- 23 Ocak 2018
- 570
- 644
- 34
Hani Arabistandayim ya o yüzden. Burda bayan tek başına dışarı çıkamıyor. Ama belki ozan abiden felan yardım isteyebilirim o konuda. Ama bide şu var ki zaten eşim benim adet tarihimi benden daha iyi takip ediyor. Artk bu evde yapılan testlere de güvenmiyorum. Ki zaten evde 1 tane test kaldı. Her şekilde eşimde benimle beraber öğrenecek.Ooo türkiye de olsam neler yapmam kii
Cok zor oluyor gercekten ben ctesi de çalışıyordum cok zor oluyodu hele bide simdi havalarda soğudu zaten cokta üşüyorumValla canım eğer çalışmıyorsan kesin yap :) Ben çalışıyorum, eve gidip yemek yapıyorum hergün, haftasonu da temizlik, biraz pert oluyorum ama yine de günaşırıdan taviz vermemeye çalışıyorumöyle bir manyaklık işte
Aynen canım, soğukta insanın canı da istemiyor üşümekten :)Cok zor oluyor gercekten ben ctesi de çalışıyordum cok zor oluyodu hele bide simdi havalarda soğudu zaten cokta üşüyorum
Valla kuzu ona göre hazırla işte psikolojini öyle diyim :) biz birgün önceden konuşuyorduk , ben takvimde olması gereken günlere kalp koymuştum, bak yarın kalpli günümüz falan diye diye geçirdik bu ayı :)Kızlar yine sohbet şahane hepiniz harikasınız ben yazamadım yoğunluktan.
Anlaşılan görev mevzularına girmişsiniz. Durum bende sizinkilerde farklı değil. İş ev okul ödev takibi temizlik vs derken gün aşırı görev nasıl olacak bilemiyorum.
Söz konusu edilen tarih 2019 nisan. Fakat eşim işin içinde oldugu için hayatta bitmez 2020 yi görürüz diyorne kadar daha ordasınız ki
Valla kuzu ona göre hazırla işte psikolojini öyle diyim :) biz birgün önceden konuşuyorduk , ben takvimde olması gereken günlere kalp koymuştum, bak yarın kalpli günümüz falan diye diye geçirdik bu ayı :)
Valla ya sizler için daha zor. Gerçi bizde Türkiye de olsak ve bende çalışıyor olsam adamın yüzünü bile zor görürdüm sanırımKızlar yine sohbet şahane hepiniz harikasınız ben yazamadım yoğunluktan.
Anlaşılan görev mevzularına girmişsiniz. Durum bende sizinkilerde farklı değil. İş ev okul ödev takibi temizlik vs derken gün aşırı görev nasıl olacak bilemiyorum.
Yok canım almadım, ama ben zaten ara ara 1-2 kilo alıp veririm, almaya başladığımı hissettiğim zamanlarda yemek porsiyonlarını küçültüyorum hemen :)Artık yapıcaz bişeyler canım. Dün söyledim zaten benimkine dedim hazırlan yakında başlıyoruztembellik yok gün aşırı görevdeyiz
canım ya sana bişey sorcam kürtajdan sonra kilo aldın mı sen ?
Söz konusu edilen tarih 2019 nisan. Fakat eşim işin içinde oldugu için hayatta bitmez 2020 yi görürüz diyor
Yok abla çalışmıyorum bu şekilde hiç biyerde çalışamam zaten bi türkiye bi arabistan. Hemde yeni dogan yogun bakım hemşiresiAhh canım ya kıyamam sana inşallah bebiş hayırlısyla fazla bekletmez gelirde sende ordaki günlerini bebeğinle ilgilenerek değerlendirirsin. Hemşireyim demiştin dimi çalışamıyordun şuan galiba
İbrahim saraçoğlu katıldığı bir tv programında kabuksuz kaynattırdı o yüzden ben kabuksuz yapıyorum ama sizin gibi kabuklu yapanı da duydum ben de meraktayım bilen varsaMrb kızlar bende soğan kürü yapıyprum bugün 5.gün. Önceden de yapmıştım ama hamile kalamadım inşallah bu sefer hamile kalabilirim.
Size birşey sormak istiyorum kabuğunu tamamen mi soyuyorsunuz? Ben önceki yaptığım zamam tamamen soymuştum sonra birisi dıştaki kahverengi kalacak onun dışındakileri soy dedi bende artık en son kahverengi kabuğunu bırakıyorum.
İnşallah canım çok teşekkür ederimTamam canım çok iyi, sen yine de gün aşırı değerlendirmeye devam et bat tarihine kadar, inşallah hamiş olursun
Bakalım bu sefer kabuklu deniyorum hamile kalırsam yazarım :)İbrahim saraçoğlu katıldığı bir tv programında kabuksuz kaynattırdı o yüzden ben kabuksuz yapıyorum ama sizin gibi kabuklu yapanı da duydum ben de meraktayım bilen varsa
Ben kahverengi kabuğu soyarak yaptım canımMrb kızlar bende soğan kürü yapıyprum bugün 5.gün. Önceden de yapmıştım ama hamile kalamadım inşallah bu sefer hamile kalabilirim.
Size birşey sormak istiyorum kabuğunu tamamen mi soyuyorsunuz? Ben önceki yaptığım zamam tamamen soymuştum sonra birisi dıştaki kahverengi kalacak onun dışındakileri soy dedi bende artık en son kahverengi kabuğunu bırakıyorum.
Kuzular, göğüs hassasiyetimin neden birgünde geçtiği az önce belli oldu :) Regl olmaya başlıyorumKızlar günaydınlar, ben bu sabah ilk idrarla test yaptım ama şuan için negatif. Yalnız şöyle belirtilerim var eğer bunlar belirtiyse; normalde regl olmadan 10 gün önce göğüslerim şişer sertleşirdi ve yanlardan bastırınca hafif acırdı ve regl olduğum gün de şişlik inerdi hemen. Bu ay çok önceden ve yavaş yavaş şişmeye başladılar ve sertleşmediler, dün yani yumurtlama tarihimden yaklaşık 14-15 gün sonra regl olduğum zamandaki gibi yadsan bastırdığımda olan ağrı kayboldu ve yumuşacıklar ama dolgunlar. Bir de yüzümde sivilcelenme oldu. Bat 19 Kasım ve 2 testim kaldı, birini o gün diğerini de bat geçince yaparım eğer regl olmazsam, Bu arada şeffaf akıntım da devam ediyor.