Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah canım,ilkinde bekledik bebek için,ikinci için doktorlar kürtaj sonrası bebeğin daha kolay olacağını söylediler,folik asite devam ettim,b12 ve d vitamini aldım,smer yaptırdım,enfeksiyondan emin olmak için,idrar tahlili falan,kanlarım güzel çıktı,
en faydalısı da bence inofolic combi kullandım bu arada,soğan kürü yaptım,hayıt tohumu içtim her gün hormonlar dengelensin kürtajdan sonra diye,ovulasyon testiyle denedim,Rabbim bekletmedi Elhamdülillah ama sonu gelmedi maalesef ,şimdi korunma süresi daha fazla olacak,arka arkaya kürtaj olduğum için,sonuçlar çıkınca tekrar doktorla görüşeceğiz durumu canım

Canım antibiyotiğim 3 tane kaldı,10 günlüktü antibiyotik zaten,dün baktılar şükür parça falan kalmamış,evet kürtaj çok yıpratıyor,ilkinde kanamam 3 günde kesildi ve leke şeklindeydi,bunda kürtajdan 5 gün sonra aşırı kanama ve ağrıdan acillik oldum,bu sefer gerçekten zordu(Rabbim bana da kimseye de yaşatmasın bi daha)
doktorlar için çok kolay her şey,bana gittiğim özeldeki doktor biz ilk 3 ay ölen bebekler için üzülmüyoruz dedi,ne tuhaf halbuki anne neler hissediyo ilk günden itibaren,hayalleri umutları yıkılıyor,bedenen sıkıntısı ayrı ,ruhen çöküntüsü ayrı,Allahım bugünümüzü aratmasın inşAllah,bunda da vardır bi hayır diyorum ne yapayım...
patoloji sonucum çıkmış hastaneden mesaj geldi,ama genetik daha uzun sürecek 20 gün falan dediler 10 gün kaldı,ikisi çıkınca götüreceğim bakalım,İnşAllah kötü bir şey çıkmaz canım

Tabiki canım zaten en az 3 ay diyecek doktor korunma süresine,zaten kürtaj kağıdına 6 hafta ilişki yasak yazmış doktor,bu sonuçları görmeden bebek düşünmem saçma,zaten bakalım Allah ne zaman nasip edecek,bu rahim filminde rahimle ilgili her sıkıntı anlaşılıyor mu,bir de histereskopi diye bir şey duydum hangisi en iyi sonucu veriyor acaba

Evet ablam dun gittim cok sukur hersey normal dedi yumurta gelisimin cok guzel dedi. Bana folik esime de vitaminler dolu bir ilac verdi. Bakalim bundan sonrasi cook iyi olcak insallah

Bence de kesinlikle bundan sonrası çok çok iyi olacak Allah'ın izniyle. Türkiye'ye geldiğinden beri neler öğrendin ne tedaviler oldun engelleri bir bir kaldırıyorsun hayatından inşallah eşine de kavuşunca hayırlısıyla çalışmalar başlar hayırlı sonuçlar elde edersiniz kuzum.

Ayy oyle valla ablam. Neler neler ogrendim neler yasadim. Allahim karsiliksiz birakmasin insallah. Tum isteyen herkesin kucagini doldursun yarabbim hayrlisiyla

Sen gereken herşeyi yapmışsın canım zaten. badenzi ninde dediği gibi rahim filmi size ışık tutacaktır. Histereskopide yine rahmin detaylı incelenmesi için bir yöntem hangisi daha üstündür doktorunla karar verirsin ama ikisinden birini mutlaka yaptırırsın. Tekrarlayan düşüklerde bunlarla inceleme yapılması gerekli zaten.

Anladığım kadarıyla ilk kürtajdan sonra doktorlar seni bekletmemiş fazla sanırım. Niye doktorlar bu kadar farklı düşünür kimisi hiç korunmayın kimisi 3 ay kimisi 6 diyor. Yani ayını bilemem ama en az 3 ay korunmak bana mantıklı geliyor. Senin kürtaj daha çok yeniymiş canım şöyle bi güzel toparla hayırlısıyla ilk adetini de gör ondan sonra ama rahim filmi ama histereskopi ile güzel detaylı bir inceleme yapılsın inşallah sorun neyse bulunur ve tedavini olur sağlıcakla bebeğine kavuşursun canım.

