Benim de tahminen 8-9 günüm var yakın batlarımız inşallah olmayız ama bebiş olduğu için olmayızAh bilmiyorum ki sabaha karşı alt karnım da ağrı vardı ama bugun hiçbirşey yok ne batma ne ağrı göğüslerim hafif dolgun o kadar bata 7-8 gün var
Ayyy inşallah canım benim sende var mı belirti ben cumartesi ya da oazar erken gebelik testi yapacağım kendimi zor tuuyorumBenim de tahminen 8-9 günüm var yakın batlarımız inşallah olmayız ama bebiş olduğu için olmayız
Hiç bir belirti yok canım maalesef kiAyyy inşallah canım benim sende var mı belirti ben cumartesi ya da oazar erken gebelik testi yapacağım kendimi zor tuuyorumcennetkokulumm ama söz verdim yapmadım vallahi :)
Kıyamam bende çok doktora gittim ama pcos deyip gönderiyorlar muhtemelen benim de çatlamıyordur. Umarım kavuşuruz tez zamanda yarabbim :)Hiç bir belirti yok canım maalesef kiyumurta takibim var benim de sorunum yumurtam çok güzel oluşuyor ama çatlamıyor.Bu ay noldu bilmiyorum p.tesi kontrole gidicem yine çatlamadıysa ilaç tedavisine başlıycam.
Amin canım aminnKıyamam bende çok doktora gittim ama pcos deyip gönderiyorlar muhtemelen benim de çatlamıyordur. Umarım kavuşuruz tez zamanda yarabbim :)
Hadi inşallah canım, sana da kaliteli ve sapasağlam güzel güzel yumurtaların olur inşallah, hayırlısıyla ilk ve tek seferde tutunur inşallahjunes yok canım hemen olmuyor anestezi oluyoorsun yumurta toplaniyor ertesi gün ariyorlar saglam ve kaliteli kaç tane 3 gün bekleyip transfer ediyorlar beş gun bekleyenler de var
Ayyy inşallah canım benim sende var mı belirti ben cumartesi ya da oazar erken gebelik testi yapacağım kendimi zor tuuyorumcennetkokulumm ama söz verdim yapmadım vallahi :)
Kızlar bende soğan kürü hiç fayda etmedi adetim gecikti hiç bi belirti yok test te negatif
Masallah insallah kese gorunur sorunsuz bir gebelik gecirirsin. Darisida bizlere. Benim pco ilk adetimden beri var duzensiz basladi hala oyle. Hafif tuylenme 15gunnarayla 10 gunnsuren kahverengi lekelenmem oluyor .nerdeyse hic temiz kalamiyorum acaip moralim bozuluyor. Lh degerim epey yuksek. 4 4luk bir pco hastasiyim . Ben sogandan sifa gorecegime inaniyorum aksatmadan yapiyorum . Insallah guzel sonuc elde ederim. Daha yeni bi ark oda pco lu sogan kuruyle hamile kaldi .
Demii, ,insanın mantığı almıyor, canım onlarda aile planlaması diye bişey yok belli zaten.
Ben inanıyorum canım sana o enerjiyi aldım senden benEli kulağında, sende böyle hisse yoğunlaş
Ders mi
Oyuncak kavgalarını tercih ederim
Ben olsam dayanamazdım galibaAma sen bu işlemler öncesi bayağı bi şeyler denediğin için inşallah hem sayıca fazladır hem de sapasağlamdırlar
Yumurta toplama işleminden sonra hemen mi transfer oluyor yani aynı gün? Opu buna mı deniyordu canım?
yaa evet canım öyleymiş, çok çok değişmiş müfredat cidden; ben hiç sevmedimHaa haaa oyuncak kavgaları tabi daha iyi kuzum ama bu işin birde ders tarafı var hele bi gelsin birinci sınıfa bak bakalım harferi öğretmek okuma yazmayı öğretmek arada keçilerin kaçmaması mümkün olmuyor. Ama geçtikten sonra halimize de gülücez bu da ayrı bir güzellik işte.
Ela'lar Lale'ler hep beraber size oturmaya gelecekler kuzum. Pppp llll bbbb bak bu sesleri nasılda çıkaracaksın kendi haline gülerek
cennetkokulumm Canım benım günaydın
Nasılsın bebiş uslu mu annesi?
