Evet el bilekleri, dizlerinin arkası boğuk boğuk bizimkinin de el bileklerini ısırıyorum maalesef, eşim çok kızıyor bana insan gibi sev diyor ahahahahahhhAynısı valla, yaa o tontişi ısırırım ben ya, bizim bir akrabamızın kız çocuğu var bildiğin boğum boğum yuvarlanarak gidiyor o kadar şişko :) ama bu kadar mı tatlı olur bir çocuk, ben biraz topaç çocuk seviyorum
Ayy ne güzel işte anne dediğin senin gibi olacak, bize de annem bir bakardı valla kıpırdamazdık bile yerimizdenİki isimde çok güzel bence canım, ismin içinde E ve L harfleri isime incelik katıyor ismi yumuşatıyor sanki ben çok seviyorum şahsen, Amin canım bu arada inşallah diyelim
Ben eğer kızımla arkadaşlarıma veya akraba, komşu gibi ziyaretine gideceksem ki genelde eğer karşı tarafından yaşıt çocuğu varsa eğer kendi çocuğumu da götürmeyi tercih ederim; baktım şımarmaya başlıyor bir bakış atıyorum nereye saklanacağını şaşırıyor, hiç sevmem terbiyesiz çocuk yerine göre şımarabilir, yaramazlık da yapar küçüktür hakkıdır ama terbiyesizliğe hiç gelemem
Ohh maşallah yavrumaaEvet el bilekleri, dizlerinin arkası boğuk boğuk bizimkinin de el bileklerini ısırıyorum maalesef, eşim çok kızıyor bana insan gibi sev diyor ahahahahahhh
Maşallah nazar değmesin
Bizim ki şimdiden daha geçen yıldan beri huy edindi açıyor gardırobunu ne giymek isterse kendisi seçiyor hanımefendi, özellikle elbise giymeye bayılıyor, çiçekli, renkli cıvıl cıvıl kıyafetlerin üstüne atlıyor çok ama çok seviyor; ben de ona bol bol alışveriş yapıyorum, Melis'e aldığım kıyafetlerle 5 çocuk rahat rahat büyür
Oysa ki çok şey almam yazık, israf diyordum hamileyken; ama doğurunca maalesef dayanamıyorum kızıma hemen beğendiğim şeyleri alıyorum, şimdiden bir sürü minnak minnak bikinilerimiz, mayolarımız şapkalar, etekler dolu evde, 3 kapılı gardırobu var ağzına kadar dolu kıyafetle+şifonyeri de öyle
Yaaa ben sana çok güldüm ya, cadaloz hahahahh
Ya kardeşimin adı Yusuf, çok ama çok severim; dolu dolu geliyor seslenince kulağa böyleAmaninnn MERT bu isim eşimle benim içinde çok özel olacak geçen sefer telefondaki uygulamaya bile Yusuf Mert koymuştuk ama eşim Yusuf Mert de yalan oldu dedi. Bakalım belki de yine koymayı ister benim kociş. Ben Yusuf u kesin istiyorum da o da isterse YUSUF MERT olabilir bizimde. Can yoldaşım belli mi olur kız bakarsın ikimizinde erkek olur isim adaşları olur bizim kuzular.
