- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
canlarımmm öncelikle hepiciğinize iyi akşamlar
2019 hepimize önce sağlık, sıhhat, birlik, dirlik, huzur, evlerimize bereket, helal ve hayırlı kazançlar getirsin inşallah; sonra daaa sağlık ve sıhhatli tam vaktinde bebişlerimize kavuşacağımız bir hamilelik dönemi, sağlıklı, nur topu gibi hayırlı evlatlar ihsan etsin Rab'bim inşallah
Allah'ım bütün dualarımızı kabul ettiği, dileklerimizin ve niyetlerimizin geri çevrilmediği hayırlı mutlu bir yıl olsun inşallah AMİN
cennetkokulumm aynen öyle canım, görev gibi geliyor çiftlere bu durum, ama biz bu ay tamamen denk geldikçe oldu; daha önce de dediğim gibi yılbaşını ve sonraki geceyi ayıptır söylemesi es geçmedik ama içimizden geldiği için oldu tamamen
badenzi çıtır anne seniiii, çok teşekkürler canım, evet Allah'ın izni ile inşallah sırada kızıma kardeş gelirse tadından yenmez 2019Hayırlısı ise inşallah..
Geçmiş doğum günü kutlu olsun, yavruna kavuşacağın fıstık gibi bir yıl olsun senin için; yılbaşı geceniz de eminim ki eğlenceli, yüksek nabızlı, aksiyonlu ve tabi bebiş sürpriziyle şahane geçmiştir
Allah utandırmasın inşallah
begonya_ canım benim eşin için üzülme böyle düşünmesi haliyle yaşı gereği normal; folikül kist basit kist zaten sana daha önce de demiştim ben bu tür kistlerden korkma hiç, doktorum bana daha önce 9 cm kistle gebe gördüm demişti örnek verirken bana..
bol bol dua edin, hem daha çok tazişş evliymişsin; tüp bebek dediğin gibi hayli maddi açıdan da manevi açıdan da zor bir süreç; onun da riskleri var %100 garanti değil; ben inanıyorum kistinden bu ay kurtulacaksın ve baharda seni dopdoğal yollardan hamişşş görücezzz inşallah; yaşa takılmayıp geç olsunda güç olmasın deyin kuzum
İnşallah rahim filminde de bişey çıkmayacak bak görürsün
Sana ve eşine de iyi seneler canım benim
Kuzum güzel yüreklim o içten dualarının hepsi kabul olsun inşallah. Rabbim sana da sağlık, huzur, mutluluk, hayırlı bol kazançlar ve hayırlı bir evlat daha nasip etsin inşallah. Çok güzel başladın 2019 yılına inşallah güzel haberlerin mutlulukların peş peşe yaşanacağı bir yıl olur kuzum