Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba;
Sarçoğlunun sitesinden bunu sormuştum ama kist olduğu için önermediler çünkü tatlı kisti tetikler dediler.
Aa aaa bende 2 tane minik çikolata kisti vardo, bu ay bal tarçın çörek otu yapıyorum acaba bendeki kistleri de besler mi ki???? çok korktum şu an ben; bugün tam 1 hafta oldu yapıyorum bi de

kuzum, nerdeyse 1 haftadır giremedim ben foruma
hem işte gün içinde çok yoğundum, hem de akşamları işlerimiz oldu hep dışarda, evde vs
doktor kontrolünün iyi geçmesine çok ama çok sevindim
Allah dualarını kabul etsin, minicik meleğini sana ve eşine bağışlasın inşallah; tadından yenmeyecek kadar harika bir gebelik dönemin olsun
Sağlıklı, sıhhatli olarak Rab'bim sizi birbirinize kavuştursun inşallah canım benim

Amin kuzum, sağolasın inşallah
Allah sana da sağlıklı ve sıhhatli gebelikle, bir avazda doğumlar nasip etsin; evladınla seni sağlıkla birbirine bağışlasın ve kavuştursun inşallah AMİN canım

Tatlımmmm okuyorum geçmiş sayfaları kaldığım yerden, ancak 1 hafta sonra fırsat buldum bu kadar fazla girmeye, işyerinde çok ama çok yoğun bir haftaydı
evde de işlerimiz oldu hep işte alklım burda ve sizdeydi hep ama baya baya özledim sizleri
cikolatakistim canım benim çok sevindim senin adına da, inşallah tüp bebek süreci de gönlüne göre olur
herşey su gibi yolunda skıp gitsin hayırlısıyla inşallah

Darısı başıma inşallah kuzum, benim de Şubat reglinde kontrolüm var, merak ediyorum bende etkilerini

Canım benim çok sağol, çok düşüncelisin gerçekten çoook minnoşsun, çooook çok tatlısın
beraber şafak sayacağız desene tatlım, kadere bak yaaaa bu ay yoldaşım olacaksın, bende işte 15-16 gibi bekliyorum işte, inşallah olmayız artıkınnn
İnşallah İnşallah yılın son adetini olmuşuzdur.!!!!!!!!!!!!
Kuzum bu çörek otu bal tarçın kürü var ya bugün 7. günüm daha 3 gün mü yapıcam 5 gün mü?
yani adetin 2. günü başladım ya 10 gün mü olmalıydı 12 mi giderem kafam karıştı wala yaaaa

hehehh kızçeler son 1 sayfa size cevap verdim diye full benim mesajlarım var sayfada
kuzularım benim, benim de size haberim var; bu ay yöneticim terfi mektubumu yazmış üst yönetime
Allah'ım 6 yıllık emek ve çabalarımı inşallah göreceğim sonunda, aslında yöneticim bildiğimi bilmiyor ama İk'da samimi olduğum kişi bana dayanamadı ve Cuma günü bombayı palattı
Bi de yine bu hafta ofiste yer değişiklikleri oldu, hep gözümü kestirdiğim yere geçtim hala inanamıyorum bunun da olduğuna ama oldu çok şükür, şimdi ofiste harika bir yerdeyim inşallah terfi sonrası maaş farkını da bundan sonra çatır çatır yiyecem Allah'ın izniyle inşallah
Düşünüyorum da 4 aydır bebek çalışması vardı, eşim ve bende de genel anlamda sağlık problemi olmadığı halde bir türlü hamile kalamıyordum; hakkaten iyi ki şimdiye kadar hamile kalmamışım; eğer hamile olsaydım şimdilerde 3 aylık filan olurdum belki ve bu kadar süre saklayamazdım işyerinde ve terfi edemezdim asla
Allah'ım bana çok şükür olmama sebebini gösterdi ya da ben öyle düşünüyorum ama hamile olmuş olsaydım İk'ya gitseydi bunun haberi terfi edemezdim
Cuma'dan beri ayaklarım yere basmıyor
Benden de bu haftalık böyle gelişmeler oldu işte öpüyorum hepinizi

Aa aaa bende 2 tane minik çikolata kisti vardo, bu ay bal tarçın çörek otu yapıyorum acaba bendeki kistleri de besler mi ki???? çok korktum şu an ben; bugün tam 1 hafta oldu yapıyorum bi de
Bana öyle dedi canlı sohbetteki kadın canım ben de korktum valla ama sen yapmışsın artık. Rahat ol sorun olmaz inşallah

Canım harika haberler bunlar.Gözün aydın emeklerin boşa gitmemis.
Gerçekten de her şeyin zamanı var bu hayatta .O an bize üzücü geliyor ama insan sonradan anlıyor neden olmadığını. Rabbim hayırlı zamanda bebeklerimizi versin inşallah.

Bekliyoruz guzel haberlerini canım .bu hafta gzuel bi haftaydi herkes için ugurlu gelecek bu 2019 bize . hayırlı olsun terfinde
Bende senden bekliyorum o malum müjdeli haberi emeklerin inşallah boşa gitmez ilk seferde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde Allah kavuştursun
Kistlerinin küçülmesine de ayrıca çok çok sevindim
Bana öyle dedi canlı sohbetteki kadın canım ben de korktum valla ama sen yapmışsın artık. Rahat ol sorun olmaz inşallah
Evet canım, artık yaptım bitmek üzere hatta
Umarım kist vs olmaz yaaa
Teşekkür ederim canım, evet gerçekten de bu hayatımdaki son örneği paylaşmak istedim
Allah gerçekten de bizim isteklerimizi hemen nasip etmiyorsa daha iyisi olacağı içindir
Şimdiye kadar hamile kalamadığım için salya sümük ağladım hep, çok üzüldümmm; ama boşuna ağlamışım cidden bi kaç gündür aklım başıma geldi nihayet
Hamile olsaydım şimdiye kadar terfi edemeyecek ve emeklerimin karşılığını maddi manevi alamayacaktım
Rab'bim herşeyin en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip ediyor gerçekten.. Umarım bundan sonra da hayırlı olan ne ise cümlemize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…