Ama ben biliyorum kendimi napiiiim, acı gerçekAmin insAllah :)
Deme kız çağırma belki gelmez
Amiiin canım benim, dur kız bakalım belki onlar adet sancısı değildir :) Rüyan hayır olsun kuzucum, son cümlene çok güldüm ama ya :) Allah sana rüyandakilerden daha güzellerini yaşatsın inşallahBebişli aylar olması ümidiyle hepinize günaydınlaaaaarr
Benim adet sancılarım başladı bileYarın öbür gün eli kulağında olacak kendilerinin maalesef
İnşallah canım, bakalım bizim bu ay verimsiz geçti malum yoğunluktan vs.Amiiin canım benim, dur kız bakalım belki onlar adet sancısı değildir :) Rüyan hayır olsun kuzucum, son cümlene çok güldüm ama ya :) Allah sana rüyandakilerden daha güzellerini yaşatsın inşallah
O zaman süper biz sorun yok basit şeylerdir prolaktin çok önemli biliyorsun sadece eczadan ya da doktoruna danışıp e vitamini alırsın hemde cildin pammuk gibi okur :)Evet canim baktirdim 13 çıkmıştı normal dendi. E vitamini bende soyliyim doktora bakayim subatta kontrolüm var benimde. Sagol canim bilgi icin
Rüyalar rüyalar o Kadar çok hamile olduğunimu gördüm kiİnşallah canım, bakalım bizim bu ay verimsiz geçti malum yoğunluktan vs.
O nedenle ihtimal vermediğim için kuzu kuzu reglimi bekliyorum
Canım benim yaaa
İnşallah bu rüyamda çıkar artık hayırlısıyla
Valla canım benim görümcem tek ilişkiyle hamiş kalmıştı :) O yüzden kriter olarak görmüyorum ben bu durumu :) İnşallah vardırİnşallah canım, bakalım bizim bu ay verimsiz geçti malum yoğunluktan vs.
O nedenle ihtimal vermediğim için kuzu kuzu reglimi bekliyorum
Canım benim yaaa
İnşallah bu rüyamda çıkar artık hayırlısıyla
İyi akşamlar bebişler
ben önceki gece çok güzel bir rüya gördüm
rüyamda, yurtdışında bir hastanede doğumhanedeyim ve doğum sancıları çekiyordum; bildiğiniz karnım burnumdaydı
giydirmişler hastane elbiselerinden böyle, sancı odasındayım bir de erkek hemşire var beni nefes teknikleri için yönlendiriyor, dişlerime filan bakıyordu (ne alakaysa)
Ay sonra canım iyice acımaya başlayınca eşim giriyordu sancı odasına elimi tutuyordu uyandım, meğer adam gerçekten elimi tutuyormuş ne uyandırıyorsun diye çıkıştım bi de uyku sersemi adamcağıza sabah sabah
Allah'ım rüyamda bile doya doya hamileliğimi göremiyorum yaaa
Hahahh, benim rüyalarım iyi veya kötü genelde çıkarRüyalar rüyalar o Kadar çok hamile olduğunimu gördüm kiacaba bilinç altınız da görmek mi istiyoruz :) ama umarım senin kalbine içine doğmuşturdevaöını bu akşam görürsün inşallah :) :)
Ağzın bal yesin kuzumValla canım benim görümcem tek ilişkiyle hamiş kalmıştı :) O yüzden kriter olarak görmüyorum ben bu durumu :) İnşallah vardır
Sesli güldüm Hahahaha şarjlı gebelik testi bursan tüm bilim adamlarına seslenelim çok mantıklı icat etseler o kadar para dökmeyiz ne güzel olur misss:)Hahahh, benim rüyalarım iyi veya kötü genelde çıkar
Ama belki de bilinçaltımızın oyunu da olabilir, neticede kafamı meşgul ediyor ne de olsa
Mesela ondan önceki ayda şarjlı bir gebelik testi olduğunu görmüştüm tam 2. çift çizgiyi görüyordum tekrar heyecanla bir daha bakmak istediğimde testin şarjı bitiyordu
Rüyalarım bile ütopik ayoll
İnşallah diyelim bebişimCanım hadi hayırlısı inşallah Rabbim hayırlı zamanda yaşatsın rüyanın gerçeğinitabi yurt dışı kısmını bilemicem
Ayyy sorma bende çok gülüyorum kendimeSesli güldüm Hahahaha şarjlı gebelik testi bursan tüm bilim adamlarına seslenelim çok mantıklı icat etseler o kadar para dökmeyiz ne güzel olur misss:)
Ayy ben ŞOKKızlar benimde şöyle bişey olmuş :)) biz 8 aydırkorunmuyoruz ama hala bişey YÖK tabi, anneme aileme de istediğimizi söylemedim olursa sürpriz olsun diye
annem dün hava soğuk dılarıda üşüyen bi teyzeyi eve almış teyze de dua etmiş bolca , annem tabi karnını doyurmuş filan kadıncağızın kadın masanın üstünde duran kahve fincanını alıp senin büyük kızın var çocuk istiyor 1 hafta kadar hamile olduğunu sana söyleyecek demiş ay bi heyecanlandık sormayın normalde inanan biri de değilim bakalım göreceğiz umut oldu biraz bana :)
Bende şok ama şöyle bişey kadın 1 hafta içinde demiş sonra da kalkıp hızlıca gitmiş annem diyor keşke biraz daha kalsaydı bişeyler sorardımmm:)Ayy ben ŞOK
Cidden mi, oha diyorum, fallara bende inanmam ama işime geldi şu an inanmak istedim
Merhaba canım, naber?Süt kanallarının genişlemesi ne demek bilmiyorum, emzirme döneminde mi sadece dezavantajı var yani anlamadım?
Aynen canım bence de sen Şubat kontrolünden sonra brokoli kürünü denersin, umarım gerek kalmaz tabi ki
Kuzun benim bat günlerinde toplantılarım olacak o günlerde aklıma bile gelmez, yarın zaten Pazartesi malum haftanın ilk iş günü zaten genelde yoğun geçiyor, Salı, Çarşamba ve Perşembe toplantılarım var tüm gün sürecek cinsten
Sabah güne daha da erken başlıcam test yapamayabilirim, bir de benim hiç bir belirtim yok ki zaten, test yapmak sen diyene kadar aklıma bile gelmemişti şahsen
Sen mesela ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
Tam t nin altında var ortadaki değil bat 22 ocak. Sogan kürünün 13. Günü
O bir hafta olur bir ay olur sen çok takılmaBende şok ama şöyle bişey kadın 1 hafta içinde demiş sonra da kalkıp hızlıca gitmiş annem diyor keşke biraz daha kalsaydı bişeyler sorardımmm:)ama benim yumurtlamam bile 1 hafta sonra teyzecimmmm biraz fazla erken mi söylüyorsun ne