Eşin fark etti mi hiç sende ki değişiklikleri
yaa evet canım öyleymiş, çok çok değişmiş müfredat cidden; ben hiç sevmedim
sen faydasını gördün mü ki, bu yeni sistemin?
Ayy inşallah o zaman sen bence bu ay hamiş kalacaksın bilmiyorum öyle hissettim ne güzel değerlendirdin çatlasın iiiAmin canım aminn
Bende folikül kist vardı gitti.Şimdi temiz çok şükür ama progesteron sorun işte.Halletcez inşallah en kısa sürede.Belki bu ay çatladı görcem kontrolde artık.
hahahah ay kıyamam ya :)Günaydın kuzummmm
İyiyim canım bebiş şimdilik uslu ama benim 2 gündür göğüslerim yeni dolgunlaşmaya başlamıştı ve sanırım göğüsteki kitle yine aynı boyutuna geldi hormonlarla birlikte ve yine sürekli iğne batıyor ahh çektirip hoplatıyor beni şimdilik. Eşim farketmedi daha kuzum ama dün numaradan ona test yaptım negatif dedim. Nasıl olur ya o kadar vitamin aldık nasıl olmaz diyor acaba bende mi bir sorun var diyor kıyamam adamıma içim eridi öyle deyince. Bende dedim canım vardır bir vakit illa hemen olacak diye bişey yok dedim insanlar bunun için aylarca yıllarca uğraşıyor. O da haklısın hayırlı zamanda gelsin dedi. Zor sabrediyorum söylememek için.
Sen nasılsın kuzum bende senin için heyecanla pazartesiyi bekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar ile geliriz ikimizde
Yaaa nasıl üzülmüş ama olsun alacağı güzel haber sonunda havalara uçacak haberi yokGünaydın kuzummmm
İyiyim canım bebiş şimdilik uslu ama benim 2 gündür göğüslerim yeni dolgunlaşmaya başlamıştı ve sanırım göğüsteki kitle yine aynı boyutuna geldi hormonlarla birlikte ve yine sürekli iğne batıyor ahh çektirip hoplatıyor beni şimdilik. Eşim farketmedi daha kuzum ama dün numaradan ona test yaptım negatif dedim. Nasıl olur ya o kadar vitamin aldık nasıl olmaz diyor acaba bende mi bir sorun var diyor kıyamam adamıma içim eridi öyle deyince. Bende dedim canım vardır bir vakit illa hemen olacak diye bişey yok dedim insanlar bunun için aylarca yıllarca uğraşıyor. O da haklısın hayırlı zamanda gelsin dedi. Zor sabrediyorum söylememek için.
Sen nasılsın kuzum bende senin için heyecanla pazartesiyi bekliyorum inşallah çok güzel sonuçlar ile geliriz ikimizde
Ay inşallah ağzın bal yesinAyy inşallah o zaman sen bence bu ay hamiş kalacaksın bilmiyorum öyle hissettim ne güzel değerlendirdin çatlasın iii
hahahah ay kıyamam ya :)
Yaaa nasıl üzülmüş ama olsun alacağı güzel haber sonunda havalara uçacak haberi yok
Göğüslerin için de kontrole gitmende fayda var o zaman kuzum.İnşallah seni üzmeden ve kolayca ilerler bu serüven
İyiyim ben de canım vücudum normal seyrinde bi değişklik yok,P.tesini ben de iple çekiyorum hayırlı haberler alırız inşallah
İnaşalah kürü önerir doktorun ve şifasını bulursun canımAynen kuzum alacağı güzel haber bütün üzüntüsünün tesellisi olacak inşallah.
şubatta kontrolüm var kuzum ama yapacak çok bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu durumu hormonların etkilediğini biliyorum.junes in de dediği gibi doktora da danışıp brokoli kürünü denemek istiyorum sakıncası olmazsa.
Hadi bi el at kuzum hızlı çekelim o ipi hemen pazartesi olsun.
İnşallah canım bu 15 gün çok yorucj olacakHadi inşallah canım, sana da kaliteli ve sapasağlam güzel güzel yumurtaların olur inşallah, hayırlısıyla ilk ve tek seferde tutunur inşallahdualarım seninle canım
sen en azından güzel bir başlangıç yaptın ve emin bir şekilde ilerliyorsun