Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet el bilekleri, dizlerinin arkası boğuk boğuk bizimkinin de el bileklerini ısırıyorum maalesef, eşim çok kızıyor bana insan gibi sev diyor ahahahahahhh
Maşallah nazar değmesin

Ayy ne güzel işte anne dediğin senin gibi olacak, bize de annem bir bakardı valla kıpırdamazdık bile yerimizden

Evet el bilekleri, dizlerinin arkası boğuk boğuk bizimkinin de el bileklerini ısırıyorum maalesef, eşim çok kızıyor bana insan gibi sev diyor ahahahahahhh
Maşallah nazar değmesin
Ohh maşallah yavrumaa işte tam benlik bir bebik, ben de ısırırım 7-24 ne yalan söyliyim dayanamam yani

Ayy cıvıl cıvıl gardrop aman Allah'ım insan gerçekten almadan kendini zor tutar. Maalesef çok güzel kıyafetleri oluyor kız çocuklarının insan tutamaz ki kendini. Kızçen ne de güzel oluyordur o kıyafetlerin içinde maşallah. Ama kızçene bayıldım canım ne güzel özgüveni yerinde bir çocuk. Değilse pasif olurdu böyle kendi kıyafetlerini kendi beğenmesi belirlemesi giymesi bunu gösteriyor.

ayyy napim cadaloz ama gerçekten bazıları...

Ya kardeşimin adı Yusuf, çok ama çok severim; dolu dolu geliyor seslenince kulağa böyle
Kendisi ergen ancak hiç anlaşamıyoruz
İnşallah istediğin gönlüne göre olan isimi vermek nasip olsun canım benimmmm
Ama oğluşun var ya belki kızçen olursa ikisini de tatmış olursun

Ayyy onun tombiş totosunu yesinler yaaaa

Ohh maşallah yavrumaa işte tam benlik bir bebik, ben de ısırırım 7-24 ne yalan söyliyim dayanamam yani
Tatlımm, sana da Allah'ım nasip etsin inşallah
Kucağından indirmezsin inşalllahhhhhh
Ama kızımı ısırınca eşim anlıyor zaten bizim kız uyanık hemen şikayet ediyor babasına ısırdı diye bi de adamın gözüne gözüne sokuyor ısırdığı yeri gösteriyor

Aaaa ama kuzum doğru söyle çocuk tiyatro yapıyordu karşılıklı bağıra çağıra oynadınız ondan gitti dimi sesin

Nedense ben kendimi hep kız annesi olarak hayal ediyorum.Yüce Rabbim sağlıklı evlat versin tabi de hani insanın içinde hep bi istek olur ya öyle bişey
geçenlerde de rüya gördüm hala etkisindeyim kız bebekti çok güzel bir rüyaydı.Küçükken ben de tombiş,kıvırcık saçlı bir çocukmuşum.Annem öyle güzel giydirirmiş ki elbiseme uygun şapkam kesin olurmuş
Sizler böyle konuşunca hayalim canlandı tekrar junes badenzi cennetkokulumm

Aynen canım benim oğlumda aşırı hareketli sabit duramaz bile bıraksan düz duvara tırmanır. Ama hiç ne eşya yeri değiştirdim ne kaldırdım. Bi yere gidince de asla arsızlık yapamaz. junes gibi bir bakışım yeter

Maşallah nazar değmesin

Ayy işte buna kahkaha ile güldüm tebessüm yetmedi , Allah seni de güldürsün kuzum.

Maşallah pamuğa

Oy ben o yavrunun vicadnına ölürüm yaaaa, güzel yüreklim
Erkek anneleri zaten kadına değer vermeyi küçük yaşta öğretmeliler, ağaç yaşken eğilir

Benim canım karisik Şubat ta olabilir artık 22 Ocak degil o kesinlesti

Amin canım. Bakalım hayırlısı cinsiyet çok da önemli değil. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Aslında eşimin ilk çocuğu olacak kısmet olursa onun gönlünde kız var ama annesigil erkek istiyor sülalede hep kız olmasından soy isim kıtlığına girecekler diye

Ama sizin ikinizde 2. inşallah Rabbim size bir de hayrılı ve sağlıklısından erkek evlat nasip eder.

Tam baba kızı maşallah. Sana erkek lazım kuzum koruyup kollayan kimseye tek bir laf ettirmeyen annesine aşık bir oğlan

Kuzum yaaa sen hep sırayı bana atıp duruyorsun
İnşallah önce sana nasip olsun canım benim,
Allah sıra sıra sağlıklı, sıhhatli gebelikler ve bebekler nasip etsin diyelim.
Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben sirami verdim size şubata kaldı haber verme olayı o da güzel sonuçlar olursa nasip artık

Valla eskiden ben de tiyatrocuydum yani gençken ama böylesine bişey görmedim.Çocuğa o kadar gıcık oldum ki yoksa oynardım azıcık

Allah gönlüne göre en hayırlısını versin canım. Her insanın içinden geçen kız veya evlat oluyor. Ama doğduktan sonra kızmış erkekmiş hiç bir farkı kalmıyor inan.

Bu tiyatrolar bizi bozar kuzum Alla hayırlı uslu sağlıklı evlat versin bizlere

Senden de Allah razı olsun bebişim
Bende bazen burasını okurken kendimi kaybediyorum, kendi kendime gülmeye başlıyorum
Allah'tan yeni yerim köşede, çok gören olmuyor yine de ama bizimde işte açık ofis tarzı, herkes her yerde olabiliyor yani
Dikkat etmeye çalışıyorum o nedenle
Pek zannetmiyorum canım hemen olacağını nedense, bilmiyorum ki karışığım bazen bu konuda
senin yakışıklının ismi de güzel, inşallah fırtınalar estirsin hayatında da adı gibi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…