Haklısın kuzum, sen kendi hsg cihazını biliyor musun canım? okuduğum bilgilere göre makine de etkiliymiş biraz ağrı vs konusundaAynen aynen hic onemi yok. Senin sansindan rahat gecmis bence hem cok sukur ki tuplerin de acikmis agrinin olmamasinda bu cok buyuk bir unsur ablam bence. Ay cok sevindim yaaa
Canimsin ablam benim Allah razi olsun cok tsk ederim hep beraber guzel haberler vercez insallah birbirimize ve umarim gercekten insallah ben birdaha cektirmek zorunda kalmamçok teşekkür ederim tatlım, bende çok mutlu oldumbu kadar da ağrı ve acı olmadan olacağını hiç düşünmemiştim, kendimi hep kötüsüne hazırlamıştım
inan beklerken orda aklıma sen geldin hep biliyor musun, Bilge'nin gibi ağrılı geçer mi felan hep düşündüm kuzum, Allah sana da bir daha gerek duydurmasın inşallah canım benim
Hayırlısını nasip etsin sana ve eşin için de canım, senin de minnoş kuzu haberini alalım inşallah, içimiz açılsın müjdenle kuzum
gü-nay-dınnnnnçok sağol kuzum, çok şükür atlattım, hala geziyorum valla dışardayım
canım ben echomar görüntüleme merkezinde yaptırdım, c kollu makinaymışeğer olur da senin içinde gerekirse bunu tercih edebilirsin; ben araştırdığım kadarıyla bu teknoloji daha konforlu ve 0 ağrı-acı
Hic bilmiyorum abla dikkat etmedim. Gittim yattim doktorum geldi biraz sohbet sonra cekildi ciktim.Haklısın kuzum, sen kendi hsg cihazını biliyor musun canım? okuduğum bilgilere göre makine de etkiliymiş biraz ağrı vs konusunda
Amin cümlemizden inşallah; Allah senden de razı olsun canım, ayy inşallah hayırlısıyla kuzumCanimsin ablam benim Allah razi olsun cok tsk ederim hep beraber guzel haberler vercez insallah birbirimize ve umarim gercekten insallah ben birdaha cektirmek zorunda kalmam
Ayy cok mutluyum guzel haberlerimiz olcak birbirimize en yakin zamnada insallah
Ne güzel iyi etmiş doktorun senin de, benimle de sürekli konuştu doktor ve hemşireler o nedenle çabucak bitti bile anlayamadımHic bilmiyorum abla dikkat etmedim. Gittim yattim doktorum geldi biraz sohbet sonra cekildi ciktim.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende çektirmeyi düşünüyorum soğan bitti adetimi bekliyorum. Yalnız kararsızım ailem İstanbulda yaşıyor ben Antalya ailemin yanına geldiğimde çektireyim diyorum sen şişli echomarda mı çektirdin birde fiyat ne kadar ödedinBilgeUfuk @cennetkokulumm @themis_ badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsundoktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedimMusmutlu haftasonları hepinize
Canım adet bitimi ikinci gün başlaKızlar soğan suyuna kaçıncı gün başlamalıyım?
BilgeUfuk @cennetkokulumm @themis_ badenzi
Kızçelerim günaydınlaaaaaarr
Bu sabah hsg çektirdim, filmlerimde hiç bir sorun yok
Rahmim temiz, her iki tüplerimde açık şükürler olsun Rab'bime
Bizzat işlemimi Cevat Bayrak yaptı; çok ama çoooook memnun kaldım
Çok heyecanlı olduğumu görünce başucuma gelip öncesinde benimle sohbet etti, rahatlattı sağolsun
Filmi çekerken de sürekli beni hemşirelerle telkin etti, hep konuştuk
Rahim filmi çekilirken hiç birşey hissetmedim, ne bir ağrı, acı, sızlama, kramp hiç biri olmadı Allah'a çok şükürler olsundoktor ilacı vermeye başladım dedi ben anlamadım bile max. 2 dk sürmüştür ne 5-10 dksı
İyi ki, iyi ki boşu boşuna anestezi gazı almamışım, gereksiz!
