Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzular günaydın hamileyimmmmmm

Yaaaa bak gördün mü boşuna üzmüşsün kendini. Kan mı verdin canım. Dün bi ara pasif olmuş hesabın bende ne oldu bu kıza dedim. Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. (tabi herkese inşallah)

Canım benim ya ilk sana haber vermek istedim yemin ederim Allah biliyor içimi bana çok destek oldun çünkü, sabah testte pozitif çıkınca beta hcg yaptırdım hemen sonuç 62 çıktı henüz çok çok düşük

cennetkokulumm canım benim nasılsın seni merak ettim yazmamışsın hiç :) sana çok teşekkür ediyorum allah senden razı olsun içimi o kadar rahatlattın ki şimdi hamileymişim yeni öğrendimm

Allah senden de razı olsun kuzum. Çok sevindim bu güzel haberine. Bak mucize içindeymiş boş yere üzmüşsün kendini ama olsun bunların hepsi olacak. Bundan sonra inşallah Allah'ın da izniyle herşey daha güzel olacak.

Ayyy kuzum benim ya sağol bitanem. Herzaman birbirimize desteğiz canım burda. Burası bizim 2.ailemiz ne mutlu ki çok güzel birliktelik kurduk burda acısıyla tatlısıyla. Ben eminim bu güzel haberler böyle peş peşe gelemeye devam edicek üzüntülerimizi azaltıp sevinçlerimizi çoğaltıcaz hep birlikte.

Henüz çok düşük olması çok normal canım daha gününe var bat 3 şubata göre çok güzel bir sonuç tebrik ediyorum tekrar.

Senşn sonuçlarına da çok sevindim Allah daim etsin inşallah çık heycanlıyım sabahtan beri ellerim titriyor. Hiçbirşey düşünemiyorum aklım durdu... hemşire olduğum için yanımdaki kan alan personeller filan gördü sonuçları inşallah yatılmaz haber düşük filan olursa diye çok korktum

Ya canım benim çok şaşkınım inanamıyorum elim testleri saklamıştı bende dolabında buldım gizlice yaptım sonumççç şimdi kan verdim beta 62 çıktı umarım yükselir
Hemde baya baya belirgin maşallah canım
İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizlere de dua et

Ohh çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kuzum benim .Şimdi sıra geldi eşine söylemeye nırı nırı nımmm çok heyecanlı

Kuzum hiç endişelenme sonucun çok çok iyi ben demin yanlış yazmışım düzelttim bat 3 şubata göre çok güzel sonucun. Herşeyin güzel olacağını düşün ve aklına hiç bir olumsuzluk getirme doya doya her anını en güzel şekilde yaşa bu serüvenin. Heyecanını inan yaşıyorum şuan o ağlamanın üzüntünün üstüne olacağı aklının ucundan geçmezdi dimi ama çok şükür ki Rabbime bu sevinci sana yaşattı. Artık darısı listede kalan kızların başına ve canı gönülden isteyen herkesin başına olsun inşallah.

Ohh çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kuzum benim .Şimdi sıra geldi eşine söylemeye nırı nırı nımmm çok heyecanlı

Çok şükür kuzum sağol bitanem. Aynen artık eşime söyleme sırası geldi. Acayip heyecanlıyım zor duruyorum söylememek için ama söylerken yüzünü görmem lazım sürpriz hazırlamam lazım bakalım artık hayırlısı. Darısı senin başına inşallah kuzum. Bu ay yolun çok güzel açık olacak. Sen ilk defa bu ay başlıyorsun ve emin ellerde başlıyorsun canım. Senin için ayrı heyecanlıyım. Çok güzel sonuçlar gelecek senden bize ay sonunda ben inanıyorum Allah'ın da izniyle bebiş geliyorrrr.

Evet ne kadar üzüldüm ağlamıştım bir siz biliyorsunuz .. tüm bekleten kardeşlerimize de Allah kavuştursun inşallah
Ruh hali dengesizliğim bu yüzdenmiş herhalde fakat hiçbir belirtim YÖK henüz çok erken oldu içim sanırım :)
Eşime söylesem mi keseyi mi beklesem bilemedim bir an önce söylemek istiyorum ama çok kararsızım
Gebelik testlerini ondan gizli dolabından çalıp yaptım sabahta ona regl oldum dedim niye öyle dedim bilmiyorum telaştan işte

Sen mükemmel bir insanın gerçekten yazdıklarını okurken gözlerim doluyor
İnşallah Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin.Elimden geleni yapıyorum Allah'ım layık görürse beni de anne yapacak inşallah.sağlıklı evlat versin ,umudumuzu kaybettirmesin

İnşallah bende begonya_ en kısa sürede kalacak gibi hissediyorum.. hislerim de yanılmam :)

:) :) BENCE BU MUTLULUĞU EN KISA ZAMANDA EŞİNİZDE YAŞAMALI.

Amannnn boşver geldi geçti bundan sonra gözyaşların hep sevinçten olsun canım. İsteyen tüm kullarına da Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Belirtiler yavaş yavaş artmaya başlayacak kuzum hiç acele etme bu günlerin keyfini çıakr daha miden bulanmaz yemek yiyebilirsin. Yakında bunlar biraz hayal olacak ama olsun hamileliğin cilveleri bunalr.

İstersen sende sakla biraz kuzum keseyi gördükten sonra güzel bir sürpriz yapabilirsin. Tabi aynı hastane de çalışıyorsunuz haberini almazsa .

Evet bende ondan korkuyorum söylerler ya da sistemden görür diye görürse ben söylemeden çok üzülürüm

Ayyyy kuzum deme öyle mükemmel değilim ben ama sizlerle birlikte kendimi çok çok iyi hissediyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Canı gönülden her zaman dualarımdasınız.

Senin o güzel gözlerin ay sonunda mutlu haberle dolup boşalsın kuzum bebişin sevinç gözyaşlarını dökeceksin ay sonunda inşallah.

Sende çok çok güzel bir insansın canım benim çabalamasını ve en önemlisi de Allah'tan nasıl isteyeceğini çok iyi biliyorsun. Rabbim kalbinin karşılığını sana verecek çok yakında.

Hoş geldin canım. Folikül ksitleri çok önemli değil canım adetle de yok olabiliyor kaldı ki sen kürde yapmışsın hiç sıkma canını geçecektir. Soğan kürü burda bir kaç arkadaşımıza bi kaç gün erken veya geç olarak sonuç verdi ama. 11 gün uzun bir süre bence senin düzensizliğinden kaynaklı olabilir. Soğan kürü tam aksine düzene sokacaktır. Belki bu ay böyle yaşadın ama önümüzdeki aylarda düzeni sağlayacağını umuyorum. Folikül kisti olduğuna göre yumurtan oluşup çatlamama ihtimalin yüksek görünüyor bunu doktorda takip ettirip çatlamıyorsa buna göre önlemini alabilirsin canım. Geçmiş olsun inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlık bir şekilde evladına kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…