün minik minik kanamam oluyordu ama şuan peşeteye sildiğimde tertemiz, evet kuzum sabah öyle olunca o kadar üzüldüm ki anlatamam... Herkes anladı birşeyler olduğunu, sordular hep,birşey de diyemedim..Eşim aradı zaten mesaj atınca, o arayınca iyice ağladım, kıyamam o da diyor ki ben seni çok seviyorum ve sonsuza kadar bu hep böyle olcak üzme kendini olack bak görceksin diyor ama o anda gözüm hiçbirşey görmüyordu.. Ben Aralıkta da deneyip daha sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim, tamam sen nasıl istersen dedi, ondan sonra doktoru aradım zaten randevu için...O arada da dedim ki en iyisi bu düşünceden biraz uzaklaşayım takip etmeyeyim artık belirti falan, o yüzden üyeliğimi iptal ettirmek istemiştim..Bugünüm böyle geçti kuzucuğum...Annemin akrabaları da biri hamile kaldığında anneme nispet yaparcasına söylüyorlar, kendimden çok ona üzülüyorum aslında....Beni de gördüklerinde neden tüp bebek yapmıyorsun falan diyorlar.. Ben de her ay regl olunca hep bunlar dönüyor işte kafamda.. Kusura bakma kuzum seni de darlarım. Rabbim düşmana bile aratmadan versin

Ah canim benim ya asıl ben sana kiyamam sen tabi ki uzuleceksin tersi zaten abes olur ama bak dediklerimi unutma adetse bile bu yeni baslangic stresi uzuntuyu bırak herdeyin bir vakti var dedigin gibi yaparsin olmazsa tup bebek yaparsin ben kendiliginden olsa da hamile kalacagina inaniyorum ama sen boyle mutlu olacaksan oyle olsun kuzum bak ne guzel esin yaninda seni cok seviyor dengesiz insanlari bosver sen onlar her zaman konusacak karsidakini ezecek kucumseyecek konular bulur. Hem bak sen kotu de sonuclansa bir kere hamile kaldin demekki kalabiliyorsun bunu dusun birde. Bence vucudun toparlanacak ve stresden de uzak olunca hersy yoluna girecek. Bir anda kapatip gidiyorsun diye uzuldum canim bak biz burda sevincide uzuntuyude beraber yasicaz. Bugunler gececek ve bizler bebislerimiz buyutme telasina giricez. Ben yillar once ogluma hamile kalmak isterken uye oldum buraya o zamanda sizlerden iyi olmasin cok guzel dostluklar kurduk burda aylarca bekledik sevindik heyecanlandik uzulduk bazilari yillarca bekliyordu bir cogumuz hamile kaldi sonra bizler buyutme telasina girdik. Hatta bazilari plansizca 2.ye hamile kaldilar. Sen uzulme kuzum kiyamam hic biriniz uzulmeyin bugunler gececek.

Aman bu mahalle baskısıda yani... evliligimin ilk gününden beri soruyolar bebek varmi diye nasil gicik oluyorum düşünmüyorum desen aaa olurmu hele bitane olsun sonra olmaz simdide doktora gittinmi diye soruyorlar

Aman bu mahalle baskısıda yani... evliligimin ilk gününden beri soruyolar bebek varmi diye nasil gicik oluyorum düşünmüyorum desen aaa olurmu hele bitane olsun sonra olmaz simdide doktora gittinmi diye soruyorlar
Canım bende de var aynı sorun evleneli 4 ay oldu bir ay geçer geçmez sordular şimdide dr falan deyip duruyorlar sinir oluyorum halbuki stres yapmamam lazım

kuzum nolur üzülme önce şükredelim sağlıklıyız çok şükür, eşimiz, ailemiz, işimiz var yakında ilk bebişler, 2. ler belki 3. ler de gelecek sıra sıra....
ben canı gönülden inanıyorum olacağına senin..
eşin ve sende problem olmadığından bahsettin yaş konusuna da takılma lütfen!!
annem kardeşimi 34 yaşında doğurdu, eşimin kuzeni 40 yaşında anne oldu daha yeni ilk kez, öncesinde söylemek gibi olmasın 3 kez düşüğü oldu hep, ama şimdi aslan gibi oğluşu oldu, demek ki zamanımız var
Allah’ım benden önce sana versin tez zamanda inşallah
Amin.

