Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkçası doktoru aramak istemiyorum kuzum.ilac yazar simdi yeteri kadar hormon aldım zaten. C.tesine kadar bekleyim olmazsa gider kontrol ettiririm diye düşünüyorum.

Açıkçası doktoru aramak istemiyorum kuzum.ilac yazar simdi yeteri kadar hormon aldım zaten. C.tesine kadar bekleyim olmazsa gider kontrol ettiririm diye düşünüyorum.
Umarım gerek kalmaz canım, kendiliğinden olursun Olmazsa da dediğin gibi biraz bekledikten sonra da doktoruna bi danışmanda fayda var
Bitkiler işe yarayacaktır bence ama

Günaydın kuzum. İnşallah bugün senin için çok güzel bir gün olur öncelikle kistin gittiğini öğrenirsin. Sonra da eşinin muayenesi herşey yolunda gitsin güzel haberlerle yeni bir ay başlangıcı olsun inşallah kuzum.
Kendini olumsuzdan uzak tut kuzum belki de çok yakında daha kaç 5 ay falan geçmeyecek kuzum. Ben inanıyorum Allah'ın izniyle vuslat çok yakın. O cimcime bal kızına kardeşi gelecek çok yakında.

Sagol cnmm. Test yaptim negatif. Kizim hala kardesim var diyor. Yokmus annecim diyorum agliyor var iste saklanmistir diyo :) . Allah herkese hayirlisini nasip etsin insalalh

Oyyyy kıyamam senin kızçene kuzum. Bence kızçen haklı canım kardeşi onunla biraz daha oyun oynuyor ve saklanıyor. Ama çok yakında hayatınıza gelecek ve onu bulmanıza izin verecek.

Senin pko durumu belirsizleştiriyor canım sen bari bu belirsizlik içinde kendini rahatlat stresten uzaklaş şöyle papatya ve melisa çayları mı içsen kuzum seni biraz rahatlatsın. Rabbim hayırlı sağlıklı zamanı gelince bebişlerinizi nasip etsin kuzum her zaman dualarımdasınız.

Kuzummm özlemişim seni nasılsın :) Bebişin nasıl belirtilerin nasıl gidiyor

Kuzummmm bende sizleri özledim. Malum hafta sonu iş güç derken buraya bakamıyorum. Ben iyiyim canım çok şükür. Cumartesi biraz ev temizlik vs uğraştım. Birde üzüldüğüm bazı şeyler oldu pazar sabahı lekelenmeyle uyandım. Biraz panik korku yaptım acile gittik. Çok şükür bebiş iyi görünüyordu kalp atışını gördük bebişi gördük. Aktif bir kanam yok dedi doktor takip edelim hafta içi gel dedi. Ben de zaten salı günü randevum vardı gelicem dedim. Bakalım yarın randevumuz var canım inşallah herşey yolunda gider diye dua ediyorum bende.

Sen nasılsın kuzum. Belirtiler başladı mı sende. Bende aynı şekilde devam ediyor. Bu arada sen ilk doktora gittiğinde 2 keseyi de görmüş müydün canım. Benim tahminim karından ultrasonda böyle şeyler geç görünüyor ondan olabilir. Yine de hakkında en hayırlısı en sağlıklısı neyse o olsun kuzum.

Umarım gerek kalmaz canım, kendiliğinden olursun Olmazsa da dediğin gibi biraz bekledikten sonra da doktoruna bi danışmanda fayda var
Bitkiler işe yarayacaktır bence ama
Günaydın canım;
Bitkileri de içmiyorum artık bıraktım onları da.Hiç bişey yapmamaya karar verdim.Bakalım neler olcak.
Sen nasılsın kuzum ne zaman randevun?

Günaydın kuzucum.
İçini ferah tut sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebişin annesi İnşallah yarın da her şey güzel çıkacak.

Günaydın tatlım, şu an hastanedeyim bende, randevu sıramı bekliyorum
Eşim gelemedi canım, çünkü hem perhiz süresi geçti hem de c.tesi öğlen gibi adetim geldi, o günde öğlene kadar numune alıyormuş hastane, o nedenle kaldı şimdilik..
Siz nasılsınız bakim kuzum, nasıl hissediyorsun kendini; iyi ve güzel güzel haftalar olsun tatlım

Günaydın canım;
Bitkileri de içmiyorum artık bıraktım onları da.Hiç bişey yapmamaya karar verdim.Bakalım neler olcak.

Günaydın kuzucum.
İçini ferah tut sağlıklı bir şekilde büyüyordur bebişin annesi İnşallah yarın da her şey güzel çıkacak.

