- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kuzular günaydın hamileyimmmmmm
Canım benim ya ilk sana haber vermek istedim yemin ederim Allah biliyor içimi bana çok destek oldun çünkü, sabah testte pozitif çıkınca beta hcg yaptırdım hemen sonuç 62 çıktı henüz çok çok düşükYaaaa bak gördün mü boşuna üzmüşsün kendini.Kan mı verdin canım. Dün bi ara pasif olmuş hesabın bende ne oldu bu kıza dedim. Hayırlısı olsun canım. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. (tabi herkese inşallah)
cennetkokulumm canım benim nasılsın seni merak ettim yazmamışsın hiç :) sana çok teşekkür ediyorum allah senden razı olsun içimi o kadar rahatlattın ki şimdi hamileymişim yeni öğrendimm
HEMEN DENİYORUM AYYY İNŞALLAH BANA DA ŞİFA OLURKuzum hemen başla böyle bişey Yok....
ben 9.ayımda hamile kaldım bu ay soğan kürü denedim ve bingooooo :)
Canım benim ya ilk sana haber vermek istedim yemin ederim Allah biliyor içimi bana çok destek oldun çünkü, sabah testte pozitif çıkınca beta hcg yaptırdım hemen sonuç 62 çıktı henüz çok çok düşük
Senşn sonuçlarına da çok sevindim Allah daim etsin inşallah çık heycanlıyım sabahtan beri ellerim titriyor. Hiçbirşey düşünemiyorum aklım durdu... hemşire olduğum için yanımdaki kan alan personeller filan gördü sonuçları inşallah yatılmaz haber düşük filan olursa diye çok korktumAyyy kuzum benim ya sağol bitanem. Herzaman birbirimize desteğiz canım burda. Burası bizim 2.ailemiz ne mutlu ki çok güzel birliktelik kurduk burda acısıyla tatlısıyla. Ben eminim bu güzel haberler böyle peş peşe gelemeye devam edicek üzüntülerimizi azaltıp sevinçlerimizi çoğaltıcaz hep birlikte.
Henüz çok düşük olması çok normal canım daha gününe var baya 4 gün kala çok güzel bir sonuç tebrik ediyorum tekrar.
Hemde baya baya belirgin maşallah canımYa canım benim çok şaşkınım inanamıyorum elim testleri saklamıştı bende dolabında buldım gizlice yaptım sonumççç şimdi kan verdim beta 62 çıktı umarım yükselir
Bence de başka canım ovulasyon testi de al inşallah allah tüm isteyenlere nasip ederHEMEN DENİYORUM AYYY İNŞALLAH BANA DA ŞİFA OLUR
Etmez miyim kuzum tez zaman da versin Rabbim Gönüller’ sizlerleHemde baya baya belirgin maşallah canım
İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın bizlere de dua et
Ohh çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kuzum benim .Şimdi sıra geldi eşine söylemeye nırı nırı nımmm çok heyecanlıGünaydın kuzum gittim kontrole. Çok şükür kese ve yolk sac göründü bebek oluşumuna başlamış. 2 hafta sonraya kalp atışlarını dinlemeye çağırdı. Şimdilik herşey yolunda sağlıklı gebelik görünüyor dedi. Hayırlısı inşallah Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Senşn sonuçlarına da çok sevindim Allah daim etsin inşallah çık heycanlıyım sabahtan beri ellerim titriyor. Hiçbirşey düşünemiyorum aklım durdu... hemşire olduğum için yanımdaki kan alan personeller filan gördü sonuçları inşallah yatılmaz haber düşük filan olursa diye çok korktum
Ohh çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim kuzum benim .Şimdi sıra geldi eşine söylemeye nırı nırı nımmm çok heyecanlı
Evet ne kadar üzüldüm ağlamıştım bir siz biliyorsunuz .. tüm bekleten kardeşlerimize de Allah kavuştursun inşallahKuzum hiç endişelenme sonucun çok çok iyi ben demin yanlış yazmışım düzelttim bat 3 şubata göre çok güzel sonucun. Herşeyin güzel olacağını düşün ve aklına hiç bir olumsuzluk getirme doya doya her anını en güzel şekilde yaşa bu serüvenin. Heyecanını inan yaşıyorum şuan o ağlamanın üzüntünün üstüne olacağı aklının ucundan geçmezdi dimi ama çok şükür ki Rabbime bu sevinci sana yaşattı. Artık darısı listede kalan kızların başına ve canı gönülden isteyen herkesin başına olsun inşallah.