sende sağol tatlım
Amin cümlemize en hayırlı zamanda en hayırlılarını nasip eylesin; sağlıklı sıhhatli gebeliklerimiz olur inşallah, bir avazda kurtulduğumuz doğum hikayelerimizi de ağız tadıyla anlatacağımız zamanlarımızda olur inşallah canım
benim de dualarım senin ve canı gönülden isteyen herkeslere inşallah

badenzi Ablam benim canımmmm. Ama sen şimdi böyle yaparsan ben kimi örnek alcam kendime. Ne olursun üzülme. Biz burda hep beraberiz. Bizi bırakıpta gitmek ne oluyor. Sen bana destek olacaksin ben sana olcam. Hepimizi birbirimize dua etmez bilgilerimizi paylaşcaz. Benim ablam yok ama her biriniz abla oldunuz ya bana. Sizi geç buldum k.bakma erken kaybedemem. Lütfen üzülme bak sen üzülürsen hepimiz üzülürüz. Bak bende o gün hasta olunca ağladım zırladım kendimi yedim bitirdim. Benim eşimde aynı enişte gibi ben seni çok seviyorum hiç birşey senden daha önemli değerli değil üzülme dedi. Ne güzel böyle destekcilerimiz var çok şükür. Bizim de öyle aileden herkes soruyor. Benden 1 sene sonra evlenen herkes hamile doğurdu felan. Ben artk tersliyorum valla hepsini hiç k.bakmasin kimse. Ben moralimi yüksek tutmam gerekirken onların yaptığı da bu işte. Neyse hepsini bosverelim de ben seni çok seviyorum. Sen üzülürsen ben üzülürüm. Rabbim en kısa zamanda her birimizin yüzünü guldurcektir inşallah kurban olduğum. Çok öpüyorum seni üzülmek yok lütfen

Amin canim Allah razi olsun. Senin bizim hepimizin dualari kabul olsun inşallah

kızlar günaydın, iyi haftalar hepimize
soğan küründe bugün 10. günüm ne çabuk oldu 10 yaaa
badenzi cennetkokulumm kızçeler ben cumartesi üniversite hastanesinde plesanta dekolman için perinatoloji uzmanı ile görüştüm, içim rahatladı resmen; iyi ki gidip bilgi almışım gebelik öncesinde
sonraki gebelikte tekrar etme riski buna sebep olan tansiyon, şeker, kilo, sigara vs vs vs tetikleyen rahatsızlık olduğunda tekrarlama riski varmış
ama yine de bu şekilde doğum sonuçlandığı için doktorum 11 ve 14. haftada benimle görüşeceksin dedi o haftalar plesantanın tam olarak yerleştiği dönemmiş testler bize konu hakkında fikir verecek onun haricinde normal kadın doğum doktoru ile gebelik seyrine devam edebilirsin dedi, biz sadece ara ara belli haftalarda görüşeceğiz dedi tedbir amacıyla
sağlıksız bir plesanta olsaydı gebeliğin 40. haftaya kadar gelemezdi dedi
senin ki sadece doğum günü bir şanssızlık olmuş tamamen tesadüf dedi, bizzat ameliyat epikrizimi de götürdüm inceledi onları da
Ahh bi hamile olsam gerisi kolay hahahh
Doktor kızımla da tanıştı, o da o esnada doktorun odasını dağıtmakla meşguldu sağolsun cimcimem

Cok iyi gözün aydın canım, herhangi bir belirtin var mi

Ohh canım benim ne kadar sevindim, bak gördün mü en güzeli doktorla konuşmak, internette birsürü şey dönüyor gerekli gereksiz, o zaman hayırlısıyla gelsin yeni bebişko inşallah

Ohh canım benim ne kadar sevindim, bak gördün mü en güzeli doktorla konuşmak, internette birsürü şey dönüyor gerekli gereksiz, o zaman hayırlısıyla gelsin yeni bebişko inşallah
Evet ya cidden iyi ki uzmanından bilgi almışım, elbette her hamilelikte risk var, önemli olan tedbir almak gerisi Allah’a kalmış, çok sağol bebişim
Benim bu ay umudum yok ama zaten değerlendirmeleri bıraktık hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…