Oyyy kuzucum benim inşallah hayırlısıyla gelsin şu regl bu ay gelsinde bir daha ki aya onu değil bebişi istiyoruz zaten. Sen kendini rahat tutmaya çalış kuzum biliyorum böyle bir anda gerginlik stres hat safa da olur Allah'ım yardımcın olsun inşallah kuzum. Dualarımdasın canım. Rabbim en hayırlı zamanda bebişini yollayacak kuzum biz beraber büyütücez bebişlerimizi. Sonra belki okul arkadaşı bile olacak onlar.

İnşallah canım çok şükür gördüm ya bebişimi kalp atışı da var Rabbim inşallah tamamına da erdirecektir hayırlısıyla.

Günaydın canım;
Günaydın canım, sen daha iyisini bilirsin kendin için, gelecek reglin de merak etme bak, olmaması için bir neden yok ki, pozitif düşünelim canım benim
Merak etme bak tekrar söylüyorum rahatlat kendini için içini yiyince daha da strese giriyorsun
Ben hastanedeyim canım şimdi, şu an

cennetkokulumm kuzum geçmiş olsun, çok çok sevindim kalp atışı için; oyyyyy yerimm ben onun o minnacık kalbini
her ne olduysa da senden ve çocuklarından önemli değil canım benim, üzme kendini, öpüyorum seni, sizi

İnşallah gelir tatlım benim.Devlet meselesi yaptım valla Evet ya okul arkadaşı olurlar belki belli mi olur
Senden de yarın güzel haberleri bekliyoruz

Aynen olmaması için bir neden yok ama inat ettiler Çok takmamaya çalışıyorum işte elimden geldiğince
Senden de kontrol sonrası bekliyoruz kuzum sonucunu.İnşallah her şey yolunda olcak

Kıyamam yaa korkman çok normal tabi ki ama çok şükür birşey olmamış çok sevindim senin adına :)
Sen zaten sabırlı ve tecrübeli bi annesin panik yapmazsın :) çok şükür ki kalbini duymuşsun ne mutlu sana :)
Benim şöyle oldu kuzum 4+4 gibi vajinal keseyi 2 tane gördü hatta bana da gösterdi ama ben bişey anlamadım
Sonra 5+2 de karından baktı başka bir doktor özel hastanede tanınmış iyi bir doktor diye gittik ama adamdan nefret ettim resmen, ikiz dediler diyorum ben öyle birşey görmüyorum diyor, çıkabilir mi ilerde görünür mü karından dedim ?
Sen neden ikiz olmaya hevesleniyorsun çok zor bi sürüm beklediğimiz birşey değil dedi
Ben çok bozuldum hemen çıkmak istedim
Bu hafta bi tekrar kendi hastanemde gösteririm olmadı ..o kadar üzülüyorum ki dua et güzel kalbinle ne olur umarım ikisi de benimledir. Kalplerini henüz duymadık

kızçeler bir günaydın da bendenhepimize güzel ve hayırlı haftalar olsun inşallah
ben hastane işimi hallettim çok şükür, iyi geçti
doktorcum öncelikle vajinal muayene etti; uterus ve sağ-sol overlar gayet güzel sorun yok dedi, çikolata kistiniz hala duruyor ama bir önceki muayeneye göre hem birazcıkta olsa küçülmüş ve içe kanamış bu iyi birşeymiş yani erime safhasında, ve kesinlikle dirençli ve şeklini koruyan bir çikolata kisti asla değil, öyle olsaydı tam tersi şeklini korur ve büyüme aşamasına gelirdi dedi; hamileliğe kesinlikle engel değil, bunun için asla stres yapmamalısın dedi
gelelim hsg olayına doktorcum kendisi öneride bulundu ben demeden; genelde dedi aşama aşama gidiyoruz böyle hamilelik hazırlıklarına ama artık sizin yarı yıl olmak üzere çalışan bir bayansınız genç ve doğurgan çağınız dedi isterseniz yaptıralım çıksın aradan içimiz de daha rahat olur hem önümüze ve olacaksa tedavi aşamalarını ona göre ayarlarız dedi, tüplerde dedi belki ufak yapışıklıklar olabilir, enfeksiyon veya adet kanamasından ötürü dedi hem kolay tespit ederiz dedi
ayrıca benden hormon testleri vs hiç bişey istemedi, 3 ay önceki tüm hormon testlerim çok iyi çıktığı için tekrara gerek yok dedi
eşim içinde mutlaka sperm testi istedi; bu ay hem hsg hem sperm testini yaptıracağız; şu adetim biter bitmez hızla yol alacağız inşallah bu ay
benden de son durumlar böyle kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…