Doktorum günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, duş, ilişki vs herşey serbest
Hatta şu an annişimle cafedeyiz
Bu ay korunmaktan da vazgeçtim tam gaz devam Allah'ın da izniyle
Böyle işte kızlar, sizleri de haberdar etmek istedimMusmutlu haftasonları hepinize
Aynen bizlerden de biraz katki olsun nufusaAmin cümlemizden inşallah; Allah senden de razı olsun canım, ayy inşallah hayırlısıyla kuzum
Çektirmezsin inşallah canım benim, senin için rahat artık nasılsaHadi bakalım önümüz bahar, sıra sıra dizilelim; nüfusa katkımız olsun bizim de
Ne güzel iyi etmiş doktorun senin de, benimle de sürekli konuştu doktor ve hemşireler o nedenle çabucak bitti bile anlayamadım
Teşekkür ederim canım, öncesinde epey araştırdım bir çok görünleme merkezleri ve hastanelerle görüşüp bilgi aldım sonra Şişli-Echomar'da karar kıldım. En çok içime sinen aslında radyoloji doktoru ve bu yer oldu.Canım geçmiş olsun öncelikle. Bende çektirmeyi düşünüyorum soğan bitti adetimi bekliyorum. Yalnız kararsızım ailem İstanbulda yaşıyor ben Antalya ailemin yanına geldiğimde çektireyim diyorum sen şişli echomarda mı çektirdin birde fiyat ne kadar ödedin
Hihihihhohhhh guzel haber. Hsg den sinra sippp diye hamile kalan cok.
Dimiii yaaaAynen bizlerden de biraz katki olsun nufusa
Ay benim hemsirede hep bana destek oldu sagolsun. Doktorum da ne yaptiysa ne yapiyorsa herseyi anlatarak yapti tabi ben cevap bile veremiyordum orasi ayri mevzu
Kesinlikle oyle ablam. Kendini nasil hissediyorsun. Benim gibi olduguna eminim bende film cektirdim sonra yemek yemeye gittim sonra da gittim kuaforumle takildim birazDimiii yaaa
Sende bu anlamda çok şanslısın kuzum, bilindik ve tanıdık yer önemli, sana güven veriyorlar olması da çok önemli
Yinede faydasi olmusturm en azindam psikolojik olarak daha rahat okursun bemce bu ay :). Bende hala adet oomadim bak 12 gun gecti dun dayanamadim yime test yaptim ama malesef negatif. Yarin randevum vardi ama gitmicem vazgectimHihihihhcanım benim önceliğim sağlıkla ilgiliydi aslında bir problem olup olmadığını netleştirmekti çok şükür Rab'bim'e hiç bir sorun çıkmadı
Kısmet, nasip artık kuzum, ama benim tüplerimde tıkanıklık yoktu ki zaten açıkmış aslında şimdiye kadar hamileliğem için bir engel de yokmuş bunu çok iyi anladım, belki hsgden önce tüpleri kapalı veya yapışıklık olanlar sonrasında çok daha kolay kalabilirler, bilemedim o nedenle benim için nasıl olur
kuzumm o kadar rahatladım kiKesinlikle oyle ablam. Kendini nasil hissediyorsun. Benim gibi olduguna eminim bende film cektirdim sonra yemek yemeye gittim sonra da gittim kuaforumle takildim biraz
Hic oyle yatak dosek yatanlardan olmadim
Bencede öyle kuzum başladım bende tekrardanKızlar bence folik asidinde katkısı büyük hamile kalmak için vitamin zaten bi zararı yok
Ben çok agır bi antibiyotik kullandım ablam günde 2 idi ama bende baş dönmesi hergün miigde bulantım oldu. Doktorumda günde 1 e düşürelim demişti. Öyle 1 kutu bitirdim ama onu film için verip vermedigi konusunda bi bilgim yok. Çok fazla iltihabın var demişti ilk muayne de onun için de vermiş olabilir. bide film çekiminden 1 saat kadar önce agrı kesici igne vuruldum o kadrkuzumm o kadar rahatladım ki
hafifledim resmen yaaa
bebişim ben anşimle gittim c.tesi günü; eşimin işi vardı gelememişti maalesef
ordan çıktıktan sonra annişimle cafeye gittik, sonra avmde alışverişe
Bilge sen hiç öncesinde ve sonrasında antibiyotik kullandım mı? Ben mesela gitmeden bir gün önce telefonla hemşiye sordum hiç gerek yok ne işlem öncesi ne de sonrasında demişti, film çekiminde kullanılan materyaller tek kullanımlık zaten bu edenle enfeksiyon riskiniz yok demişti
Ben hiç ilaç kullanmadım, artık istesemde kullanamam gerçiAğrı kesici bile almadım hiç..