- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kızçelerim hepinize günaydınlar, yeni yılınız kutlu mutlu olsun 2019 hepinize uğurlu gelsin ve bebişlerinizi size getirsin inşallah
@junes canım terfine çok ama çok sevindim gerçekten bak görüyor musun herşeyde bir hayır var, artık gönül rahatlığıyla hamiş olabilirsin :) , hem bebişin de maddi olarak daha iyi şartların içine gelmiş olacak Harika bir haber bu , başarılarının devamını dilerim kuzucum , Allah bol , hayırlı kazançlar versin
C chemistim canım rahim filmi için gün alman çok iyi gelmiş, hiç endişelenme, en kötü ihtimalle tıkanıklık varsa bile film sırasında verilen basınçlı sıvı ile açılıyor zaten, özelde yaptırabilirsen genel anestezi ile yapıyorlar, 5 dk sürüyor. Hadi inşallah bana olduğu gibi sana da şifa olsun canım.
Ve diğer kızlarım cennetkokulumm @BilgeUfuk sizleri de çok özledim.
ISTANBULLUGELINN sen nasılsın canım bir sonraki kontrolün ne zaman, bulantılar devam ediyor mu
Bizde seni çok özledik canım. Kuzum senin de yeni yılın kutlu olsun. Bebişin ve kocaman ailenle birlikte Sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl geçirmeni dilerim. Sen süprizini yaptın mı kuzum.