Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahahah evet biziz o kuzum
Rab'bim nasip ettiyse başımın üstüne canım, bakalım az kaldı artık göreceğiz
Amin cümlemizin evlatlatına dağlıkmve sıhhatli haylrlı bereketli ömürler nasip etsin canım

Aln cns biliyormusun gecen konusmamizda 2. Kan degerin kac diye sormustumya ilkinden epey yuksek bir rakam demistin suan hatirlamiyorum .icimden ikizmi acaba diye gecirmistim hatta ikiz olabilir dicektim vazgectim demedim . En sevdiim 1 tasla 2 kus . Masallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabnim . Catlagini patlagini hic dusunme cildin belkide hic catlamayacak belki cok esnektir. Garip bir telas tabi haklisin zamanla alisirsin canim yeterji saglik olsun masallah size

Ah yerim seni bu ne güzel bir mesaj... asansörde bile kendime bakım “Azra 36 besen kızdın artık löp löp yağ olacaksın dedim” sonra ağlamaya başladım ... zaman ne gösterir bilinmez herşeyin hayırlısı kuzum

Yine verirsin hic merak etme saglikcisin zaten dengesiz beslendigini yada sagkiksiz beslendigini sanmiyorum . Bem varya kizimda 8.hftada kremler yaglar surdum 3litfe su ictim oh dedim ne guzel hic catlamadim bi dogurdum balon gibi sondum 5gunde butun kikolarim girmisti eksiye bile dusmustum iste o zaman catirt diye catladim . Bebegimin imzasi hic aldirmiyorum bile. Bebegine ait olan her iz guzel merak etme sen cnm

Teşekkür ederim arkadaşım Allah en kısa sürede sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah
Rica ederim canım, inşallah hayırlı zamanda artık
Cnm tesekkur ederim. Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. .4 ay yapilabiliyomus denerim sanirim. Tesekkurler
Günaydın, ben 3 ay yaptım. Eğer bu ay regl olursam 4. ay yapıp kürü sonlandırıcam artık.

Hayırlı sabahlar kızlar Yeni gün yeni umutlar Rabbim kimin ne duası varsa hayırlısından versin insAllah
Güzel haberler alacağınız musmutlu bi gün olsun
Günaydın canım, senin için de hayırlı bir gün ve hafta olsun inşallah, Allah cümlemizin tüm dualarını kabul etsin.
Hiç kimsenin duasını ve ellerini boş geri çevirmesin inşallah Amiiiiiin.

Canımcım sen hiç bunları kafana takma, Allah dağına göre kar verir, demek ki bakabileceksin, üstesinden gelebileceksin ki Allah nasip etti sana bu güzellikleri çok şükür şimdi tıpta herşeyin çaresi var kuzucum, benim annem de çok çatlamış, bazen ben de düşünüyorum acaba ben de mi öyle olurum diye, sonra diyorum ki aamaann Dünya'nın en güzel şeyi var içimde ne olacak ki

Haklısın kuzum bebişlerim sağlıklı olsun da bişry istemiyorum...
Şuan kafamda sadece onlar var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…