vaay çok iyiymiş kuzum gerçekten.Hazır olduğumuzu gelmeden hissediyor demek ki minik.Ben de hamilelik enerjisi diye bir kitap okumuştum orda da güzel bilgiler vardı, mesela diyor ki, bebekler onları çok isteyen anne babalara değil ,onlara gerçekten hazır olan anne babalara gelirler diyor. Ve hamilelik sürecinizde herşeyde babayı da dahil edin diyor, ben o cümleyi okuduktan sonra gerçekten herşeyde onunla ilerliyorum ve bu sayede o da en az benim kadar benimsiyor ve benimle aynı heyecanı paylaşıyor :) Sonuçta babalar biz anneler kadar hissedemezler, karnımızda taşıyan biziz ama bu taktik işe yaradı :)
Doktorlara kalırsak bebek hayal olucak sanki. Gidip gidip bisey yapamadan dönüyoruz moralim bozuluyoBüyük ihtimalle görürsün canım, soğan kürünü düzenli uygula ama 15 gün boyunca, ben yaklaşık 2 senedir hamile kalamıyordum, bu ikisi sayesinde oldu :)
Fikir verir sağolsun ama onu bile benim araştırma mı ister :):) olsun geç olsun güç olmasın canım :) En azından fikir veriyordur, benimki fikir de vermiyor anca karşı geliyor
Ben de hamilelik enerjisi diye bir kitap okumuştum orda da güzel bilgiler vardı, mesela diyor ki, bebekler onları çok isteyen anne babalara değil ,onlara gerçekten hazır olan anne babalara gelirler diyor. Ve hamilelik sürecinizde herşeyde babayı da dahil edin diyor, ben o cümleyi okuduktan sonra gerçekten herşeyde onunla ilerliyorum ve bu sayede o da en az benim kadar benimsiyor ve benimle aynı heyecanı paylaşıyor :) Sonuçta babalar biz anneler kadar hissedemezler, karnımızda taşıyan biziz ama bu taktik işe yaradı :)
Aynen öyle kuzucum, dediğin gibi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyrek yiyor. Oyaski bir öncekinde bir defa bile aklıma kötü düşünceler gelmemişti süreci hiç bilmediğim için.. Bazen bilmemek huzur gerçekten :)
Ama biz zamane kadınları herşeyi didik didik ettiğimiz için kafalar hep dolu
Ama dünden sonra gerçekten hep güzel şeyler düşünmeye ve güzel geçirmeye niyet ettim. Hepimizin de öyle olsun inşallah
Fikir verir sağolsun ama onu bile benim araştırma mı ister :)
Araştırmacı gazeteci gibi oldum yeminle
Mesela bi seyahata çıkcaz diyelim.Hayatım sen araştır bakalım o ülkede nerelere gidilir,ne yapılır ,rotamız ne olsun,hava nasılmış,ne götürelim vs vs.Ya da en basiti elektrikli süpürge alcaz ,Aşkım sen bi araştır ses seviyesi kaçmış,halıda çekimi ne,düz zeminde çekimi nasıl offfh bak yoruldum yine
Aynı kafadansınız eşimleHaaahaaa iyiymiş kuzum ama bende öyleyim bi işe girmeden araştırmadan girmem en iyisi en güzeli en kullanışlısı neymiş araştırır öyle karar veririm. Senin o süpürge örneğinden çok çektim mesela ama en sonunda süper bir seçimle rahat ediyorum şimdi.
Zaten ben her konuda araştırmacı gazeteciliğimi konuşturmasam olmaz.Benim oğlan bile çözdü artık beni bişey olsun anne Google amcadan bakalım diyor.
bende annem için aynısını diyebilirim,zaten ondan etkilendim de yazdım,Allah başımızdan eksik etmesin anacıklarımızıÇok teşekkür ederim canım amin inşallahannemi neredeyse bu dünyadaki herşeyden çok seviyorum diyebilirim canım ama eğer erkek olursa göbek adını koymayı düşünüyorum, ben iki isme biraz karşıyım açıkçası, tek ve net olmalı benim için
Hepimizin birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var canım.vaay çok iyiymiş kuzum gerçekten.Hazır olduğumuzu gelmeden hissediyor demek ki minik.
Taktik çok mantıklıymış. Dediğin gibi onlar o hissi bilmiyor bizim dahil etmemiz gerekiyor.Ay ne çok şey öğreniyorum sayenizde
Aynı kafadansınız eşimleNe aldın süpürge tatlışım ? Ay hayatta aklıma gelmez süpürgede ki ses seviyesi
Ben çok araştırınca alacağım şeyden soğuyorum tuhaf ama öyle
Ayyy amin canım binlerce kez amin, hep başımızda olsunlarbende annem için aynısını diyebilirim,zaten ondan etkilendim de yazdım,Allah başımızdan eksik etmesin anacıklarımızı
Demek ki gerçeklik payı baya yüksek bir durum.Her şerde bir hayır vardır kuzum ohh bin şükür ki şimdi keyifle ,istekle geçecek bu sürecinHepimizin birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var canım.
