Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu ay adet olduktan sonra doktora gidicem ondan talep etmeyi düşünüyorum.Ama hiç bir bilgim yok

neden talep etceksin canım diğer bütün değerlerini kontrol ettirdin mi
Canım 8 aylık evliyim ama amh değerim 0,97 onun dışında çatlamayan yumurtadan dolayı folikül kist oluşmuş ben de, şu an onun için ilaç kullanıyorum eşim de sorun yok.Asıl büyük sorun yaşlarımız.Ben 33 eşim 41 hatta yıl olarak 1 yaş daha ekleyebiliriz artık:) O yüzden acele etmem gerekiyor.Doktorlara kalsa 1 yılı gecince çektir diyorlar ama yaş faktörünü atlıyorlar.

evet o zaman yaptırmakta haklısın tedavilerine özeldemi gidiyorsun devlettemi. yada başka doktorlarada gittin mi

evet o zaman yaptırmakta haklısın tedavilerine özeldemi gidiyorsun devlettemi. yada başka doktorlarada gittin mi
Özele gidiyorum.Tek doktorla devam etmiştim ama maalesef yeterli gelmedi bana .Aşılama yapmasını istedim kist çıktığı için tedaviye başlayamadı.Bu ay başka bir doktor buldum ona gideceğim inşallah.

Özele gidiyorum.Tek doktorla devam etmiştim ama maalesef yeterli gelmedi bana .Aşılama yapmasını istedim kist çıktığı için tedaviye başlayamadı.Bu ay başka bir doktor buldum ona gideceğim inşallah.

inşallah tez zamanda iyileşirsin canım benim uzun bir süreç ama burda herkes birbirine destek çıkınca zamanı daha kolaylaştırıyor diye düşünüyorum.

Ya bu soğan kuru ne kadar kötü tadı migdem bulandı içerken günde 1 tane akşam yemkten önce içsek olurmu

Bilmiyorum ki ilk defa cektirecem. 1 yildan fazla oldu korunmasiz iliskiye ragmen gebelik olmadı esimin degerleri düşük cıktı 3 ay once yaptigimizda yukselmisti ileri hareketlide biraz sıkıntı vardı yine ilac kullandi keci boynuzu kürü yapiyoruz coban cokertenle bi ot daha vardi adini unuttum onun suyunu icirdim onumuzdeki hafta tekrar test yaptiracaz benimde aklimda soru isareti kalmasin diye rahim filmi cekilecem malum yasim 34 o yuzden beklemek istemiyorum daha fazla umarim canim insallah bise cikmaz ben senin hikayeni bilmiyorum düşük mu yaptın

canlarımmm öncelikle hepiciğinize iyi akşamlar
2019 hepimize önce sağlık, sıhhat, birlik, dirlik, huzur, evlerimize bereket, helal ve hayırlı kazançlar getirsin inşallah; sonra daaa sağlık ve sıhhatli tam vaktinde bebişlerimize kavuşacağımız bir hamilelik dönemi, sağlıklı, nur topu gibi hayırlı evlatlar ihsan etsin Rab'bim inşallah
Allah'ım bütün dualarımızı kabul ettiği, dileklerimizin ve niyetlerimizin geri çevrilmediği hayırlı mutlu bir yıl olsun inşallah AMİN
cennetkokulumm aynen öyle canım, görev gibi geliyor çiftlere bu durum, ama biz bu ay tamamen denk geldikçe oldu; daha önce de dediğim gibi yılbaşını ve sonraki geceyi ayıptır söylemesi es geçmedik ama içimizden geldiği için oldu tamamen
badenzi çıtır anne seniiii, çok teşekkürler canım, evet Allah'ın izni ile inşallah sırada kızıma kardeş gelirse tadından yenmez 2019Hayırlısı ise inşallah..
Geçmiş doğum günü kutlu olsun, yavruna kavuşacağın fıstık gibi bir yıl olsun senin için; yılbaşı geceniz de eminim ki eğlenceli, yüksek nabızlı, aksiyonlu ve tabi bebiş sürpriziyle şahane geçmiştir
Allah utandırmasın inşallah
begonya_ canım benim eşin için üzülme böyle düşünmesi haliyle yaşı gereği normal; folikül kist basit kist zaten sana daha önce de demiştim ben bu tür kistlerden korkma hiç, doktorum bana daha önce 9 cm kistle gebe gördüm demişti örnek verirken bana..
bol bol dua edin, hem daha çok tazişş evliymişsin; tüp bebek dediğin gibi hayli maddi açıdan da manevi açıdan da zor bir süreç; onun da riskleri var %100 garanti değil; ben inanıyorum kistinden bu ay kurtulacaksın ve baharda seni dopdoğal yollardan hamişşş görücezzz inşallah; yaşa takılmayıp geç olsunda güç olmasın deyin kuzum
İnşallah rahim filminde de bişey çıkmayacak bak görürsün
Sana ve eşine de iyi seneler canım benim

kızçeler benim bat 21 Aralık ve bugün adetin üzerinden 13 gün geçti ve geçtiğimiz Pazar gününden beri ovulasyon testleriyle takibe başladım ama 2. çizgi hep silik çıkıyor, henüz pik olmadı; geçtiğimiz son 4 ayda hep 10, 11 en en geç 12. gün felan yumurtluyordum ben ama, çok ilginç hala çift çizgiyi göremedim; haliyle de çalışmaları neye göre sıklaştırmam gerektiğini bilemiyorum zaten regl bittiğinden beri toplasan 3 defa çalışabildik sadece, bu ay çok verimsiz gidiyor anlam veremediğim bir şekilde..... zaten hala testimde pik olmadı, hıhhh!

