Amin inşallah öyle olur. İş yerinde kusmam çok kötü olur çalıştığım yer de çok uzak 40 dk.Insallah gercekten cok sarsiyor bulantilar. Bide calisiyorsun dahada zor. Insallah rahat stressiz bi gebelik olur
Telefonuna gebelik takibi indirdinmi cok tatli mesaj atiyor her hafta slm anne ben 5 haftalik oldumAmin inşallah öyle olur. İş yerinde kusmam çok kötü olur çalıştığım yer de çok uzak 40 dk.
Hamilelikte yaşanan streste çocuklar çok huysuz oluyormuş.. bisürü şey okur oldum kafam doldu :)
Canım ilki 62 ikinci 250 çıktı pazartesi ye veriyim diyorum 1000 leri 4+1 bulursa kese de görünür herhaldeTelefonuna gebelik takibi indirdinmi cok tatli mesaj atiyor her hafta slm anne ben 5 haftalik oldum.valla bende cok arastiyodum cok soruyordum dr bikiyordu benden :). Ne zaman gidceksin cnm ilk kontrole 2 kani verdinmi yukselmismi diye baktinmi .
Ohh cnm masallah cok sevindim yukselmesine. Evet aynen 1000lerde kese gorunuyor genelde. Asagi yukari hesaplayip gitmistim bende kizimda. . Prog adini hatirlamiyorum malesef ama cogu ayni sistem bebegin gun gun gelisimini falan gunluk msj atiyor . Play stor yada sende hanhi uygulama varsa gebelik takibi yaz cnm bak begendigini secCanım ilki 62 ikinci 250 çıktı pazartesi ye veriyim diyorum 1000 leri 4+1 bulursa kese de görünür herhalde
Ay hangi programdı acaba yaaa :) ismini hatırlıyor musın aceba :)
Tamam hemen baktım şimdi teşekkür ederim :) umarım katlanarak artar .. kese ne keseymiş ama 3 gündür en çok kullandığım kelime :) bakalım pazartesi neler olacak arkadaşlarım şuan arttıysa devam eder diyor bekleyip göreceğizzzz :)Ohh cnm masallah cok sevindim yukselmesine. Evet aynen 1000lerde kese gorunuyor genelde. Asagi yukari hesaplayip gitmistim bende kizimda. . Prog adini hatirlamiyorum malesef ama cogu ayni sistem bebegin gun gun gelisimini falan gunluk msj atiyor . Play stor yada sende hanhi uygulama varsa gebelik takibi yaz cnm bak begendigini sec
Rica ederimTamam hemen baktım şimdi teşekkür ederim :) umarım katlanarak artar .. kese ne keseymiş ama 3 gündür en çok kullandığım kelime :) bakalım pazartesi neler olacak arkadaşlarım şuan arttıysa devam eder diyor bekleyip göreceğizzzz :)
Deme öyle deme :)Rica ederimyaa cok guzel bi kelime kese. Bu suretteki en korkunc kelimede dogum
Deme öyle deme :)
Fazla çıktı 1000 altı olmasj gerekiyor canjm yarın sabah doktor kontrolü var dua edin kızlar iyi gecelerYani senin ki geçti mi bu değeri canım durum senin için olumlu mu olumsuz mu kusura bakma bu konularda bilgim yok anlamak için soruyorum canım.
Allah yardımcın olsun canım benimFazla çıktı 1000 altı olmasj gerekiyor canjm yarın sabah doktor kontrolü var dua edin kızlar iyi geceler
Mrb hosgeldinizMerhaba kızlar. Bende Pcoluyum malesef soğan kürüne başladım ikinci günü bitirmiş bulunuyorum aynı zamanda testere dişli aslan pençesini de içiyorum. Bana da dua edin olur mu hayırlı haber alabileyim.
Allah tamamına erdirsin hamileymişsin soğan küründen sonra mı oldu peki kendime umut arıyorum:)Tamam hemen baktım şimdi teşekkür ederim :) umarım katlanarak artar .. kese ne keseymiş ama 3 gündür en çok kullandığım kelime :) bakalım pazartesi neler olacak arkadaşlarım şuan arttıysa devam eder diyor bekleyip göreceğizzzz :)
Benimde bugün 6. Günüm inşallah hepimize faydası olurMerhaba kızlar. Bende Pcoluyum malesef soğan kürüne başladım ikinci günü bitirmiş bulunuyorum aynı zamanda testere dişli aslan pençesini de içiyorum. Bana da dua edin olur mu hayırlı haber alabileyim.
Moralim bozuk olunca bıraktim dun canım şuan hastanedeyimAllah yardımcın olsun canım benim
şimdiye kadar hep iyi ilerledin maşallah bundan sonra da umarım aksilik çıkmaz
mandala nasıl gidiyor bakiiim
Günaydın canım , evet çok şükür Allah sana da nasip etsin inşallah daha kese görmedim ama hamileyim diye dolanıyorum işte :)Allah tamamına erdirsin hamileymişsin soğan küründen sonra mı oldu peki kendime umut arıyorum:)
Hemde ilk ayda masallah keseyi de görürsün en yakın zamanda. Inşallah banada vesile olur dediğin gibi . Soğan kürü sivilce yaptı mı peki sende bende sivilce çıkıp duruyo ictigimden beri deGünaydın canım , evet çok şükür Allah sana da nasip etsin inşallah daha kese görmedim ama hamileyim diye dolanıyorum işte :)
Evet 8ay boyunca denedik olması pcosum zayıf olmama rağmen (53kilo) olmadı insülin direncim de yoktu... hiç olmayacak tüp bebek yaparız zannediyordum
Sonrasında sağollsunlarbadenzi ve cennetkokulumm sayesinde sopan kürüne başladım ilk ayda hamile kaldım mucize gibi bişey arkadaşlarım bana vesile oldu sana da vesile oluruz inşallah
Canım bende hiçbirşey yapmadı hatta acaba etki etmiyor mu diye düşündüm. Ben. Günde 2 kere içilmesine rağmen günde 1 yaptım çalıştığım için ama doğru olanı 2 tabi ki.. aynı zamanda ovulasyon testi ve Ateş takibi yaptım yumurtlama günümü yakaladım.Hemde ilk ayda masallah keseyi de görürsün en yakın zamanda. Inşallah banada vesile olur dediğin gibi . Soğan kürü sivilce yaptı mı peki sende bende sivilce çıkıp duruyo ictigimden beri de
şuan soğanı kutsal bir varlıklarla görüyorum ... Yaşasın soğan .. heryer soğan dolsun, herkes için soğanmn :)Hemde ilk ayda masallah keseyi de görürsün en yakın zamanda. Inşallah banada vesile olur dediğin gibi . Soğan kürü sivilce yaptı mı peki sende bende sivilce çıkıp duruyo ictigimden beri de
şuan soğanı kutsal bir varlıklarla görüyorum ... Yaşasın soğan .. heryer soğan dolsun, herkes için soğanmn :)
Bende yapıyım ıkisinide o zaman . Peki senin diğer aylarda yumurtlama oluyo muyduCanım bende hiçbirşey yapmadı hatta acaba etki etmiyor mu diye düşündüm. Ben. Günde 2 kere içilmesine rağmen günde 1 yaptım çalıştığım için ama doğru olanı 2 tabi ki.. aynı zamanda ovulasyon testi ve Ateş takibi yaptım yumurtlama günümü yakaladım.