Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.

cennetkokulumm ve junes kızlar batlarınıza az kaldı :) Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz

@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki

BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan

I istanbullugelin 'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksek Sağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun :) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü Elim kolum kalkmıyor resmen

@bi prenses annesi Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur

Bebişli aylar olması ümidiyle hepinize günaydınlaaaaarr
Benim adet sancılarım başladı bile Yarın öbür gün eli kulağında olacak kendilerinin maalesef
Amiiin canım benim, dur kız bakalım belki onlar adet sancısı değildir :) Rüyan hayır olsun kuzucum, son cümlene çok güldüm ama ya :) Allah sana rüyandakilerden daha güzellerini yaşatsın inşallah

Amiiin canım benim, dur kız bakalım belki onlar adet sancısı değildir :) Rüyan hayır olsun kuzucum, son cümlene çok güldüm ama ya :) Allah sana rüyandakilerden daha güzellerini yaşatsın inşallah
İnşallah canım, bakalım bizim bu ay verimsiz geçti malum yoğunluktan vs.
O nedenle ihtimal vermediğim için kuzu kuzu reglimi bekliyorum
Canım benim yaaa
İnşallah bu rüyamda çıkar artık hayırlısıyla

Evet canim baktirdim 13 çıkmıştı normal dendi. E vitamini bende soyliyim doktora bakayim subatta kontrolüm var benimde. Sagol canim bilgi icin
O zaman süper biz sorun yok basit şeylerdir prolaktin çok önemli biliyorsun sadece eczadan ya da doktoruna danışıp e vitamini alırsın hemde cildin pammuk gibi okur :)

Rüyalar rüyalar o Kadar çok hamile olduğunimu gördüm ki acaba bilinç altınız da görmek mi istiyoruz :) ama umarım senin kalbine içine doğmuşturdevaöını bu akşam görürsün inşallah :) :)

Valla canım benim görümcem tek ilişkiyle hamiş kalmıştı :) O yüzden kriter olarak görmüyorum ben bu durumu :) İnşallah vardır

Canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı zamanda yaşatsın rüyanın gerçeğini tabi yurt dışı kısmını bilemicem

Rüyalar rüyalar o Kadar çok hamile olduğunimu gördüm ki acaba bilinç altınız da görmek mi istiyoruz :) ama umarım senin kalbine içine doğmuşturdevaöını bu akşam görürsün inşallah :) :)
Hahahh, benim rüyalarım iyi veya kötü genelde çıkar
Ama belki de bilinçaltımızın oyunu da olabilir, neticede kafamı meşgul ediyor ne de olsa
Mesela ondan önceki ayda şarjlı bir gebelik testi olduğunu görmüştüm tam 2. çift çizgiyi görüyordum tekrar heyecanla bir daha bakmak istediğimde testin şarjı bitiyordu
Rüyalarım bile ütopik ayoll

Valla canım benim görümcem tek ilişkiyle hamiş kalmıştı :) O yüzden kriter olarak görmüyorum ben bu durumu :) İnşallah vardır
Ağzın bal yesin kuzum Kısmet artık, ama benim de hislerim çıkar biliyon; değilim hamile

Kızlar benimde şöyle bişey olmuş :)) biz 8 aydırkorunmuyoruz ama hala bişey YÖK tabi, anneme aileme de istediğimizi söylemedim olursa sürpriz olsun diye
annem dün hava soğuk dılarıda üşüyen bi teyzeyi eve almış teyze de dua etmiş bolca , annem tabi karnını doyurmuş filan kadıncağızın kadın masanın üstünde duran kahve fincanını alıp senin büyük kızın var çocuk istiyor 1 hafta kadar hamile olduğunu sana söyleyecek demiş ay bi heyecanlandık sormayın normalde inanan biri de değilim bakalım göreceğiz umut oldu biraz bana :)

Sesli güldüm Hahahaha şarjlı gebelik testi bursan tüm bilim adamlarına seslenelim çok mantıklı icat etseler o kadar para dökmeyiz ne güzel olur misss:)

Canım hadi hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı zamanda yaşatsın rüyanın gerçeğini tabi yurt dışı kısmını bilemicem
İnşallah diyelim bebişim Biz ailece çift vatandaşız zaten, başka bir ülkenin daha vatandaşıyım, bu nedenle düşündüğüm konulardan biriydi, ilk gebeliğimde cesaret edememiştim ama şimdi belki açık kapı bırakabilirim bu konuda
Ammaaaaan bende yani oldu da doğurması kaldı Yarabbim

Sesli güldüm Hahahaha şarjlı gebelik testi bursan tüm bilim adamlarına seslenelim çok mantıklı icat etseler o kadar para dökmeyiz ne güzel olur misss:)
Ayyy sorma bende çok gülüyorum kendime
Patentini alırsam neden olmasın

Ayy ben ŞOK
Cidden mi, oha diyorum, fallara bende inanmam ama işime geldi şu an inanmak istedim

Ayy ben ŞOK
Cidden mi, oha diyorum, fallara bende inanmam ama işime geldi şu an inanmak istedim
Bende şok ama şöyle bişey kadın 1 hafta içinde demiş sonra da kalkıp hızlıca gitmiş annem diyor keşke biraz daha kalsaydı bişeyler sorardımmm:) ama benim yumurtlamam bile 1 hafta sonra teyzecimmmm biraz fazla erken mi söylüyorsun ne

Kuzum memenin iyi huylu hastalıklarındanmış bu da. Emziren annelerde ve genellikle 50 li yaşlarda görünüyormuş. Çok şükür benim durumum iyi ileri safhada değil. İleri şikayet kanlı akıntı veya renkli akıntı bu genişlemeye bağlı lezyon söz konusu olduğunda süt kanalları alınarak tedavi oluyormuş. Emzirmede sıkıntı yapar mı yapmaz mı bilmiyorum o ara sormak aklıma gelmemiş ama kontrolde sorarım mutlaka.

Senin programın yoğun olması iyi aslında kuzum hiç strese girmezsin bebiş gelirse güzel bir sürpriz olur gelmezse de en azından sen psikolojik olarak rahatsın bu ay.

Ben ne yaparım bilmiyorum kuzum. 16 ocak bat günüm ama hamilelik olsa bile çıkmayabilir daha öncekinde de bat günümden 3 gün sonra yapmıştım çok silik çıkmıştı benim döngü 25 gün olunca bt günü tam 4 haftalık olmuyor. Aslında bu sefer olduysa erken yumurtladım çıkması da lazım ama en azından 1-2 geçsin o zaman yaparım diyorum artık hayırlısı gelmezse regli tabi

O bir hafta olur bir ay olur sen çok takılma Eli kulağında demek istemiş teyzem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…