Yaaa ben hepinizi cok cok ozledimmmm

Turkiyeye geldigimden beridr giremedim yaaa. Bugun gun boyu peteklerin ve kombinin takilmasiyla ugrastik. Temizlik yaparkende Ufuk koltugu kaldirirken ters hareket yapti belini incitti. Sonra butun iş bana kaldi. Sogukta koşturmaktan sonra buz gibi suyla tuvalet banyok yika derken aksam yemekten sonra cok fena oldum görümcemlerde bi koltukta ufuk yatiyor digerinde ben smdi de sicak su torbasiyla yatiyorum. Ayy bi anda boyle soguk hava yaramadi bize. Dün de antepteydik orda da kar hic durmadi. Anlicaniz biz hic iyi diiliz

Ahh kıyamam çok geşmiş olsun kuzum, güzelce dinlenin artık sıcak sıcak battaniyenin altında , olsun bak sevdiklerine kavuştun ne güzel ne mutlu

Belki geç yumurtlayacaksındır canm, sen yine de normal şekilde devam etmeye bak çalışmalar, elbet denk gelecektir, 13 gün içinde 3 defa bence güzel bir rakam kuzum yeterli geldi bana, ben de hamile kaldığım ay öyleydi

Yavrular günaydınlar hepinize, dün o kadar yoğunduk ki akşam mesaiye kaldım hatta, o yüzden hiç bakamadım,
cennetkokulumm ve junes kuzuları, evet yılbaşı akşamımız çok aksiyonlu ve ağlamaklı geçti :)

Evde hiçkimse birşey bilmiyordu, benim doğum günümü kutladık , hediyelerimi aldım :) herkesle öpüştük sarıldık , sonra ben eşime dedim ki benim de sana bir yılbaşı hediyem var :) Çok şaşırdı, aa aşkım hiç beklemiyordum dedi:) Sonra kaynımdan hediyeyi verirken videoya almasını rica ettim :) bu sefer herkes çok merak etti aa hediye ne acaba falan diye :)

Hediyesini getirdim, baktı, kitap mı aldın dedi Özom dedi, evet ama bu senin bildiğin kitaplardan değil, ömür boyu okuyacağın bir kitap dedim :) Açtı baktı üzerinde baba oluyorum yazıyor, gülümsedi ama anlamadı, sanırım geleceğe dair bir kitap aldığımı düşündü, aa falan dedi baktı baktı... sonra kardeşimle annem gördüler kitapta ne yazdığını, bir çığlık koptu orda :) Ağlaşmalar sarılmalar falan inanamadılar :) Nasıl sakladın sen bu kadar zaman dedi sevdiceğim, valla çok zor oldu , zor tuttum zaten kendimi dedim:)

Sonra ordan kayınvalidemlere bağlandık görüntülü, annemleri tembihledim sakın birşey demeyin ben onlara da süpriz hazırladım diye. Aradık, görümcem hediye paketini getirdi, kıyamam kayınvalidem de diyor ki, kızım neden zahmet ettin ne gerek vardı falan, sonra açtı paketi ve şok ! :) Gerçekten mi, valla mı diyor :) Evet dedik :) Yine bir sevinç gözyaşları ve tebrik faslı falan derken çok mutlu bir akşam yaşadık ve o gece herkes rahat uyudu Resmen ailecek bir oh çektik arkadaşlar aylar yıllar sonra :) Çok şükür..

Darısı en en kısa zamanda sizlere olsun inşallah

ISTANBULLUGELINN canım biz de bugün 6+6 olduk :) Bir sonraki kontrol 8 Ocak'ta nasipse :) Benim de hafif bulantım vardı, kokulara hiç dayanamıyorum ve bu sabah baya bulantım oldu , bir de kasıklarımda batmalar devam ediyor :)

Günaydın canım benim
Seninle aynı şeyleri düşünüyorum ben de .Sağlıklı,hayırlı evlat olmadıktan sonra yaşın ve ikiz olmasının ne önemi var.Bütün pozitif enerjimi ilaçları içerken verdim valla gitmiştir artık kist falan
Ağzından bal damlıyor canım baharda hamiş olmak mı ayyyy harikaaa

En kısa sürede senden güzel hbr geleceğini hissediyorum ben de inşallah

geçmiş olsun canım inşallah denediklerinizin hepsi sizde şifa olur. ben 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim eşime söyledim ertesi akşam fenalaştım ve hastaneye gittik kalp atışına kadar duyduk ama iç kanamaya kadar ilerlemişti dış gebelik geçirdim yanii. aslında rahim filimi önemli tüplerimin tıkalı olduğunu bilsem iyileşmeden çocuk düşünürmüydüm. mutluluğum sevincim toplasan 2 gün sürdü. hamile olunca hisettim ama üstüne adet olduğum için konduramadım pskolojiktir dedim. tabiki şimdi korunuyoruz çünkü böyle bir durumda dış gebelik tekrarlayabilir. zor bir süreç 17 kasımdan beri kan veriyorum bt hgc değer,m,n sıfır olmasıını bekliyorum. ilk kan testi yaptığımda 1600 dü değerim. ertesi günki kan testinde artık düşmeye başlamıştı. böyle zorlu bir süreç geçiriyorum. ailemde çok kimseye söylemedim bile. kimsenin tesellissi bana yeterli gelmeyecek diye düşünüyorum. ama burda gönül rahatlıyla anlatıp rahatlıyorum. burdakilere yardımcı oluyorsam bana iyi geliyor :) uzun yazdım hakkını helal et :)

Günaydın güzel annecik
Ne kadar güzel bir hediye verdin ailene.Darısı sağlıkla evladına kucağına almaya nasip olsun.
Sen anlatırken her cümlende gözümde canlandırdım o anları eminim eşsiz bir duygudur.
İnşallah hamişliğinde sorunsuz ve çabucak geçer canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…