Maşallah canım çok güzel,hadi hayırlısı inşallahMerhaba kızlaaaaar bugün doktor kontrolü vardı ve 7 yumurta olduğunu söyledi umarim boş cikmaz Perşembe günü tekrar kontrol var
Gonalf kullanıyorum canım tüp Bebek tedavisinde yimOo masallah :) hangi ilaci kullandin canim ? Bosa cikmaz bence bu kdar yumurta .
Amiiin canım inşallahMaşallah canım çok güzel,hadi hayırlısı inşallah
Canım harika haber inşallah olacak bebişin sağlıkla içini ferah tut.Merhaba kızlaaaaar bugün doktor kontrolü vardı ve 7 yumurta olduğunu söyledi umarim boş cikmaz Perşembe günü tekrar kontrol var
Merhaba canım hoşgeldin;merhabalar kızlar ben yeni katıldım. soğan kürü uyguladığım için forma bakmak istedim. Ben yeni evliyim. evlenmeden önce adetlerim gayet düzenliydi ama evlendikten sonra düzensizleşmeye başladı. gebe kalmayıda çok istiyorum. geçen ay doktora gittiğimde sağ ve sol yumurtalığımda folikül kisti olduğunu söyledi doktor bu yüzden soğan kürü uyguladım ama bu ayda adetim tam 11 gün gecikti test yaptım negatif çıktı halada adet olmadım. soğan kürünü uygularken benimde şeffaf akıntılarım oldu kesin yumurtladım dedim hatta ateşimde biraz yükselmişti yumurtlama gününde ama adet olmadım yumurtladığım halde adet olmayabilirmiyim acaba soğan kürü bana ters etkimi yaptı
yaaaaaaa günaydınnnnnn inanmıyorummm demek ki belirtilerin boşa değilmiş çok çok sevindim hayırlı olsunKuzular günaydın hamileyimmmmmm
Merhaba canım hoşgeldin;
Bende foklikül kisti sahibiyim maalesef ki.Progesteron hormon eksikliği nedeniyle yumurta oluşuyor ama çatlamıyor.Soğan kürünü 15 gün uyguladım ve o ay adetim 6 gün gecikti.Sonrasında güzel bir şekilde söktürdü.Kullandığım ay kist hala gitmemişti.Bir sonraki ay etkisini gösterdi ve yok oldu.Fakat bu ay tekrar çıktı.Soğan kürü etkili bir tedavi yönetimi fakat folikül kist için maalesef en en önemli tedavi yönetimi progesteronu yükseltmek.Adetin 21. günü doktoruna gidip bu testi yapmasını iste böylece erken tedavi olmuş olursun.
Benim de adetim hiç gecikmez bir kere oldu sadece o da kürden kaynaklı bir durumdu. bu yaşıma kadar hiç öyle bir durum yaşamadım.Adetin 21 veya 22.gününde bu testi yaptırman gerekiyor.Geçen ayda 3 tane kistim vardı ama buna rağmen tam günümde adet oldum hormon tahlillerimde sadece kistlere bağlı olarak östrojenim yüksek çıktı ama bu ay gene kist oluştu ve adet olmadım bu progesteron için tahlili hemen yaptırsam olurmu acaba
Benim de adetim hiç gecikmez bir kere oldu sadece o da kürden kaynaklı bir durumdu. bu yaşıma kadar hiç öyle bir durum yaşamadım.Adetin 21 veya 22.gününde bu testi yaptırman gerekiyor.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.BİZLERE DE DUA EDİNKuzular günaydın hamileyimmmmmm
Kuzular günaydın hamileyimmmmmm
Ya canım benim çok şaşkınım inanamıyorum elim testleri saklamıştı bende dolabında buldım gizlice yaptım sonumççç şimdi kan verdim beta 62 çıktı umarım yükseliryaaaaaaa günaydınnnnnn inanmıyorummm demek ki belirtilerin boşa değilmiş çok çok sevindim hayırlı olsun
test mi yaptın?
Çok teşekkür ederim hala şoktayım ilk burayla paylaştım... soğan kürü gerçekten mucize ilk denememde hamile bıraktı beni.HAYIRLI UĞURLU OLSUN. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.BİZLERE DE DUA EDİN
YARIN SABAH İTİBARİ İLE BENDE BAŞLIYORUM SOĞAN KÜRÜNE :)Çok teşekkür ederim hala şoktayım ilk burayla paylaştım... soğan kürü gerçekten mucize ilk denememde hamile bıraktı beni.
Kuzum hemen başla böyle bişey Yok....YARIN SABAH İTİBARİ İLE BENDE BAŞLIYORUM SOĞAN KÜRÜNE :)