- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın;begonya_ Günaydın canım
Doktor kontrolün ne zamandı. Ben yarına ertelemek zorunda kaldım. Bugün işlerim çok yoğun iptal ettim randevumu.
İnşallah senden güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıyla
Canım günaydın yine pozitif mesajlarını görmek ne güzel , nasılsın bebiş nasıl ? eşine hala söylemedin değil mi ? sabrına hayranım senin :)begonya_ Günaydın canım
Doktor kontrolün ne zamandı. Ben yarına ertelemek zorunda kaldım. Bugün işlerim çok yoğun iptal ettim randevumu.
İnşallah senden güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısıyla
Canım sıkma vanını ca testlerinde kötü huylu bişey var mı diye bakıyorlar aslında tam anlamı olan bi test değil yüksek çıkınca kist sayın fazla demek oluyor... süreç yoruyor çok haklısın ama gerçekten herşey bizler için allah da bizi böyle sınıyor ya da evlatlarımıza daha çok kıymet vermemiz için zor kavuşturuyor bize sıkma canını, bende haftasonu bildiğin ağlama krizlerine girdim eşim de yoktu.. ama bi çözümü olmuyor bak devam ediyoruz stres yaptıkça aslında süreyi uzatıyoruzCanım günaydın;
Maalesef hbrler pek iyi değil moralim cok bozuk yine yumurtam catlamamis ve kist oluşmuş. Progesteron düşük ve adetin 4. gunu tekrar gidicem kistin durumuna bakacak ve progesteron hormonum için ilaca başlayacak.
Ayrıca bu kist için bir tahlil istedi CA testi onun sonucu 2gun sonra çıkacak telefonla sonucu bildirecek hoca bana.
Durumlar maalesef ki böyle. Sanirim ben artık çok sıkıldım Allahın zoruna gitmesin ama bunaldım. Kansere çare var ama aylardır bunun için uğraşıyorum
Canım günaydın;
Maalesef hbrler pek iyi değil moralim cok bozuk yine yumurtam catlamamis ve kist oluşmuş. Progesteron düşük ve adetin 4. gunu tekrar gidicem kistin durumuna bakacak ve progesteron hormonum için ilaca başlayacak.
Ayrıca bu kist için bir tahlil istedi CA testi onun sonucu 2gun sonra çıkacak telefonla sonucu bildirecek hoca bana.
Durumlar maalesef ki böyle. Sanirim ben artık çok sıkıldım Allahın zoruna gitmesin ama bunaldım. Kansere çare var ama aylardır bunun için uğraşıyorum
Canım günaydın yine pozitif mesajlarını görmek ne güzel , nasılsın bebiş nasıl ? eşine hala söylemedin değil mi ? sabrına hayranım senin :)
Canım günaydın;
ne güzel bulantıların olması sağlıklı bir gebeliğe işaret derler :) haftan arttıkça belirtiler kendini gösteriyor Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, eşinin tepkisini çok merak ediyorum. Paylaşınca bizleri de haberdar et olur mu ? :)günaydın canım.
Seni de pozitif görmek çok güzel canım afferin sana ne güzel toparlamışsın hep böyle ol. Biz kadınlar çok güçlü kişileriz. Bizim bu gücümüzle azmimizle sabrımızla başaramayacağımız hiç bir şey yok.
Ben çok şükür iyim canım. Henüz şikayetlerim yok arada yemeğin ortasında bi fenalık bi mide bulantısı oluyor kısa süreli sonra geçiyor. Hafiften bulantılar yoklamaya başladı tam olmasa da. Söylemedim canım daha ama inan ki zor tutuyorum kendimi. Saklamak çok zor oluyor. İnşallah yarın herşey yolunda gider. Bebeğe dair ufakta olsa bişeyler görürüm de bende söylerim artık. Yarın görmek zor belki ama olmazsa da beklemeye devam edicem.