Sen mükemmel bir insanın gerçekten yazdıklarını okurken gözlerim doluyorÇok şükür kuzum sağol bitanem. Aynen artık eşime söyleme sırası geldi. Acayip heyecanlıyım zor duruyorum söylememek için ama söylerken yüzünü görmem lazım sürpriz hazırlamam lazım bakalım artık hayırlısı. Darısı senin başına inşallah kuzum. Bu ay yolun çok güzel açık olacak. Sen ilk defa bu ay başlıyorsun ve emin ellerde başlıyorsun canım. Senin için ayrı heyecanlıyım. Çok güzel sonuçlar gelecek senden bize ay sonunda ben inanıyorum Allah'ın da izniyle bebiş geliyorrrr.
İnşallah bendeÇok şükür kuzum sağol bitanem. Aynen artık eşime söyleme sırası geldi. Acayip heyecanlıyım zor duruyorum söylememek için ama söylerken yüzünü görmem lazım sürpriz hazırlamam lazım bakalım artık hayırlısı. Darısı senin başına inşallah kuzum. Bu ay yolun çok güzel açık olacak. Sen ilk defa bu ay başlıyorsun ve emin ellerde başlıyorsun canım. Senin için ayrı heyecanlıyım. Çok güzel sonuçlar gelecek senden bize ay sonunda ben inanıyorum Allah'ın da izniyle bebiş geliyorrrr.
:) :) BENCE BU MUTLULUĞU EN KISA ZAMANDA EŞİNİZDE YAŞAMALI.Evet ne kadar üzüldüm ağlamıştım bir siz biliyorsunuz .. tüm bekleten kardeşlerimize de Allah kavuştursun inşallah
Ruh hali dengesizliğim bu yüzdenmiş herhalde fakat hiçbir belirtim YÖK henüz çok erken oldu içim sanırım :)
Eşime söylesem mi keseyi mi beklesem bilemedim bir an önce söylemek istiyorum ama çok kararsızım
Gebelik testlerini ondan gizli dolabından çalıp yaptımsabahta ona regl oldum dedim niye öyle dedim bilmiyorum telaştan işte
Evet ne kadar üzüldüm ağlamıştım bir siz biliyorsunuz .. tüm bekleten kardeşlerimize de Allah kavuştursun inşallah
Ruh hali dengesizliğim bu yüzdenmiş herhalde fakat hiçbir belirtim YÖK henüz çok erken oldu içim sanırım :)
Eşime söylesem mi keseyi mi beklesem bilemedim bir an önce söylemek istiyorum ama çok kararsızım
Gebelik testlerini ondan gizli dolabından çalıp yaptımsabahta ona regl oldum dedim niye öyle dedim bilmiyorum telaştan işte
Evet bende ondan korkuyorum söylerler ya da sistemden görür diye görürse ben söylemeden çok üzülürümAmannnn boşver geldi geçti bundan sonra gözyaşların hep sevinçten olsun canım. İsteyen tüm kullarına da Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Belirtiler yavaş yavaş artmaya başlayacak kuzum hiç acele etme bu günlerin keyfini çıakr daha miden bulanmaz yemek yiyebilirsin. Yakında bunlar biraz hayal olacak ama olsun hamileliğin cilveleri bunalr.
İstersen sende sakla biraz kuzum keseyi gördükten sonra güzel bir sürpriz yapabilirsin. Tabi aynı hastane de çalışıyorsunuz haberini almazsa .
Sen mükemmel bir insanın gerçekten yazdıklarını okurken gözlerim doluyor
İnşallah Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin.Elimden geleni yapıyorum Allah'ım layık görürse beni de anne yapacak inşallah.sağlıklı evlat versin ,umudumuzu kaybettirmesin
merhabalar kızlar ben yeni katıldım. soğan kürü uyguladığım için forma bakmak istedim. Ben yeni evliyim. evlenmeden önce adetlerim gayet düzenliydi ama evlendikten sonra düzensizleşmeye başladı. gebe kalmayıda çok istiyorum. geçen ay doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalığımda folikül kisti olduğunu söyledi doktor bu yüzden soğan kürü uyguladım ama bu ayda adetim tam 11 gün gecikti test yaptım negatif çıktı halada adet olmadım. soğan kürünü uygularken benimde şeffaf akıntılarım oldu kesin yumurtladım dedim hatta ateşimde biraz yükselmişti yumurtlama gününde ama adet olmadım yumurtladığım halde adet olmayabilirmiyim acaba soğan kürü bana ters etkimi yaptı