Ayy Ayyyy ne kadar güzel bi haber, Allah yavruşlarını bağışlasın, tebrik ederimKızlar şoklardayımmmmmm 2 kese göründü şaka gibi ikizmiş
Darısı Allah'ın izniyle senin başına inşallah
ahahahBak demek ki doğru aklımda kalmış bende burdan buna benzer bişeyler duyduğumu hatırlıyorum da acaba başka sayfalardan mı diye tam emin olmamamıştım. Hiç belli olmaz kuzum belkide bu kuzucukta ablasının izlediği yolu izlemiştir. Ne olursa olsun hayırlısı sağlıklısı olsunda bu ay veya önümüzdeki ay hiç farketmez. Biz Rabbime inanıyoruz geleceğini temenni ediyoruz ve Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir onu sana. Ama gripli yakalayacak seni ama sağlıklı
Kızçene de maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bak ne güzel sağlıklı bir şekilde doğmuş. Rabbim koruyor onları ilk aylarda. Hatta her zaman koruyor
Teşekkür ederim arkadaşım Allah en kısa sürede sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallahAyy Ayyyy ne kadar güzel bi haber, Allah yavruşlarını bağışlasın, tebrik ederim
Cnm tesekkur ederim. Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. .4 ay yapilabiliyomus denerim sanirim. TesekkurlerCanım bu linkten bakabilirsin, ben sadece 15 günlük tek kür yaptım ve ikinci ayımda hamile kaldım çok şükür. Darısı sizlerin başına
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
YaaaaaKızlar şoklardayımmmmmm 2 kese göründü şaka gibi ikizmiş
Hahahah eşimle beraber güldük bu yoruma... saoğlasın güldürdün beni :) Allah en kısa sürede sana da nasip etsin şuan karışık duygulardayım. BakalımmmYaaaaacanim cok sevindim cok sanslisin. Sogani 2 bardak icseydin ne olacakti acaba
Ah yerim seni bu ne güzel bir mesaj... asansörde bile kendime bakım “Azra 36 besen kızdın artık löp löp yağ olacaksın dedim” sonra ağlamaya başladım ... zaman ne gösterir bilinmez herşeyin hayırlısı kuzumAln cns biliyormusun gecen konusmamizda 2. Kan degerin kac diye sormustumya ilkinden epey yuksek bir rakam demistin suan hatirlamiyorum .icimden ikizmi acaba diye gecirmistim hatta ikiz olabilir dicektim vazgectim demedim . En sevdiim 1 tasla 2 kus . Masallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabnim . Catlagini patlagini hic dusunme cildin belkide hic catlamayacak belki cok esnektir. Garip bir telas tabi haklisin zamanla alisirsin canim yeterji saglik olsun masallah size
Hahahah eşimle beraber güldük bu yoruma... saoğlasın güldürdün beni :) Allah en kısa sürede sana da nasip etsin şuan karışık duygulardayım. Bakalımmm
Yine verirsin hic merak etme saglikcisin zaten dengesiz beslendigini yada sagkiksiz beslendigini sanmiyorumAh yerim seni bu ne güzel bir mesaj... asansörde bile kendime bakım “Azra 36 besen kızdın artık löp löp yağ olacaksın dedim” sonra ağlamaya başladım ... zaman ne gösterir bilinmez herşeyin hayırlısı kuzum
Oyy benim canım ablam yerimpıddırcııııııım, naber
bende özledim kızz seniii, ohhh kavuştun bak sevdiceğine emiiyerim senii bal suratt seni
şükür kavuşturana bebeim, hoşgeldin tekrar
Rica ederim canım, inşallah hayırlı zamanda artıkTeşekkür ederim arkadaşım Allah en kısa sürede sana da sağlıklı sıhhatli bir bebek versin inşallah
Günaydın, ben 3 ay yaptım. Eğer bu ay regl olursam 4. ay yapıp kürü sonlandırıcam artık.Cnm tesekkur ederim. Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin. .4 ay yapilabiliyomus denerim sanirim. Tesekkurler
Günaydın canım, senin için de hayırlı bir gün ve hafta olsun inşallah, Allah cümlemizin tüm dualarını kabul etsin.Hayırlı sabahlar kızlar Yeni gün yeni umutlar Rabbim kimin ne duası varsa hayırlısından versin insAllah
Güzel haberler alacağınız musmutlu bi gün olsun
Günaydın kuzum, bat ne zamandı, erken yaptıysan du bakalım daha, ben senden çok umutluyum yaKızçeler Günaydın,
Ben de dün akşam gebelik testi yaptım, negatif çıktı
Canımcım sen hiç bunları kafana takma, Allah dağına göre kar verir, demek ki bakabileceksin, üstesinden gelebileceksin ki Allah nasip etti sana bu güzellikleri çok şükürSaol canım benim.. vallahi dondum kaldım eşime nasıl diyeceğim sevinecek mi ? Nasıl bakacağız ? Doğurabilecek miyim ... zayıf ufak tefek bişeyim her tarafım çatlatacak ... şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum Asllahım bana mantık ve sabır versin
bebeğim ben son 6. haftadaberi hiç aksatmadan her sabah kusuyorumAyy ablam benim insallah insallahhhh
Sen nasilsin seker anne hamilelik nasil gidiyor
Haklısın kuzum bebişlerim sağlıklı olsun da bişry istemiyorum...Canımcım sen hiç bunları kafana takma, Allah dağına göre kar verir, demek ki bakabileceksin, üstesinden gelebileceksin ki Allah nasip etti sana bu güzellikleri çok şükürşimdi tıpta herşeyin çaresi var kuzucum, benim annem de çok çatlamış, bazen ben de düşünüyorum acaba ben de mi öyle olurum diye, sonra diyorum ki aamaann Dünya'nın en güzel şeyi var içimde ne olacak ki