Ayy ağzın bal yesin kuzumGünaydın kızlar;
Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah.
BilgeUfuk kuzum sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim rahim filmi de misler gibi tertermiz çıkacak inşallah ben inanıyorum.
cennetkokulumm canım benim senden bu ay hayırlısıyla mutlu haber alacağımızı hissediyorum nedense
junes canımcım senin bebişin de 1 2 aya gelecek inanıyorum annesinin işlerini yoluna koymasını bekledi meleğin
badenzi sağlıklı olsun bebişin canım ama nedense dünya tatlısı bir kızın olacak gibi geliyor bana
İnşallah her şey yolunda gider canım dualarımız seninleKızlar dua edin banaŞimdi muayeneye geldim bugun belli olacak sanirim igneler
Adet oldum ben
Adet oldum ben
Hadi bakalım güzel haberler güzel sonuçlar inşallahjunes amin insalllah canım
Çok teşekkür ederim canımİnşallah her şey yolunda gider canım dualarımız seninle
Sagol canım benimHadi bakalım güzel haberler güzel sonuçlar inşallah
hihihihh o benimHisleri kuvvetli kalbi temiz rüyaları çıkan kuzum. Hayırlısı olsun ben diyorum sana sen bi terfi yolunda ilerle işlerini yoluna koy bebiş o zaman gelecek. O zaman sevinmelere doyamayacaksın. Bu arada sen erken yumurtlamışsın demek canım regli bile erken geldi.
Yaa tsk ederim hepimizin öyle olsun insallahSon bat bekleyişin olur insAllah cnm
Evet abla özelEvet canım, rahim filmi için sonrasında gebeliği kolaykaştırdığı söyleniyor cidden de, inşallah hayırlısı olur sizin içinde, bende önümüzdeki ay teklif edtmeyi düşünüyorum korka korka bakalım doktorum nasıl yönlendirecek beni bu konuda; sen anestezili mi istiyorsun? özel hastaneye gidiyordun değil mi canım?
Günaydın, sizin batınıza epey varmış, 8-9 gün kadar
daha siz döllenme haftasındasınız, adetten 3. hafta da hamilelik olmaz ki
umarım vardır tabi ama çok erken henüz bence
Amincümlemize inşallah nasip olsun
Sagol benim guzel ablam. Bendr cektirmeyi cok istiyordum biliyorsun. Doktorumda sagolsun hemen cekelim dedi. Adet bitimi yani persembe gunu cekilcek. Ayrica cekilirken doktorumda basimda olcakmis buna sevindim. Ama bayiltacak olani filmi cekeni doktorumu hepsini taniyorum zaten sagolsunlarCümleten günaydın kızçelerim, hayırlı ve beklediğiniz haberleri alacağınız bir hafta olsun inşallah
Mesajlarınızı tek tek okudum, bulantılardan dolayı çok sık cevap yazamıyorum yavrular.
cennetkokulumm ve junes kızlar batlarınıza az kaldı :) Hadi hayırlısı inşallah aynı anda güzel haberi verirsiniz
@kartanesi64 canım senin testinde ikinci çizgi var ama yanlış yerde sanki, istersen başka marka ile tekrarla ,inşallah hamilesindir, belirtilerin hamilelik belirtileri gibi sanki
BilgeUfuk kuzum rahim filmi kararına çok sevindim, kendim de çekildikten sonra 3. ayda hamile kaldım :)
Dokorum film çekildiği ay korunmana gerek yok demişti ama o ay antibiyotik almak gerekiyor ve de yumurtalar radyasyona maruz kalıuor diye ben çekildiğim ay korunmuştum ,içim daha rahat etti.Bence çok isabetli bir karar, uzun süredir bebiş bekleyen kızlarım siz de isteyin doktorunuzdan
@istanbullugelin'Cim canım eğer erkek hissediyorsan olma ihtimali çok yüksekSağ salim sağlıkla gelsinler de hiç fark etmez. Yalnız geçen gün bir arkadaşım instagramda kız bebeğini paylaştı resmen aşık oldum Allah'ım dedim aynı böyle bir kızım olsun :) Bizim de kontrolümüz haftaya 22 Ocak'ta, doktor o zamanki görüntülerin çok daha güzel olacağını söyledi :) Ayy benim de senin gibi şuanki heyecanım cinsiyet :) tabi ki en başta sağlıklı olması Ben de bulantılar oldukça senin gibi rahatlıyorum, oh be orda çok şükür diyorum :) Ama biryandan da bulantılar geçsin ve enerjik ,bakımlı bir hamiş olayım diyorum :) Şuan çok derbederim çünkü Elim kolum kalkmıyor resmen
@bi prenses annesi Canım senin testin aslında çok bariz ve 4.4 küçük bir rakam gibi gelmedi bana, negatif olduğunda 0,25 gibi değerler çıkıyor çünkü, İnşallah sağlıklı bir şekilde artar ve sağlıklı bir bebişin olur
Ayy insallah guzel ablam tsk ederimGünaydın kızlar;
BilgeUfuk kuzum sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim rahim filmi de misler gibi tertermiz çıkacak inşallah ben inanıyorum.
