- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Şuan yumurta takibi var Perşembe günü gidicem cumartesi pazar Pazartesi yumurtalar tam çıkarsa toplanacaj gibiHeyecanının sonu sevinç olacak canım hayırlısıyla.Biz de güzel haberlerini bekliyoruz.peki ne zaman netleşecek?
Insallah tutar canim insallah.Gonalf kullanıyorum canım tüp Bebek tedavisinde yim
Ohh cok guzel. Sen cok iyi bir insansin bellikiGünaydın kuzum gittim kontrole. Çok şükür kese ve yolk sac göründü bebek oluşumuna başlamış. 2 hafta sonraya kalp atışlarını dinlemeye çağırdı. Şimdilik herşey yolunda sağlıklı gebelik görünüyor dedi. Hayırlısı inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Masallah azmin sonu bu iste. Kendi cabanla hersey yoluna girmis. Hic merak etme cnm b3mce ikumlubsonuc akirsiniz esinin spermleri cok iyi vr asilamadada dahada kalitelileri seciliyor seninde yumurtladigindan emin olunacagina gore bemce her sey yolunda. Sureci beklemek cok yorucu evet ama oda bu isin cilvesi iste. Hic kafama takmiyorum desemde benimde hep aklimda bugun test yapiyodum ruyamda sonucu goremeden uyandim hatta :))) herkes icin hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah razı olsun canım.Benim eşimde sperm eksikliği vardı.temmuzda verdiğimiz ilk testle öğrendik bunu ve doktor direk tüp bebek dedi.sonrasında biz bir özel hastaneyle konuştuk işte 3 test vermeniz gerekli rapor çıkarmanız için dedi. Bunların 3ü de devlette verilmeli dedi. Bizde buarada İst. Kanuni Sultan Süleyman Hastanesinde yaptırmaya başladık testleri.tabi ben buarada araştırmalar yaptım doğal yolla nasıl arttırabiliriz spermleri diye çünkü benim eşim böbrek nakillio yüzden sperm arttırıcı vitamin ve ilaç kullanamıyor.badem ceviz fındık muz pekmez ıspanak derken 2.testte 5 katına 3.testte daha fazla çıktı spermler çok şükür. Biz bu arada kanuni de bir tüp bebek doktoru ile tanışıp sonuçları ona gösterdik. 4. bir test istedi bende muane oldum sadece yumurtalarımın çatlamasında bir sorun olduğunu söyledi. başka bir sorun görmedi onu da çok basit bir ilaçla ya da iğne ile atlatırız dedi geçen hafta salı günü eşimin 4.sonucunu aldık ve ilkine göre 12 kat artış olmuş. doktorda bizde çok sevindik.tüp bebeği iptal edip aşılama önerdi. ve adetin 2.günü gel dedi o da şubatın 15 ine denk geliyor zamanında olursa.. böyle aşılamaya başlayacağız ancak bu süreci beklemek .... yorucu..
işte benim hikayem bu..
AMİN AMİN İNŞALLAH YAAA :) ALLAH hepimize nasip etsin inşallah bu süreçte çok çok sabırlı olmak gerekiyor.Masallah azmin sonu bu iste. Kendi cabanla hersey yoluna girmis. Hic merak etme cnm b3mce ikumlubsonuc akirsiniz esinin spermleri cok iyi vr asilamadada dahada kalitelileri seciliyor seninde yumurtladigindan emin olunacagina gore bemce her sey yolunda. Sureci beklemek cok yorucu evet ama oda bu isin cilvesi iste. Hic kafama takmiyorum desemde benimde hep aklimda bugun test yapiyodum ruyamda sonucu goremeden uyandim hatta :))) herkes icin hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin
kuzum selam, dün tüm gün süren toplantılarım vardı yine, bahsetmiştim daha önce..
kuzum selam, dün tüm gün süren toplantılarım vardı yine, bahsetmiştim daha önce..
bugünde dünden kalan işlerimi yapıyorum malum, dün fırsat kalmadı.
anlayacağın işte çok yoğunum, inan giriyorum KK'ya ama bakamıyorum her sayfaya, ilk fırsatta müsait olduğumda kaldığım yerden tek tek okuyup döneceğim size tek tek, bende özledim walla3 gün giremedim ama aklım sizde hep
bu arada bende pek bir değişiklik yok; sat 14 Ocak'tı şu an ovulasyon dönemindeyim gün aşırı düzenli çalışıyoruz
hiç hissettiğim bir değişiklik ya da farklılık yok canım; sadece her ay olduğu gibi meme hassasiyetim var, adet öncesi olan şeffaf akıntım oluyor o kadar; ben bi de 3-4 gündür nezleyim; burnum akıyor, sesim biraz değişir gibi oldu, baş ağrım var 2 gündür de öyle işte benden haberler üstüne birde nezle oldum yani anlayacağın
sen napıyorsun kuzum, nasılsınız
Ohh cok guzel. Sen cok iyi bir insansin bellikiburda kim me yazsa hemen yardimci oluyorsun. Rabbim evladini sana bagislasin kucagina almayi nasip etsin canim
cennetkokulumm canım bugun güzel haberi nasıl vereceksin :)
Yok tembihledim herkesi ama bana bugun sürekli neden titriyorsun neden gözlerin dolu filan diye sordu :) bende regl oldum o yüzden üzüldüm dedim sonra zaten ki hasta kötüydü hep onunla ilgilendi pek bana bakamadı.Canım bugün veremicem sanırım şu yazılı zıbınlar var ya onlardan alayım dedim bir pakete onu testleri ultrason resmini vs koyayım birde ufak bir mektup yazayım dedim ama zıbın bulamadım. Yada zıbın yerine başka bişey bulcam. Ama bu gün hazırlık zor yapıcam sanırım sabah ve öğleden sonra hastaneye gidip tekrar iş yerine gelince baya yoruldum.