Amin canım inşAllah sağlıcakla yavrulara kavuşuruz,aslında kürtajı yapan doktorum 2 adet bekle dedi bana,ama benim yaşım 36 ,zaten bekledik uzun süre ilkini,bir de duydum ya kürtajdan sonra şans daha fazla diye,tahlilleri yaptırdığım doktora sordum,bu kürtajı yapan değil ama,dedim 1 ay daha bekleyim mi dedim, oda tahliller falan iyi çıkınca bekleme dedi,yani kürtajı yapan 2 ay dedi,tahlilleri yapan bekleme dedi,benimde bekleme diyeni dinlemek işime geldi,zaten şu an bu sonuçları görmeden ve bedenen ruhen kendime gelmeden denemeyi düşünmüyorum canım,Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak,bize de dua etmek ve hayırlısını istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor

Aynen öyle canım Rabbim ne zaman hayırlı gördüyse o zaman olacaktır. Bizlere de o zamana kadar sbretmek dua etmek ve elimizden ne geliyorsa onu yapmak düşüyor.
İnşallah senden hem bedenen hem ruhen kendini güzelce toparlarsın o arada da sonuçların güzel olur ve hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın ve inşallah bu sefer sağlıcakla yavruna kavuşursun

Amin canım,sizlerde sağlıkla alın kucağınıza inşAllah,Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Canım çok çok geçmiş olsun.Ne zaman bitecek bu tedavi bilemediğim için soruyorum daha uzun mu?

İnşallah canım dediğin gibi olur, daha paylaşacağımız çok şey var gerçekten
Amin canım çok Amin hemde
Ben senin için öyle hissediyorum zaten, herşey su gibi yolunda akıp gitsin canım benim

Kesin öyledir canım benim, eminim ve inanıyorum cennettelerdir; çok duygulandım
Benim kriterlerime yakınmış senin isim seçiminde olduğu gibi canım Benimde dikkat ettiğim bir çok özellik vardır, sonunda gönlümüze göre oldu, seninde gönlüne göre olmuş bak, artık zamanı gelince alışverişlere odaklanabilirsin; eksiklik ve alınacaklar listene başlarsın önümüzdeki aylardagerçi ne kadar liste yapsanda bebek mağazaları 2.adresin oluyor

İnşallah canım benim, senin hislerine güveniyorum; kalbin çok temiz
Senin dediğinde doğru canım 'Olanda bir hayır, olmayanda bin hayır ara' bunu ben sık sık dile getiririm.
Allah cümlemizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun canım, tüp bebek süreci hakkında pek bilgim yok ama çevremden ve KK'dan çok zor aşamalardan geçildiğini duyuyordum hep, Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliğin olunca bu yaşadığın zorlu süreç aklına bile gelmeyecek gör bak, sen de epey yol katettin şimdiye kadar, emeklerinin karşılığını alacaksın inşallah.

Selamlar kızçeler ben 17 sinde yumurtladım bat 3 şubat yani daha regl e 10 gün var ama 2 gündür midem bulanıyor hatta sabah istifa ettim... belim ve kasıklarım a ara ara nadir kramp giriyor... göğüs her adetimin öncesinde olduğu gibi dolgun.. acaba yarın test mi yapsam erken gebelik biliyorum çok erken ama ama mide bulantımın sebebi bebek değilse ilaç kullanmak istiyorum çok kötü bi hal çünkü ilaç alamamak

Canım çok çok geçmiş olsun.Ne zaman bitecek bu tedavi bilemediğim için soruyorum daha uzun mu?
Bir aylik zor bir donemdeyim canim yarin başka ignelerle iki hafta daha devam edicem yumurta büyütme iğneleri sonra Yumurta catlatma ve yumurta toplama işlemi yapilip toplanacak anestezili tabi yumurt kaliteli çıkarsa ve 3-4 gün beklicez transfer olacak 12 gün daha beklicez tutunup tutunmadigini ogrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…