Kitapta diyor ki, aslında düşüklerin çoğu da anne baba hazır olmadığı için oluyor diyor .
Bir önceki hamileliğimde aslında o kadar hazır değildik ki, ben sırf baskı yüzünden ,yaşım geçiyor diye istedim gibi birşey olmuştu ve eşim hiç ama hiç hazır değildi ,hiç istememişti aslında biliyor musun .. Şimdi düşününce gerçekten herşey hayırlı zamanda oluyor..
Olmaz olmaz canım sen zaten rahim filmini de çektirmişsin, kürünü de yap için rahat olsun tez zamanda kavuşursun bebişine, rahim filmi kilit nokta benceDoktorlara kalırsak bebek hayal olucak sanki. Gidip gidip bisey yapamadan dönüyoruz moralim bozuluyo
Evet bu sefer gerçekten herkeste çok daha farklı bi renerji var yani kelimelere dökemem ama daha değişik :)Demek ki gerçeklik payı baya yüksek bir durum.Her şerde bir hayır vardır kuzum ohh bin şükür ki şimdi keyifle ,istekle geçecek bu sürecin
Aaa evet biliyorum sanırım ben de ondan alcam çünkü çevremde herkes onu kullanıyor çokta memnunlar.Kuzum ses deyip de geçme bi bakcaksın bebeğin uyuyor olacak senin de temizlik yapman gerekecek. Zamanla insan detaylara şartlarına göre takılmaya başlıyor. Ben phl...s mar...on aldım canım isim yazmam sakıncalı olur diye böyle yazdım. 8 senedir kullanıyorum maşallahı var hala şimdilerde bir sürü yeni modeli var doğal olarak. Tekrar almam gerekse yine aynı markayı alırım araştırmadan.
aminnn,sağlıklı,huzurlu ömürleri olsun inşAllah,çok şanslıyız Elhamdülillah,bi arkadaşım var annesi o lisedeyken vefat etmiş,hep bir yanı eksik,hep der hani bişey olsa kim sahip çıkacak anamı var diye,İnşAllah onlar hayattayken hakkıyla kıymet veriyoruzdur,kırmıyoruzdur onları,ben biraz sinirliyimdir,bir şeye tepki verdiğimde sessiz kalır benim anacım,sonra ben 2 saat ağlarım neden öyle dedim diyeAyyy amin canım binlerce kez amin, hep başımızda olsunlarbazen diyorum ki, kız bak sen 100 yaşına kadar yaşa tamam mı diyorum :) Oyy burnumun direği sızlar onu andığımda
canım düşüğün nedeni neydi,bende 2 düşük yaptımHepimizin birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var canım.
Kitapta diyor ki, aslında düşüklerin çoğu da anne baba hazır olmadığı için oluyor diyor .
Bir önceki hamileliğimde aslında o kadar hazır değildik ki, ben sırf baskı yüzünden ,yaşım geçiyor diye istedim gibi birşey olmuştu ve eşim hiç ama hiç hazır değildi ,hiç istememişti aslında biliyor musun .. Şimdi düşününce gerçekten herşey hayırlı zamanda oluyor..
Ben sinirlensem bile ona karşı tutuyorum kendimi, aylar önce birkez tutamadım bişey demiştim, evde 1 hafta ağladım nasıl kalbini kırdım diye...aminnn,sağlıklı,huzurlu ömürleri olsun inşAllah,çok şanslıyız Elhamdülillah,bi arkadaşım var annesi o lisedeyken vefat etmiş,hep bir yanı eksik,hep der hani bişey olsa kim sahip çıkacak anamı var diye,İnşAllah onlar hayattayken hakkıyla kıymet veriyoruzdur,kırmıyoruzdur onları,ben biraz sinirliyimdir,bir şeye tepki verdiğimde sessiz kalır benim anacım,sonra ben 2 saat ağlarım neden öyle dedim diye
Canım benim patolojiye göndermişti doktorum, turner sendromu çıkmıştı yani 45 kromozomluydu. Bu tamamen tesadüfen döllenme aşamasında olan bir düşük sebebiymiş, bu yüzden alınabilcek bir önlem yok dedi. Diğer gebelikte riskim ne kadar dersen, diğer tüm kadınlarda ne kadarsa sende de o kadar demişti, çok şükür ki dediği gibi de oldu bu sefer sağlıklı ilerliyoruz. Darısı senin başına inşallah. Peki pıhtılaşmaya falan bakıldı mı sende?canım düşüğün nedeni neydi,bende 2 düşük yaptım(( ve neden bulanamıyor,halbuki o kadar hazırdım ki hele ki ikinci de
Aaa evet biliyorum sanırım ben de ondan alcam çünkü çevremde herkes onu kullanıyor çokta memnunlar.
Söylediklerin çok doğru canım benim sessizlik önemli.