Kuzum ovulasyon testlerini yapmadan önce en az 3 saat kadar sıvı almayı bırakıyorsun, öğleden önce 11:30 gibi yaparsan daha iyi olur, çift çizgileri görmeye başladıktan sonra piki kaçırmamak için de aynı gün 8 saat ara olması şartıyla günde iki kez yapıyorsun, pikten sonra silikleşme ve 2. T çizgisi kaybolana kadar da takipte kalmalısınAdet bitiminden sonra mi basliyorum ?
Kuzucum ilk 3 ay kendini hiçbirşeyden tiksindirme demişti benim doktorum, istersen çubuk krakerle beslen hiç önemli değil , ben sana zamanı geldiğinde yemen gerekenleri söyleyeceğim, eğer şimdiden tiksinirsen yemen gereken zamanda yiyemezsin o yüzden rahat ol dedi. Ben de o zamanlar ilk 3 ay önemli değil mi acaba demiştim içimden ama ultrason muayenelerimizin birinde dedi ki, bak bu bebeğin göbek kordonu ve sen 3. aydan sonra kanı süzüp ona göndereceksin. Demek ki ilk 3 aya kadar bizim vücudumuzda hali hazırda olan vitaminleri kullanıyor bebişler. O yüzden ben gönül rahatlığıyla hiç kasmadım kendimi , hiçbirşeyi zorla yemeye çalışmadım yumurta da dahil. Sen de öyle yap canım , doktorum bana sen günü kurtarmaya bak diyor :) Gerçekten de öyle yaptım ve şimdi 12. haftadayız neredeyse geçmek üzere bulantılar , darısı senin başına inşallah canımGünaydın kuzum iyiyim çok şükür bende durumlar aynı bulantılar ve baş ağrısıyla devam. Yemek yemekte baya zorlanmaya başladım. Sabah 1 tane yumurta haşladım. Ama uzun süre yemeden bakıştık. Öncesinde zeytinle midemi bastırdım sonra zorla yumurtayı yedim. Neyse nasılsa gelip geçecek günler bunlar sağlık olsun da.
İyi yaptın kuzum kafan rahat olur en azından. Hem böylelikle ovulasyon testinin de doğru olmadığını anlamış olduk sanırım.
Bende senin adına çok heyecanlıyım kuzum randevun inşallah çok güzel geçecek. Eşini de hazır yakalamışken önümüzde ki ay için daha bir hazır olacağınıza inanıyorum.
Ama senin kızçeni yerim ben nasılda herkesin içinde ortaya lafı atmış ayıkla ayıklayabilirsen pirincin taşını misali olmuş. İnşallah güzel kızçemiz çok yakın da abla olacak annesi. O zaman herkese canlı yayın bile yapar o bal surat.
Günaydın canım iyiyiz çok şükür, esas seni sormalı :) Başladı mı belirtilerKızlar günaydınnnn hepinize ne alemdesininiz :)
Evet bitanem zaten her lavaboya koştuğumda bir oh çekiyorum, "ohhh be çok şükür orda ve sağlıklı " diyorum, kusmaya bulantıya sevinir durumdayımYaaa kurban olurum kıyamam ablam benim. Insallah en kisa zamanda azalır. Şuna bak sen gelmeden neler yapiyor anneye yerim yaa kendi saglikli olsun da anneler herseyi unutur dimi
Büyütürüz kız valla yetmedi çatlatırızGünaydın canım benim, evet artık iyileştim benDaha iyiyim; ilaçlarım da bitti.
