- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Allah senden razı olsun kuzum bin kere ne kadar doğru ve rahatlatıcı tespitlerin,konuşmaların.Harika bir insanın Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Şu an daha rahatladım gerçekten.Kuzum seni çok iyi anladım. Seni asıl yoron ağustostan beri boşa kürek çekmen olmuş. Halbu ki durum ne kadar basit çözülebilecek bişey. O yüzden diyorum ya sana içini rahat tut diğer doktorun hastaneyi bıraktığında demiştim sana herşey de bi hayır vardır. Belki de başka bir doktor sana daha iyi gelecek. Bak gerçekten de öyle oldu.İstediği kadar özel hastane olsun dr. prof olsun hastalarını para aracı gören bilgilerini hastalar üzerinde göstermeyen kişilere ben doktor diyemem onlar sadece ticaret yapan tüccar benim gözümde. Ama bak yeni doktorun seni ilk ay tanıyıp gözlemlemek istedi olabilecekleri daha başından söyledi. Bu testi bekliyordu harekete geçmek için ve baktı gördü sonucu hemen yapacağı şeyleri sana söylemiş inan ki bundan sonrası kolaylıkla olacak. Üzgünüm ama sen ilk defa bu ay başlıyorsun asıl. Öncekileri tamamen çöpe gitmiş emeklermiş. Allah her zaman bizleri iyiler ve doğrularla karşılaştırsın. Olan olmuş artık kuzum geçen zamanı geriye getiremeyiz yaşadıklarımızı bize bir tecrübe olarak hayatımızın içine alırız. Senin için kötü bir tecrübe olsa da en azında Allah'ın sevdiği kulsun doktor hastaneyi bıraktı değilse sen o tüccar doktoru daha bırakmayacaktın güvenmeye devam edecektin. Sırf prof olduğu için. Çok yazık keşke böyleleri hiç doktorluk yapmasa.
Evet maalesef ki kendisi tam bir tüccarmış.Allah ona gelen ve gelecek olan hastalara yardım etsin.bu kadar basit bir ilaç tedavisi için ben 6aydır uğraşıyorum ve asıl şimdi tedavim başladı.Bunda da vardır bir hayır.Allah'ım bundan sonrasında derman nasip eylesin.