cennetkokulumm canım benim senden bu ay hayırlısıyla mutlu haber alacağımızı hissediyorum nedense
junes canımcım senin bebişin de 1 2 aya gelecek inanıyorum annesinin işlerini yoluna koymasını bekledi meleğin
badenzi sağlıklı olsun bebişin canım ama nedense dünya tatlısı bir kızın olacak gibi geliyor bana
Aynen abla otomatikmen korunmus oluyorumGünaydın güzel annişSen en derbeder halinle bile eminim çok güzelsindir kuzum. Hamilelik güzelliği var bi kere daha ne olsun.
Evet kuzum batlara az kaldı inşallah hayırlısı olur bakalım. Sadece ne olack diye heyecan var ama olmadıysa hiç üzülmem demek ki vakti varmış derim.
Kuzum senin rahim filminden sonra 1 ay beklemen çok mantıklı geldi bana da.BilgeUfuk kuzucum sende dikkate alabilirsin bu durumu. Ama zaten buradasın galiba ay sonuna kadar öyle olursa otomatikman korunmuş olacaksın. Rabbim hakkında hayırlısını en güzelini en sağlıklısını versin.
canım benim sana da kolaylıklar versin. Güç kuvvet enerji versin. Dediğiniz gibi mide bulantıları sıkıntılı ama bebeğin sağlığı için olumlu olduğu söylense de kişiden kişiye değişiyor. Bazıları hiç yaşamazken bazıları 9 ay yaşıyor. Önemli olan bebişleriniz sağlıklı olsun da mide bulantısı olup olmaması bence çok da mühim değil. Sizinkiler de eğer mide problemli değilse 3 aydan sonra kesilir. Buna sebep olan beta hcg hormonu oluyor oda 3 aydan sonra düşmeye başladığı için azalarak bitiyor bulantılar.
not: benim boş gebelikte bile bulantılarım çoktu halbuki bebek oluşmamış hiç.
Bende şok ama şöyle bişey kadın 1 hafta içinde demiş sonra da kalkıp hızlıca gitmiş annem diyor keşke biraz daha kalsaydı bişeyler sorardımmm:)ama benim yumurtlamam bile 1 hafta sonra teyzecimmmm biraz fazla erken mi söylüyorsun ne
Hadi bakalım darısı başıma, çok merak ediyorum benim doktorum bunun için ne diyecekEvet abla özelbadenzi ablayla konusmustuk bu filmle ilgili en iyisi anestezili demisti. Bende anestezili istedim.
Günaydın kızlar;
Kızlar dua edin banaŞimdi muayeneye geldim bugun belli olacak sanirim igneler
Benim de göğüslerim nasıl ağrırsı herhalde kanserim filan dersim o kadar ağrırdı ki allahtan hastanede çalışıyorum ki hemen doktorlara gösterebilmiştim çok ağrı yapıyor üstüne tutmamaya dikkat et amaaan Bebiş olsun da onda geçirir :)
Amin canım benim. C.tesi ultrason çekilecek bakalım yumurta oluşmuş mu? ay inşallah yeteri olgunlağa ulaşmıştır çatlatırızGünaydın canım
Hadi inşallah kuzum hayırlısı olurHepimiz inşallah bu güzel mutluluğu birbirimize yaşatırız. Senin de inşallah yakın zamanda alacağız güzel haberini canım bende öyle hissediyorum.