Sen ne yaptın canım eşinin kulağına gitmiş midir test sonucun sen ne yapmayı düşünüyorsun.
Bu akşam yemeğe çıkalım iş çıkışı bişryler yeriz hem konuluruz neden böylesin dedi...Canım bugün veremicem sanırım şu yazılı zıbınlar var ya onlardan alayım dedim bir pakete onu testleri ultrason resmini vs koyayım birde ufak bir mektup yazayım dedim ama zıbın bulamadım. Yada zıbın yerine başka bişey bulcam. Ama bu gün hazırlık zor yapıcam sanırım sabah ve öğleden sonra hastaneye gidip tekrar iş yerine gelince baya yoruldum.
Sen ne yaptın canım eşinin kulağına gitmiş midir test sonucun sen ne yapmayı düşünüyorsun.
Bu akşam yemeğe çıkalım iş çıkışı bişryler yeriz hem konuluruz neden böylesin dedi...cennetkokulumm akıl ver bana söylesem mi bugun ne yapsam bilemedim eşim yarın kongreye gidecek pazargünü dönecek.. o zamana kadar beklesem mi hiç bilmiyorum yoksa. U akşam yemek söylediğimizde tabaktan emzik mi çıksa :)
Kuzum çok teşekkür ederim... yok o sesi bana yemeğe gidelim bugun halsiz görünüyorsun yorulma filan :)Kuzum ha bu akşam söylemişin ha pazar günü. Madem yemek yiyelim demişsin kapıyı aralamışsın bi kere bence bu akşam söyle. Senin bu emzik fikri süpermiş tabaktan çıkmasını ayarlayabilirsen süper olur. Hadi bakalım canım söyle sende rahatla. Zaten ortamdan dolayı uzun süre saklaman çok zor en iyisi şimdiden söyle gitsin boşuna karın ağrısı yapmasın sana da. Bu arada eşin doktor mu yoksa. Kadın doğumcuları tanıyor gidemiyorum deyince birde aynı hastanede olunca öyle düşündüm. Bu arada emziğin yanına ufak bir not iliştirebilirsin bebeğinin ağzından babasına yazılmış bir not çok güzel olabilir.
Ah bir de o anları kayıt altına alabilsen çok daha güzel olur hadi bakalım inşallah çok güzel sürpriz gecesi olur.
Amiinn canimmm. Burda ben cok guzel arkadasliklar kurdum gorustugum cok arkadasim oldu :) dua grubumuz vardi. Simdi herkes kendi derdinde eskisi kdar aktif degil kimse . Allah herkesin gonlune gore versinAmin canım sağolasın Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinRabbim sizlere de tez zamanda hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kuzum ben elimden geldiğince kendi acizane bilgim dahilinde yorumlarımı yapıyorum yanlışım kusurum olursa affola. Ama sizlerle olmak güzel birbirimize destek olmamız çok güzel ve değerli benim için. Çünkü morel herşeyden üstün geliyor bana.
Hem bende burdan çok güzel şeyler öğreniyorum sonuçta bilgi paylaşıldıkça güzelleşiyor ve faydalı oluyor.
EvetAMİN AMİN İNŞALLAH YAAA :) ALLAH hepimize nasip etsin inşallah bu süreçte çok çok sabırlı olmak gerekiyor.
Günaydın canım tebrikler maşallahh çok sevindimKuzular günaydın hamileyimmmmmm
Kuzum çok teşekkür ederim... yok o sesi bana yemeğe gidelim bugun halsiz görünüyorsun yorulma filan :)
Evet kuzum doktor eşim bebiş doktoru hemde çok şanslıyım işin uzmanı bir babası olacak
Amiinn canimmm. Burda ben cok guzel arkadasliklar kurdum gorustugum cok arkadasim oldu :) dua grubumuz vardi. Simdi herkes kendi derdinde eskisi kdar aktif degil kimse . Allah herkesin gonlune gore versin. Bu arada ben kizima hamile oldugumu esime supriz yapmistim . Bebek ayakkabisi almistim onunla birlikte test kitini hediye paketi yapmistim birde bebegin agzimdan mektup yazmistim normalde hic oglen eve yemege gelmezdi ogun gelmek istedi bende aksami beklemedim sana hediye aldim icimden geldi dedim paketi uzattim yuzundeki o saf gulumsemeyi hic unutmam mektubu okurkende videoyaya cektim sevincten aglamistik ikimizde . Kasimdaki gebelikte hic supriz yapmadim o kdar beklemiyodumki bidaha baba oluyosun dedim dann diye ve ilerlemedi dustu supriz yapsaydim belki dusmezdi . Cok konustum demi bu arada guzel bilgiye sahipsin cnm masallah