İnşallah canım belki benimde öyle olur, birlikte büyütürüz o koca koca göbekleriiiii
Beraber çatlarız kızzzzzBenim bata 2 gün kaldı, olsam da bir an önce randevumu alacağım
Günaydın canım;Kızlar günaydınnnn hepinize ne alemdesininiz :)
Çok sağol canım geçti çok şükür, hafif bir öksürük kaldı geriye o da nazarım olsun diyorumBüyütürüz kız valla yetmedi çatlatırız
Oh çok geçmiş olsun kuzum atlattın
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum
Kızlar günaydınnnn hepinize ne alemdesininiz :)
Kuzucum ilk 3 ay kendini hiçbirşeyden tiksindirme demişti benim doktorum, istersen çubuk krakerle beslen hiç önemli değil , ben sana zamanı geldiğinde yemen gerekenleri söyleyeceğim, eğer şimdiden tiksinirsen yemen gereken zamanda yiyemezsin o yüzden rahat ol dedi. Ben de o zamanlar ilk 3 ay önemli değil mi acaba demiştim içimden ama ultrason muayenelerimizin birinde dedi ki, bak bu bebeğin göbek kordonu ve sen 3. aydan sonra kanı süzüp ona göndereceksin. Demek ki ilk 3 aya kadar bizim vücudumuzda hali hazırda olan vitaminleri kullanıyor bebişler. O yüzden ben gönül rahatlığıyla hiç kasmadım kendimi , hiçbirşeyi zorla yemeye çalışmadım yumurta da dahil. Sen de öyle yap canım , doktorum bana sen günü kurtarmaya bak diyor :) Gerçekten de öyle yaptım ve şimdi 12. haftadayız neredeyse geçmek üzere bulantılar , darısı senin başına inşallah canım
Günaydın canım;
iyiyim çok şükür kırmızıları bekliyorum dört gözle hala gelmedigelse ilacıma başlıycam.
Siz nasılsınız annecik
Çok sağol canım geçti çok şükür, hafif bir öksürük kaldı geriye o da nazarım olsun diyorum
İnşallah yaaaa çok isterim mesela Mayıs'ta hem benim hem kızımın doğum günü var, kızımın doğum günü partisinde tüm aileye müjdeyi versem mesela2. pasta göbek şeklinde pasta olsa ne şahane olur
Hayali bile güzel yaaa bombayı patlatırdım hazır herkes ordayken, ufff
Olur kuzum neden olmasın.Gün doğmadan neler doğar belki de sürpizin bu şekilde gerçekleşir.Çok sağol canım geçti çok şükür, hafif bir öksürük kaldı geriye o da nazarım olsun diyorum
İnşallah yaaaa çok isterim mesela Mayıs'ta hem benim hem kızımın doğum günü var, kızımın doğum günü partisinde tüm aileye müjdeyi versem mesela2. pasta göbek şeklinde pasta olsa ne şahane olur
Hayali bile güzel yaaa bombayı patlatırdım hazır herkes ordayken, ufff
Günaydın güzel anneGelir kuzum sen merak etme kırmızılar gelecek ve sen güzel bir başlangıç yapacaksın yeni ayda.
Günaydın güzel anne
Dört gözle bekliyorum canım benim gelsinler artık
Ne kadar güzel olmuş bak gördün mü, harika bir sürpriz olmuş gerçektenÇok şükür canım iyi olmana çok sevindim.
Kuzum Rabbim gönlüne göre versin inşallahBende oğlumda 7 ay beklemiştim son adetim nisan ayındaydı anneler gününde hamile olduğumu öğrenmeyi çok istemiştim. Rabbime şükür aynen de öyle oldu 9 mayıs anneler gününde oğluşumun geleceğini öğrenmiştim. İlk anneler gününü oğlum daha anne karnındayken vermişti bana da. Dilerim gönlünden geçen senin de nasibin olur.
Bakalım canım ne zaman nasip olursa, iş sürpriz aşamasına gelsin yeter ki, kızımı eşimle birlikte aynı anda öğrenmiştik hastanede, bu sefer kısmet olursa söylemeyeceğimOlur kuzum neden olmasın.Gün doğmadan neler doğar belki de sürpizin bu şekilde gerçekleşir.
Ay inşallah çok aminGünaydın kuzum
Dilerim beklediğin son adet günün olsun da bebiş gelsin
AYYYYYYYY Tebrik ederimmmm :) hadi bakalım Allahım ya sen ne büyüksün :)Kızlar şoklardayımmmmmm 2 kese göründü şaka gibi ikizmiş
Tsk ederim