- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Canım benim şoktayım hiçbirşey yiyemedim şoktayım hala ellerim titriyor ...
Ailede var babanem ikiz
Hadi taşınamazsan bakamazsam Allahım bana güç ver
Canlarim cigerlerim mrb. Hepinizi çok çok aşırı özledim. Veee ben kocamın yanındayım ayy ne özlemişim hic sormayın. Artk burda olduguma gore kk dan da cikmak yok. Her birseyimi hallettirdim diye dusunuyorum. Artk beybi beklemeye devam. Benim guzel şirin cici annelerim nerde ozledim sizi hemde çoookcennetkokulumm badenzi vee tabiki sizleri de @begonya_ junes
Bende oyle dusunuyorum ablam bir bir hallediyoruz bakalim sonunda ve hatta en yakin zamnda guzel haberimiz olcak insallahHoş geldin kuzum benim bizde seni çok özledik. Artık doya doya hasret gideririz beraberiz çok şükür tekrar.
Bende artık daha avantajlı olacağını düşünüyorum canım. Türkiye'deyken baya bir prüzleri giderdiğine inanıyorum. İnşallah bundan sonra senin için herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle. Yakında güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Biz de seni çok özledik kuzucum, ohh kocaya da kavuşmuşsun ne mutluCanlarim cigerlerim mrb. Hepinizi çok çok aşırı özledim. Veee ben kocamın yanındayım ayy ne özlemişim hic sormayın. Artk burda olduguma gore kk dan da cikmak yok. Her birseyimi hallettirdim diye dusunuyorum. Artk beybi beklemeye devam. Benim guzel şirin cici annelerim nerde ozledim sizi hemde çoookcennetkokulumm badenzi vee tabiki sizleri de @begonya_ junes
Bende oyle dusunuyorum ablam bir bir hallediyoruz bakalim sonunda ve hatta en yakin zamnda guzel haberimiz olcak insallah
Yaaa canım çokk sevindim senin adınaKızlar şoklardayımmmmmm 2 kese göründü şaka gibi ikizmiş
Allah sana da nasip etsin inşallah canım
Bakacak kimsemiz de Yok onun annesi de benim annem de...
Ne yapacağım bilmiyorum işten mi çıkarım ne yaparım.
ALlahım sabır ve güç versin bana dua edin lütfen
Şuan bebek için uğraşan arkadaşlarım ... beni tanıyorsanız bilirsiniz 9 ay gebelik oluşmadı neler denedim.. ama şimdi herşey çok farklı Allahtan umudunuzu kesmeyin herşey yoluna girecek sizlere de çok çok dua ediyorum ... ben hep derim umut herzaman vardır hayatın keyfini çıkarın
Kuzucum Allah o gücü verir sen hiç merak etme için ferah tut, yaşayacağınız güzellikleri düşünn ayy evin içi şenlenecek resmennBakacak kimsemiz de Yok onun annesi de benim annem de...
Ne yapacağım bilmiyorum işten mi çıkarım ne yaparım.
ALlahım sabır ve güç versin bana dua edin lütfen
Şuan bebek için uğraşan arkadaşlarım ... beni tanıyorsanız bilirsiniz 9 ay gebelik oluşmadı neler denedim.. ama şimdi herşey çok farklı Allahtan umudunuzu kesmeyin herşey yoluna girecek sizlere de çok çok dua ediyorum ... ben hep derim umut herzaman vardır hayatın keyfini çıkarın
Kuzucum Allah o gücü verir sen hiç merak etme için ferah tut, yaşayacağınız güzellikleri düşünn ayy evin içi şenlenecek resmennMaşallah 41 kere ! darısı diğer kızlarımın başına tez zamanda
Aminn kuzummmAllah sana da nasip etsin inşallah canım
Saol canım benim.. vallahi dondum kaldım eşime nasıl diyeceğim sevinecek mi ? Nasıl bakacağız ? Doğurabilecek miyim ... zayıf ufak tefek bişeyim her tarafım çatlatacak ... şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum Asllahım bana mantık ve sabır versinYaaa canım çokk sevindim senin adınaMutluluk iki kat oldu şuan benim de hep hayalimdi ikizlerim olması ama heralde bulantılara dayanamazdım Allah dağına göre kar veriyor bu güzelliği senin yaşamana çokk ama çok sevindim canım benim Allahım her iksini de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah hamişliğin de çok güzel geçsinn
Saol canım benim.. vallahi dondum kaldım eşime nasıl diyeceğim sevinecek mi ? Nasıl bakacağız ? Doğurabilecek miyim ... zayıf ufak tefek bişeyim her tarafım çatlatacak ... şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum Asllahım bana mantık ve sabır versin
Ayy ablam benim insallah insallahhhhBiz de seni çok özledik kuzucum, ohh kocaya da kavuşmuşsun ne mutluO zaman gelsin bebişşşşş hobaa
Insallah ablam benim sen surprizi yaptin mi enisteye cok uzak kaldim burdan sizden hic haberim de yok birseydenİnşallah kuzum Allah'ın izniyle burada senin de sevincini yaşıcaz hep beraber
pıddırcııııııım, naberCanlarim cigerlerim mrb. Hepinizi çok çok aşırı özledim. Veee ben kocamın yanındayım ayy ne özlemişim hic sormayın. Artk burda olduguma gore kk dan da cikmak yok. Her birseyimi hallettirdim diye dusunuyorum. Artk beybi beklemeye devam. Benim guzel şirin cici annelerim nerde ozledim sizi hemde çoookcennetkokulumm badenzi vee tabiki sizleri de @begonya_ junes
teşekkür ederim can arkadaşım benim, eksik olmaHer ay umudumuz var biliyorsunçok geçmiş olsun kuzum önceliğimiz tabi ki senin sağlığın ama bu arada belki gelmiştir bebiş belli mi olur
İyi yürekli arkadaşım, her zaman ki gibi iyi dileklerin için sonsuz teşekkürlerDediğin gibi kuzum herşeyin hayırlsını ve sağlıklısını istiyoruz zaten. Rabbim sana da en hayırlısını ve sağlıklısını versin.
Ahhh kuzum benim ya kıyamam sana nasıl da fena kapmışsın şifayı Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin canım. Öncelik tabi ki sensin. Bizim temennimiz önce senin iyi olman sonra da hayırlısıyla tekrar anne olman. Tabi bu da imkansız diye bir şey değil. Bir çok insanı duydum grip olupta hamile kalan. Ama en önemlisi sağlıklı olmanız. O yüzden Rabbim senin için en doğru en hayırlı olanını nasip etsin.
Kuzum hasta da olunca belirtiler dediğin gibi karışması normal neye yoracağını bilemez insan. Bebişimiz geldiyse Rabbim onu koruyacaktır kuzum bi çok insan ilaç kullanmak zorunda kalabiliyor. Ama gelmediyse de Rabbim onu annesi iyileşip sağlığına kavuşunca nasip etsin. Ovulasyon testinin böyle çıkması ne anlama geliyordu kuzum sen bi kere daha yapmıştın kesin hamile değilim demiştin.
Oğluşum için sağol teyzesi
Bende senin için sağlık ve şifa dolu bir hafta diliyorum kuzum tekrar sağlığına kavuşman dileğiyle çok güzel bir hafta olsun ssenin için de
Çok Amin, teşekkür ederim, benden önce sana gelsin canımAy bu sefer de öyle olur belki :)
Maşallah Allahım kızçene de hayırlı ömür versin.Nasibiyle yeni bebişin de gelsin.