valla canım kız çocuğu da deyip geçme benim kızımda yaramaz, çocuk enerjisini atamıyor bildiğin yaaa, bizim ki tombulcana da biraz totoyu zor kaldırıyor ama ona rağmen coşuyor her yerde
ev en sevdiği yer yemek masasının üstünde oturmak mesela
Tatlımm, sana da Allah'ım nasip etsin inşallahOhh maşallah yavrumaaişte tam benlik bir bebik, ben de ısırırım 7-24 ne yalan söyliyim dayanamam yani
Anammm o totoyu ısırırlar valla
Enerji dolu olmaları lazım zaten ama ; bu dediğim kız evimi talan etti yaa.İki laf ettirmiyo birbirimize sesimizi duyurcaz diye sahneye çıkıp şarkı söylemişim gibi ertesi gün sesim gitti
Aaaa ama kuzum doğru söyle çocuk tiyatro yapıyordu karşılıklı bağıra çağıra oynadınız ondan gitti dimi sesin
Benim yeğenim aşırı hareketli bir erkek çocuğu ama evde bir eşyanın bile yeri değişmedi,bişeye ellemek istediğinde annesinin gözüne bakıyo ,anneciği hayır diyince tıpış tıpış geri gidiyo.Çok doğru diyosun canım aile de bitiyor her şey.badenzi cennetkokulumm
Evet el bilekleri, dizlerinin arkası boğuk boğuk bizimkinin de el bileklerini ısırıyorum maalesef, eşim çok kızıyor bana insan gibi sev diyor ahahahahahhh
Maşallah nazar değmesin
Ohh maşallah yavrumaaişte tam benlik bir bebik, ben de ısırırım 7-24 ne yalan söyliyim dayanamam yani
Oy ben o yavrunun vicadnına ölürüm yaaaa, güzel yüreklimHem de ne cimcime oluyorlar tatlış tatlış saçlar başlar süsler bende bayılıyorum kızlara çok istemiştim kızım olsun diye ama Rabbim erkek nasip etti iyi ki de nasip etmiş öyle güzel ki oğlumun annesi olmak. İnsan kendinin o kadar özel hissediyor ki onun sevgisiyle. Bana öyle düşkün öyle bağlı ki elim çarpsa ahh anne acıdı mı der gelir öper de öper ahhhh birde baya duygusal merhametli vicdanlı bir çocuğuz ki sorma gitsin.
Canım sıralamamız bu şekildejunes kuzum adet oldu onun yeni tarihini topiğe girince yazar kendisi. Bu hafta yoğunluktan giremiyor. Senle kartensi var ama sende sanırım bize yeni bat bildircen tüp bebek tedavisinden dolayı dimi
@ISTANBULLUGELINN --> Hamile
badenzi --> Hamile
cennetkokulumm --> Bat 16 Ocak
junes --> Bat 16 Ocak
@kartanesi64 --> Bat 22 Ocak
cikolatakistim --> Bat 22 Ocak
@Azra50 --> Bat 3 Şubat
begonya_ --> Bat 4 Şubat
@BilgeUfuk --> Bat 6 Şubat
Ya kardeşimin adı Yusuf, çok ama çok severim; dolu dolu geliyor seslenince kulağa böyle
Kendisi ergen ancak hiç anlaşamıyoruz
İnşallah istediğin gönlüne göre olan isimi vermek nasip olsun canım benimmmm
Ama oğluşun var ya belki kızçen olursa ikisini de tatmış olursun
Tatlımm, sana da Allah'ım nasip etsin inşallah
Kucağından indirmezsin inşalllahhhhhh
Ama kızımı ısırınca eşim anlıyor zaten bizim kız uyanık hemen şikayet ediyor babasına ısırdı diye bi de adamın gözüne gözüne sokuyor ısırdığı yeri gösteriyor
Ben sirami verdim size şubata kaldı haber verme olayı o da güzel sonuçlar olursa nasip artıkKuzum yaaa sen hep sırayı bana atıp duruyorsun
İnşallah önce sana nasip olsun canım benim,
Allah sıra sıra sağlıklı, sıhhatli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyelim.
Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Nedense ben kendimi hep kız annesi olarak hayal ediyorum.Yüce Rabbim sağlıklı evlat versin tabi de hani insanın içinde hep bi istek olur ya öyle bişey
geçenlerde de rüya gördüm hala etkisindeyim kız bebekti çok güzel bir rüyaydı.Küçükken ben de tombiş,kıvırcık saçlı bir çocukmuşum.Annem öyle güzel giydirirmiş ki elbiseme uygun şapkam kesin olurmuş
Sizler böyle konuşunca hayalim canlandı tekrarjunes badenzi cennetkokulumm
Valla eskiden ben de tiyatrocuydum yani gençken ama böylesine bişey görmedim.Çocuğa o kadar gıcık oldum ki yoksa oynardım azıcık
Senden de Allah razı olsun bebişimAmin kuzum amin ne güzel dilekler bunlar. Allah razı olsun.
Bende sizinkileri okurken öyle oluyorum kuzum hatta bazen kendimi sıkıyorum milelt halimi görüpte bu kız ekranda neye gülüyor böyle demesinler diye.
Şubattaki kontrolün Allah'ın izniyle çok güzel olacak kuzum. Belki de kontrole gittiğinde bebiş bile olacak kız
Çok güzelmiş canım pamuk kızının ismi. İsmiyle yaşasın. Çok kibar kulağa hoş bi isim kimbilir kızçen nasıl kibar nasıl tatlıdır.