- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Aminnn canım inşallah sizde dualarımdasiniz .. gerçekten çok zor surecten geciyoruz göründüğü gibi kolay degilmis.Geçmiş olsun canım, tüp bebek süreci hakkında pek bilgim yok ama çevremden ve KK'dan çok zor aşamalardan geçildiğini duyuyordum hep, Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliğin olunca bu yaşadığın zorlu süreç aklına bile gelmeyecek gör bak, sen de epey yol katettin şimdiye kadar, emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah.
Hayırlısı olsun umarım tez zamanda kavuşursun kızına bi kardeş gelir :)Mrb .4 senelik evliyim. Polikistikoverliyim. 2.5yasinda bir kizim var. 2.bebegi istiyoruz. Klomen ile kasim ayinda hamile kaldim ama dustu. Dusuktenn sonraki ilk adet bitisinde sogan kurune basladim bugun sogan kurunun 7.gunu :) .
Tesekkurler .insallahHayırlısı olsun umarım tez zamanda kavuşursun kızına bi kardeş gelir :)
Madem öyle son 1 ay daha sık dişini, az kaldı gördüğün gibiBir aylik zor bir donemdeyim canim yarin başka ignelerle iki hafta daha devam edicem yumurta büyütme iğneleri sonra Yumurta catlatma ve yumurta toplama işlemi yapilip toplanacak anestezili tabi yumurt kaliteli çıkarsa ve 3-4 gün beklicez transfer olacak 12 gün daha beklicez tutunup tutunmadigini ogrenicem
iyi geceler, bende 4.5 yıllık evliyim, 3.5 yaşında benimde bir kızım varMrb .4 senelik evliyim. Polikistikoverliyim. 2.5yasinda bir kizim var. 2.bebegi istiyoruz. Klomen ile kasim ayinda hamile kaldim ama dustu. Dusuktenn sonraki ilk adet bitisinde sogan kurune basladim bugun sogan kurunun 7.gunu :) .
Allah bagislasin :). Insallah biran evvel faydasini goruruz . Bizde karar verince ben direk tedaviye basladim cunku zatenn kizimda klomenle olmustu hic strese girmek istememistim ama aceleci davrandim sanirim. Bakalim umutluyum :). Her okudugum yerde 15gun kullanip birakin yaziyor fazla kullanmak rahim duvarini inceltiyormus sanirim. Siz yine her ay 15gunmu kullaniyorsunuz. Bu ay olmazsa bende devam etsemmiki cok kararsizim.iyi geceler, bende 4.5 yıllık evliyim, 3.5 yaşında benimde bir kızım var5 aydır 2. çocuk için uğraşıyoruz, bende soğan kürü yaptım, hala yapıyorum
3. ayım; bende de tesadüfen çikolata kisti farkedildi o nedenle bu kürü 4 ay denemek istiyorum
İnşallah hepimize şifa olur
Sana da geçmiş olsun inşallah en tez vakitte yeniden hamile kalırsın, bu kez sağlıkla kavuşursun.
Günaydın, Amin, cümlemizin evlatlarını inşallahAllah bagislasin :). Insallah biran evvel faydasini goruruz . Bizde karar verince ben direk tedaviye basladim cunku zatenn kizimda klomenle olmustu hic strese girmek istememistim ama aceleci davrandim sanirim. Bakalim umutluyum :). Her okudugum yerde 15gun kullanip birakin yaziyor fazla kullanmak rahim duvarini inceltiyormus sanirim. Siz yine her ay 15gunmu kullaniyorsunuz. Bu ay olmazsa bende devam etsemmiki cok kararsizim.
Günaydın canım;Bir aylik zor bir donemdeyim canim yarin başka ignelerle iki hafta daha devam edicem yumurta büyütme iğneleri sonra Yumurta catlatma ve yumurta toplama işlemi yapilip toplanacak anestezili tabi yumurt kaliteli çıkarsa ve 3-4 gün beklicez transfer olacak 12 gün daha beklicez tutunup tutunmadigini ogrenicem
Mrb canım;Selamlar kızçeler ben 17 sinde yumurtladım bat 3 şubat yani daha regl e 10 gün var ama 2 gündür midem bulanıyor hatta sabah istifa ettim... belim ve kasıklarım a ara ara nadir kramp giriyor... göğüs her adetimin öncesinde olduğu gibi dolgun.. acaba yarın test mi yapsam erken gebelik biliyorum çok erken ama ama mide bulantımın sebebi bebek değilse ilaç kullanmak istiyorum çok kötü bi hal çünkü ilaç alamamak
junes begonya_ badenzi cennetkokulumm kızlar ben bugun çok rahatsızlandim adet ağrısı yüzünden acillik oldum sebebide aldığım hormon iğneleri yuzundenmis. Yarın 2.gun diger ignelere geçilecek insallah şimdi uzanıyorum dinleniyorum . Çok Zor bu surec insallah kimseye tüp Bebek yoluna girmeden doğal yollarla bebek nasip etsin
İnşallah canım benim, senin hislerine güveniyorum; kalbin çok temiz
Senin dediğinde doğru canım 'Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır ara' bunu ben sık sık dile getiririm.
Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Selamlar kızçeler ben 17 sinde yumurtladım bat 3 şubat yani daha regl e 10 gün var ama 2 gündür midem bulanıyor hatta sabah istifa ettim... belim ve kasıklarım a ara ara nadir kramp giriyor... göğüs her adetimin öncesinde olduğu gibi dolgun.. acaba yarın test mi yapsam erken gebelik biliyorum çok erken ama ama mide bulantımın sebebi bebek değilse ilaç kullanmak istiyorum çok kötü bi hal çünkü ilaç alamamak
Ay inşallah canım, inşallah hemen peşinden gelebilirim bendeSenin de kalbin temiz kuzum o yüzden zaten Rabbim emeklerinin karşılığını veriyor. Rüyalarına bile çıkarıyor. İkinci rüyanda çok yakında gerçek olacak Allah'ın izniyle.
Amin kuzum amin... Rabbim ne verirse hayırlısını versin kaderimizi bizim elimizde bizim isteklerimize göre bırakmasın. O en güzelini en hayırlısını bilir bize de onu versin inşallah
Mrb .4 senelik evliyim. Polikistikoverliyim. 2.5yasinda bir kizim var. 2.bebegi istiyoruz. Klomen ile kasim ayinda hamile kaldim ama dustu. Dusuktenn sonraki ilk adet bitisinde sogan kurune basladim bugun sogan kurunun 7.gunu :) .
Ay inşallah canım, inşallah hemen peşinden gelebilirim bende
Amin tatlım
Canım rahim filminde şekli ,yapısı, tıkanıklıklar falan görülüyor. Histeroskopi bildiğim kadarıyla biraz daha cerrahi müdahale gerektiren birşey, daha önce tüp bebek doktorumla görüştüğümde, normalde biz tüp bebek tedavisinden önce histeroskopi isteriz ama sen hsg çekildiğin için hiç gerek yok demişti.Tabiki canım zaten en az 3 ay diyecek doktor korunma süresine,zaten kürtaj kağıdına 6 hafta ilişki yasak yazmış doktor,bu sonuçları görmeden bebek düşünmem saçma,zaten bakalım Allah ne zaman nasip edecek,bu rahim filminde rahimle ilgili her sıkıntı anlaşılıyor mu,bir de histereskopi diye bir şey duydum hangisi en iyi sonucu veriyor acaba
Canım kürtajdan sonra doktorların bekle demelerinin nedeni, kürtajda rahim duvarı inceliyor ve eğer hemen hamile kalırsan bebeğin tutunma şansı azanlıyor, bence en az 1 -2 adet bekleyip rahimin eski haline döndükten sonra hamile kalmak daha mantıklı geliyor. Bir de antibiyotiklerin falan vücuttan atılması daha iyi olur gibi, ben hep bunları düşünerek hareket etmiştim. En son kardeşim cilt bakımı yaptıralım demişti mesela, benim de içime sinmedi çünkü cildimden kanıma nüfuz edecek sürülen kimyasallar diye, bu düşüncem de çok ta haklıymışım, şuanki doktorum kesinlikle cilt bakımı vs yok diyor.Amin canım inşAllah sağlıcakla yavrulara kavuşuruz,aslında kürtajı yapan doktorum 2 adet bekle dedi bana,ama benim yaşım 36 ,zaten bekledik uzun süre ilkini,bir de duydum ya kürtajdan sonra şans daha fazla diye,tahlilleri yaptırdığım doktora sordum,bu kürtajı yapan değil ama,dedim 1 ay daha bekleyim mi dedim, oda tahliller falan iyi çıkınca bekleme dedi,yani kürtajı yapan 2 ay dedi,tahlilleri yapan bekleme dedi,benimde bekleme diyeni dinlemek işime geldi,zaten şu an bu sonuçları görmeden ve bedenen ruhen kendime gelmeden denemeyi düşünmüyorum canım,Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak,bize de dua etmek ve hayırlısını istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor
evet ya harika olur cidden, birbirimizi takipleşirdik ben 2015 Mayıs annesiydim KK'da sürekli o zaman birbirimizi takip ederdik, çok güzel oluyorduAminnnnnn kuzum inşallah hemen peşimden gelmelisin zaten kuzum göbüşleri beraber büyütüp bebişlerimizi de beraber büyütücez