Ben hergün 20 tane bebek görüyorum kucağıma alıyorum seviyorum kokluyorum .. ama kendim in kini alamıyorum. Bu çok zor bişey bazen anneler bile bana “bizden çok ilgileniyorsunuz bebeğimizle
ne güzel bulantıların olması sağlıklı bir gebeliğe işaret derler :) haftan arttıkça belirtiler kendini gösteriyor Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, eşinin tepkisini çok merak ediyorum. Paylaşınca bizleri de haberdar et olur mu ? :)
Canım benin inşallah gerçekten o kadar moralim bozuk ki en büyük sebebi de eski doktorumun bu tedaviyi yapmamış olması.gerçekten inanılmaz bir sey ya şu an ki hocam sordu,peki doktorun progesteron için ilaca başladı mı hiç dedi hayır dedim.Bide özel hastane de prof.tu kendisi şaka gibi gerçekten.Ağustos ayından beri boşa kürek çekmişim ben.Kan ver ultrason çektir gerisi yok.Biliyorsunuz işte siz de şahitsiniz.O kadar sabırlı bir insanımdır ki ama bugün sabrım taştı.Canım benim üzüntünü anlıyorum haklı olarak üzülüp bunalıyorsun. Ama bak tekrarlıyorum doktorun bundan sonra emin adımlarla ilerleyecek bu ay seni biraz oluruna bıraktı zaten bunu biliyorduk. Temennimiz yumurtanın çatlamış olmasından yanaydı ama olmamış. Bak sakın pes etme. Bundan sonra doktorun ilaçla gerekeni yapacak. Yaşadığın çaresizliğin tedavisi ilaçlarda var zaten. Bu doktor sana en doğru olan tedaviyi yapacak buna emin ol. İnan bana tedavisi olmayan neler neler var. Senin durumun çok kolay çözülecek buna canı gönülden inanabilirsin. Bak biz bu süreçlerde hep beraberiz üzüntümüzü de sevincimizi de birlikte yaşayacağız. Hem kistide boşuna kafana takma çatlamadığı için oluşmuş belli ki genellikle adetle de gidiyor biliyorsun. Hem onunda ilacı var o da geldiği gibi gider. Sen moralini yüksek tut bu ay senin ayın olacak. Doktorun tedavini yapacak ve normal bir şekilde ilerleyecek herşey.
Canım merhaba;Canım nasılsın günaydın bar mı belirtin benim hiçbir belirtim Yok :) vitesi boşa almış gidiyor gibiyim :)
Evet canım eşim ve ben yenidoğan yoğun bakım da çalışıyoruz hemşireyim ... evet canım en önemlisi sağlıklı gebelik sen de tabi kendine çook dikkat etmen lazımİşin gereği mi bebeklerle yakınsın canım. İnşallah tez zamanda kendi bebeğini de alırısın kucağına.
Evet kuzum bulantı iyi derler ama benim boş gebelikte de bulantılarım çoktu ama maalesef sonuç negatifti. Genel söylem öyle de olsa bulantının olup olmaması pek de gebeliğin sağlığı ile ilgili değil gibi geliyor bana. O yüzden ben diyorum bulantım yok diye kimse üzmesin kendini. Ama bulantısı olup da ilk 3 aydan önce birden bire bulantı kesilirse şüphe duyulmalı.
Amin kuzum Allah'ım sana ve tüm isteyenlere yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin.
