Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitiminden sonra mi basliyorum ?
Kuzum ovulasyon testlerini yapmadan önce en az 3 saat kadar sıvı almayı bırakıyorsun, öğleden önce 11:30 gibi yaparsan daha iyi olur, çift çizgileri görmeye başladıktan sonra piki kaçırmamak için de aynı gün 8 saat ara olması şartıyla günde iki kez yapıyorsun, pikten sonra silikleşme ve 2. T çizgisi kaybolana kadar da takipte kalmalısın
Testlerin üzerine yaptığın saati ve tarihi de not etmelisin, bu kadarcık

Kuzucum ilk 3 ay kendini hiçbirşeyden tiksindirme demişti benim doktorum, istersen çubuk krakerle beslen hiç önemli değil , ben sana zamanı geldiğinde yemen gerekenleri söyleyeceğim, eğer şimdiden tiksinirsen yemen gereken zamanda yiyemezsin o yüzden rahat ol dedi. Ben de o zamanlar ilk 3 ay önemli değil mi acaba demiştim içimden ama ultrason muayenelerimizin birinde dedi ki, bak bu bebeğin göbek kordonu ve sen 3. aydan sonra kanı süzüp ona göndereceksin. Demek ki ilk 3 aya kadar bizim vücudumuzda hali hazırda olan vitaminleri kullanıyor bebişler. O yüzden ben gönül rahatlığıyla hiç kasmadım kendimi , hiçbirşeyi zorla yemeye çalışmadım yumurta da dahil. Sen de öyle yap canım , doktorum bana sen günü kurtarmaya bak diyor :) Gerçekten de öyle yaptım ve şimdi 12. haftadayız neredeyse geçmek üzere bulantılar , darısı senin başına inşallah canım

Yaaa kurban olurum kıyamam ablam benim. Insallah en kisa zamanda azalır. Şuna bak sen gelmeden neler yapiyor anneye yerim yaa kendi saglikli olsun da anneler herseyi unutur dimi
Evet bitanem zaten her lavaboya koştuğumda bir oh çekiyorum, "ohhh be çok şükür orda ve sağlıklı " diyorum, kusmaya bulantıya sevinir durumdayım Senin de yeni bat tarihini ekledim kuzum inşallah uğurlu gelsin ve hamiş ol

Büyütürüz kız valla yetmedi çatlatırız
Oh çok geçmiş olsun kuzum atlattın
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum

Büyütürüz kız valla yetmedi çatlatırız
Oh çok geçmiş olsun kuzum atlattın
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum
Çok sağol canım geçti çok şükür, hafif bir öksürük kaldı geriye o da nazarım olsun diyorum
İnşallah yaaaa çok isterim mesela Mayıs'ta hem benim hem kızımın doğum günü var, kızımın doğum günü partisinde tüm aileye müjdeyi versem mesela 2. pasta göbek şeklinde pasta olsa ne şahane olur
Hayali bile güzel yaaa bombayı patlatırdım hazır herkes ordayken, ufff

Doktorun doğru söylemiş kuzum zaten ilk 3 ayda genel olarak iştah olmaz anne iyi beslenemez. Ama neyseki annenin depoları bu süreci geçirmeye yeterlidir. Bende zorlamıyorum canım ne zamandır yumurta yemedim deneyeyim dedim ama işte benim sabah bulantıları fena yapıyor. Çok değişken oldum bu hamilelikte bir anım bir anıma tutmuyor bi tatlı istiyor bi tuzlu bi ekşi bi acı o anda midem neyi kabul ederse ona yöneliyorum bende. Ama tiksinme konusuna gelince malesef severek bile yediğim şeylerden tiksinmiştim oğlumda ben. Bunda ne olacak bilmiyorum.

Maşallah kuzum senin 3 ayı atlatmana az kaldı yakında rahat ve güzel günler seni bekliyor. Fazlasıyla hakkettin zaten çünkü sürekli kustun biliyorum. Bu da kolay bişey değil. Ben de bazen kussam rahatlar mıyım diyorum ama sadece bulantı var bende. Ahh birde baş ağrısı işte onun da biraz nedeni su içemiyorum bulantıdan. Bebişlerimiz iyi olsunlar da biz razıyız onlardan gelenlere dimi kuzum

Çok şükür canım iyi olmana çok sevindim.

Kuzum Rabbim gönlüne göre versin inşallah Bende oğlumda 7 ay beklemiştim son adetim nisan ayındaydı anneler gününde hamile olduğumu öğrenmeyi çok istemiştim. Rabbime şükür aynen de öyle oldu 9 mayıs anneler gününde oğluşumun geleceğini öğrenmiştim. İlk anneler gününü oğlum daha anne karnındayken vermişti bana da. Dilerim gönlünden geçen senin de nasibin olur.

Olur kuzum neden olmasın.Gün doğmadan neler doğar belki de sürpizin bu şekilde gerçekleşir.

Ne kadar güzel olmuş bak gördün mü, harika bir sürpriz olmuş gerçekten
İnşallah canım benim, çok sağol Hayırlısı artık
Olur kuzum neden olmasın.Gün doğmadan neler doğar belki de sürpizin bu şekilde gerçekleşir.
Bakalım canım ne zaman nasip olursa, iş sürpriz aşamasına gelsin yeter ki, kızımı eşimle birlikte aynı anda öğrenmiştik hastanede, bu sefer kısmet olursa söylemeyeceğim Sürpriz yapcam ona, çok hain planlarım var hahahh

Kızlar selam,
Damdan düşer gibi atladım konuya kusura bakmayın

Bende soğan kürü yapmak istiyorum. Forumda çok güzel yorumlar ve sonuçlar gördüm. Denemekten ne çıkar belki nasibimiz burdadır Kızlar bu konuda hiçbir bilgim yok ille de adetin 2.günü mü yapılması gerekiyor? Siz günde kaç kez yapıyorsunuz, hangi zamanlarda kullanıyorsunuz? Ağızda çok kötü bir koku oluyor mu mesela? Yumurtlamaya etkisi nedir gibi sizi bunaltacak sorularım var :)

Bu arada Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…