Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım düşüğün nedeni neydi,bende 2 düşük yaptım (( ve neden bulanamıyor,halbuki o kadar hazırdım ki hele ki ikinci de

Canım Rabbim tekrarını yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı bir gebelikle evladını kucağına aldırsın inşallah. badenzi dediği gibi pıhtılaşmaya bakıldı mı benim bir yakınımda da oluyordu sürekli düşük yapıyordu sonra öğrendiler ki pıhtılaşmadanmış.

Rahmimde polip var âdetlerim düzensiz. Yumurtalar tam gelişip catlayamiyo. Prolaktin ve tsh yuksek

Anladım canım sen bu soğan kürünü yapsan hatta etkisini artırmak için sonrasında da testere dişli aslan pençesi kürünü yapsan şikayetlerine şifa bulacağına inanıyorum. Bunları yaparak senin benzer durumlarını yaşayan ve düzelen o kadar kadın var ki. Besmeleni çek ve şifa Allah'tan diyerek başla kürlerine ve düzenli yapmaya çalış. İnşallah sana da şifa olacaktır.

Başlıcam inşallah ikisinede bakalım hayırlısıyla

bakıldı canım,eşimle bana kromozom analizi yapıldı ilk düşükten sonra bişey çıkmadı,benimde ilki patolojiye gitti bişey çıkmadı,doktor ilk gebeliklerde olur,unutacaksın bunu dedi,kolay sanki unutmak teste bile gerek yok dediler,ben durmadım tabiki yaptırdım kendim,ama maalesef ikincide de sonuç aynı oldu,kalp atışı olmadı ve kürtaj...
şimdi ise %50 de neden bulunamıyor tekrarlayan düşüklerde dedi doktor,Gözle görülür bir sorun yok ama yine de rahim filmi çektir dedi,bebeği bu sefer hem patolojiye hem de genetiğe yolladık,bende deli dana gibi testlere saldırıyorum daha ne yapabilirim diye,soğan kürüne başladım dün,kürtaj kanamam bitince,inşAllah tekrar sağlıkla hamile kalırım hemencik ,Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin,senle birlikte tüm hamilelere de bu süreci sorunsuz geçirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım

Allah razı olsun canım,sende hamilesin sanırım,sende sağlıcakla kolaylıkla al kucağına,bana hepsi bakıldı canım bişey çıkmadı,doktorların bazısı deneyerek sağlıklı bebeği bulabileceğimi söylüyor,kimisi de yaşın 36 tüp bebeğe geç,genetik incelemeli tüp bebek yaptır diyor,onunda düşmeyeceğinin garantisi yok tabi ki,
arada ortada kaldım,çırpınıp duruyorum(bu günümüzü aratmasın Rabbim tabi ki)

Allah senden de razı olsun canım güzel dileklerin için. Rabbim sana da tez zamanda sağlıklı bir hamilelik kucağına almayı nasip etsin canım. Rabbim çırpınışlarını hayırlı müjdeli sevinçle ödüllendirsin inşallah canım

aminnn canım ,dualarında beni de unutma

Bugün pko lı olduğumu öğrendim. Yinede olurmu ki
Zaten soğan kürü pko için özellikle öneriliyor canım,
bak Saraçoğlu kendi sitesinde de yazmış zaten,
linki veriyorum

siddetli-prostat-ve-prostatite-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi

Allah ol derse her türlü olur canım sen içini ferah tut, elinden geleni yapmayı ihmal etme sadece

Amin canım Allahım sana da şifa versin,evladına kavuşmayı en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin; ama önce inan ve umudun hep olsun.Allah mucizeler sunuyor bizlere,ne zaman ne geleceği belli olmaz.

Amin canım Allahım sana da şifa versin,evladına kavuşmayı en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin; ama önce inan ve umudun hep olsun.Allah mucizeler sunuyor bizlere,ne zaman ne geleceği belli olmaz.
öyle tabiki canım,Allahtan umut kesilmez,nasip ne ise o olacak,Allahım neye OL derse o olacak,

Kuzum zaten aslında normalde 3 düşükten önce araştırmaya girilmiyor demişti benim doktorum ama özelde olduğu için göndermişti patolojiye. Zaten bir defa yaşamak bile yetiyor insana. Rahimde tıkanıklık ya da yapışıklık varsa bu durumlarda da bebek gelişmiyormuş ama sende sorun çıkmadı sanırım rahim filminde.

Peki ikinci bebiş için patoloji sonucun geldi mi canım ?

Soğan kürüyle birçok şikayetinden kurtulacaksın buna inan gerçekten, inşallah Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Peki hiç başka doktorlarla görüştün mü canım? Bence tek doktorla sınırlı kalma, bazı doktorlar gerçekten baştan savma iş yapıyorlar, bazıları ise hakikaten işin ehli oluyor ve ilk bakması gereken yerin neresi olduğunu çok iyi biliyor.

aminn canım benim,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımızı alalım kucağımıza,Allah beterinden saklasın diyorum ama arka arkaya bunu yaşamak çok zor,bundan sonrada olsa hep böyle olacak düşüncem var artık kafamda...

canım rahim filmini çektirmedim daha,kürtajın 9.günü bugün,doktor bir kere adet ol ondan sonra çektir dedi,sanırım biraz toparlansın diye rahim,çünkü diğer kürtajımda tam 3 ay önceydi,ikisi çok yakın oldu,ilkinin patolojide bir sonuç çıkmadı,
9 gün önce olduğum kürtajda doktor patolojiye yolladı,bir de bize özel genetikçiler var onlarda genetik test yaptırmamızı önerdi bebek için genetik test yani,bize zaten bakılmıştı,bizde olmaması bebekte olmayacağı anlamına gelmezmiş,devlet hastanesinde kürtaj oldum ve orda genetik test yapılmıyormuş,sadece patolojiye yolluyorlarmış,şimdi ikisininde sonucunu bekliyorum,ben ilk kürtajdan sonrada hemen soğan kürüne başlamıştım,şimdide başladım,şifa Allahtan diyerek içiyorum bakalım,

ben geçen gebelikte 3 ayrı doktora gittim,2 tanesi prof biri de doçentti,şimdikinde de yine bir prof 2 doçent toplam 3 doktora gittim,yapılan testlerde bişey çıkmadığından sadece bundan sonrası için fikir veriyorlar,biri tüp bebek dene dedi(tüp bebekçiydi bu arada kendisi)diğer iki doktor,onunda garantisi yok,sağlıklı olacağının tutacağının yaşayacağının dediler,sadece son gittiğim prof aynı zamanda kürtajımı yapan doktor,rahimde gözle görülür bir şey yok ama yinede gözümüzden kaçan ufak bir sıkıntı vardır rahim filmi çektir dedi,sorun bulunur en azından çözmeye çalışırız,ne derlerse yapıyorum kuzum anlayacağın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…