Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ağzın bal yesin kuzum Sağlıklı olsun da

Hisleri kuvvetli kalbi temiz rüyaları çıkan kuzum. Hayırlısı olsun ben diyorum sana sen bi terfi yolunda ilerle işlerini yoluna koy bebiş o zaman gelecek. O zaman sevinmelere doyamayacaksın. Bu arada sen erken yumurtlamışsın demek canım regli bile erken geldi.

Kızlar bu arada soğan 8. Günüm sizde bi farklılık yapımış mıydı ?
benim sadece ara ara akıntım oluyor hiçbir farklılık Yok ve sabahları yorgun uyanıyorum herhalde grip gibi bişey olacaktım engelledi soğan

hihihihh o benim
Amin bebeğim, hayırlısı cidden; bugün daha regl oldum, bu hafta da resmi portalda terfiler açıklanacak artık herkesler duyacak, çok heyecanlı ve bol toplantılı bir hafta olacak; üzülmeye bile zamanım yok
Bende senin hissetiğin gibi hissediyorum kesinlikle, Rab'bim mutlaka bir yol çizmiştir bana da..
Sen bakarsın bir anda bombayı patlatıverirsin yeni yılın yeni ayın belki patlamasını sende yaşarız canım, heyecanla senden gelecek haberi bekleyeceğim

Evet abla özel badenzi ablayla konusmustuk bu filmle ilgili en iyisi anestezili demisti. Bende anestezili istedim.

Sagol benim guzel ablam. Bendr cektirmeyi cok istiyordum biliyorsun. Doktorumda sagolsun hemen cekelim dedi. Adet bitimi yani persembe gunu cekilcek. Ayrica cekilirken doktorumda basimda olcakmis buna sevindim. Ama bayiltacak olani filmi cekeni doktorumu hepsini taniyorum zaten sagolsunlar

Ayy insallah guzel ablam tsk ederim

Aynen abla otomatikmen korunmus oluyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişine kavuşmayı nasip etsin.

Günaydın canım

Hadi inşallah kuzum hayırlısı olur Hepimiz inşallah bu güzel mutluluğu birbirimize yaşatırız. Senin de inşallah yakın zamanda alacağız güzel haberini canım bende öyle hissediyorum.

İnşallah kuzum. Sen de nasıldı kitle tamamen yok oldu mu şimdi vitaminle fibrokistik miydi seninde

Amin canım benim. C.tesi ultrason çekilecek bakalım yumurta oluşmuş mu? ay inşallah yeteri olgunlağa ulaşmıştır çatlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…