Haberder edicem kuzum hiç şüphen olmasın .
bir tane sağda 3cm kist oluşmuş folikül kist bu ,ama yine de baktıralım cinsine diye istedi o testi.2 gün sonra çıkacak sonucu.Canım sıkma vanını ca testlerinde kötü huylu bişey var mı diye bakıyorlar aslında tam anlamı olan bi test değil yüksek çıkınca kist sayın fazla demek oluyor... süreç yoruyor çok haklısın ama gerçekten herşey bizler için allah da bizi böyle sınıyor ya da evlatlarımıza daha çok kıymet vermemiz için zor kavuşturuyor bize sıkma canını, bende haftasonu bildiğin ağlama krizlerine girdim eşim de yoktu.. ama bi çözümü olmuyor bak devam ediyoruz stres yaptıkça aslında süreyi uzatıyoruz
Canım bak en azından şöyle bi durum var doktor takibindesin güvenilir ellerdesin.. beni muayne bile etmiyorlar pcos var git dene gel kafasındalar.Canım merhaba;
Gebe değilim bugün kontrolüm vardı yine kist oluşmuş yumurtam çatlamadığı için.Adetin 4.günü gidicem progesteron hormounu için ilaç tedavisine başlıycam.İnşallah sen de gebelik vardır canım.
Bak ne güzel iyi doktor la yürümek gibidir var mı :) kistler gelir gider, iyi doktorun olduğu sürece hiç korkmabir tane sağda 3cm kist oluşmuş folikül kist bu ,ama yine de baktıralım cinsine diye istedi o testi.2 gün sonra çıkacak sonucu.
İsyan etmiyorum haşa ama ilerleme yok sıkıldım.Eski doktorumun gazabına uğradım ,ah şimdi ki doktorumu geç buldum ama ona güveniyorum inşallah çözüm bulacak
Umarım canım pozitif düşünüyırum hep ama nedense bi sonuca henüz ulaşamamış olmak yordu beni.bekleyip görcez inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.Bak ne güzel iyi doktor la yürümek gibidir var mı :) kistler gelir gider, iyi doktorun olduğu sürece hiç korkma
Amin kuzum ..bende cumartesi günü deli gibi depresyona girdim eşim de şehir dışındaydı neden olmuyor diye saatlerce ağladım iyi d soldu içimi boşaltmış oldum , o kadar ağlamadan sonra yoruldum herhalde çok güzel uyumuşumUmarım canım pozitif düşünüyırum hep ama nedense bi sonuca henüz ulaşamamış olmak ordu beni.bekleyip görcez inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.
Canım benin inşallah gerçekten o kadar moralim bozuk ki en büyük sebebi de eski doktorumun bu tedaviyi yapmamış olması.gerçekten inanılmaz bir sey ya şu an ki hocam sordu,peki doktorun progesteron için ilaca başladı mı hiç dedi hayır dedim.Bide özel hastane de prof.tu kendisi şaka gibi gerçekten.Ağustos ayından beri boşa kürek çekmişim ben.Kan ver ultrason çektir gerisi yok.Biliyorsunuz işte siz de şahitsiniz.O kadar sabırlı bir insanımdır ki ama bugün sabrım taştı.
Allah dermansız dert vermesin elbette ki bu halime şükür ama; şu an öyle bir psikolojideyim ki sanki dermansız bir derdim var da çare yokmuş gibi izlenim yarattı o kadın.
Bu hocaya güvenmekten başka çarem yok.En büyük etken kafaya takmak bunu da çok iyi biliyorum ama elimde değil.Desteğin için çok sağol canım
İnşallah senin kontrolün yarın mükemmel geçer bebişimiz bizi mutlu eder.
Evet canım eşim ve ben yenidoğan yoğun bakım da çalışıyoruz hemşireyim ... evet canım en önemlisi sağlıklı gebelik sen de tabi kendine çook dikkat etmen lazım
Umarım canım pozitif düşünüyırum hep ama nedense bi sonuca henüz ulaşamamış olmak yordu beni.bekleyip görcez inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.
Kesinlikle şuan en büyük yardımcın elin be doktorun olacak .. en azından doğru doktoru buldun bu da çok güzel birşeyKuzum şuna emin ol ve rahatla. Sonuca ulaşmakta sıkıntı yokmuş gittiğin yol yanlışmış ve çok şükür bunu artık biliyorsun ve doğru yoldan giderek çok yakında o sonuca ulaşacaksın.