- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Kahverengi kabuğunu soyup ,soğanı dörde bölerek kaynat canım.Kızlar soğanın kabuğunu komple soyuyormuyuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi kabuğunu soyup ,soğanı dörde bölerek kaynat canım.Kızlar soğanın kabuğunu komple soyuyormuyuz
bebişkooooolarııııııııııııııııııııımmmm
hepinizi çok özledim, ama gündüz işyerinde çok yoğunum, inanın aklımdasanız hepiniz ama bakamıyorum hiç foruma; yıl sonu yoğunluğu var işte, evde de yine alışveriş, hediyeler, hazırlıklar, temizlik, rutin ev işleri malum akşamları da; bu ara cidden müsait olamadım
geçmişe bakıp tek tek haftasonu dönmeye çalışcam sizlere, beni unutmayın heee
bu arada ben bal, tarçın incir kürünü yapıyorum satın 2. günü başladım yapmaya, dün akşam temizlendim artık; bitti nihayet reglim
bat sanırım 15-16 Ocak öptüm sizi bb
Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah amin Ediyorum tabii ki etmez olur muyum hiç, Allahım en kısa zamanda sğlıkla sizlere de nasip etsin, daha öğreniz öğrenmez hepinize dua ettim zaten kuzumInanirmisin okurken gozlerimden yaslar aktı Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlım banada dua et olur mu:)
Günaydın kızlaaar
Hayırlı Cumalar diliyorum herkese. BilgeUfuk kuzum seni de merak ediyorum açıkcası sesin çıkmadı
Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah amin Ediyorum tabii ki etmez olur muyum hiç, Allahım en kısa zamanda sğlıkla sizlere de nasip etsin, daha öğreniz öğrenmez hepinize dua ettim zaten kuzum
Cok sukur ablam bizde sorun yokta benim vizeyi basvuru yaptigimizda 3 aylik variyorlar burdayken de para yatirip internetten 3 ay daha uzatiyoruz onun tarihini unutmuş Ufuk oda 5 gun gecmis ciddeye gittik felan pislikler halletmediler yapacaklari tek sey bi kalem oynatip 3 ay daha uzatmakti. Izin vermediler o yuzden Türkiyeye cikis yapmam gerekiyor onun icin de 3 gun verdiler 3 gun icindeki bilertlere baktim cidde ucuslu olan bilet 9 bin sar. 1 gun zorla yalvara yalvara daha istedik yani pazar gece icin bizim burdan taiften ucus bulduk oda 1400 sar onu aldik isteHayırdır canım iyisin dimi bir sorun yoktur umarım?
Yaa abla bence bu enfeksiyonun vee akintinin iltihabin cesitleri var benim doktorum da engel degil demisti fakat cesitlerinden ötürü engel olan akinti var diye dusunuyorum ablamBen de niye etki etmedi ama yaaa ben yaptim ertesi ay doktor yogun enfeksiyonun var dedi bnde doktorda hamile bi kadin gordum dokyorun yaninda ben enfeksiyon engellermi diye sordum hayir dedi yine o hamile kadinda ooo sen bendeki enfeksiyonu görseydin dedi hatta hala daha devam ediyo dedi bilemiyorum yaa
Canım benim uğraştırıcı olmuş sizin için.Sen tek mi geleceksin yoksa eşinle gelip tekrar dönecek misiniz?Cok sukur ablam bizde sorun yokta benim vizeyi basvuru yaptigimizda 3 aylik variyorlar burdayken de para yatirip internetten 3 ay daha uzatiyoruz onun tarihini unutmuş Ufuk oda 5 gun gecmis ciddeye gittik felan pislikler halletmediler yapacaklari tek sey bi kalem oynatip 3 ay daha uzatmakti. Izin vermediler o yuzden Türkiyeye cikis yapmam gerekiyor onun icin de 3 gun verdiler 3 gun icindeki bilertlere baktim cidde ucuslu olan bilet 9 bin sar. 1 gun zorla yalvara yalvara daha istedik yani pazar gece icin bizim burdan taiften ucus bulduk oda 1400 sar onu aldik iste
Gunaydin ablam. Kurban olurum valla dun acayip yorgundum eve gelip size yazdim sonra da uyumusum buranin yollarindan oturu bas agrisindan oluyordum resmen tekrar giremedim yaa. Bi yandan da hazrliklarim da basladi k.bakma ablam giremedimGünaydın kızlaaar
Hayırlı Cumalar diliyorum herkese. BilgeUfuk kuzum seni de merak ediyorum açıkcası sesin çıkmadı
Aman sen iyi ol da kuzum benim gerisi önemli değil.Bıcır bıcır konuşan biri eksik burda bi baktım sen yoksunGunaydin ablam. Kurban olurum valla dun acayip yorgundum eve gelip size yazdim sonra da uyumusum buranin yollarindan oturu bas agrisindan oluyordum resmen tekrar giremedim yaa. Bi yandan da hazrliklarim da basladi k.bakma ablam giremedim
Normalde tek doncektim bende kizdim iste beni tek gonderme diye bide suan burda kacak durumundayim burdan cikip ucaga binene kadar sacma sapan araplarla karsilascam ne ingilizce biliyorum ne arapca resil olurum dedim yine kendi ingilizce arapca konusup anlasiyor. Gelemem felan dedi yil sonu oldugu icin hesap kitap felan geri mudurumuz var ozan abi onunla konusmuslar sagolsun izin vermis 1 haftaligina geliyor ufukta sonra benim basvuru yapilcak tekrar bende 3 haftaya felan donerim heralde ablamCanım benim uğraştırıcı olmuş sizin için.Sen tek mi geleceksin yoksa eşinle gelip tekrar dönecek misiniz?
Oh çok iyi olmuş canım yalnız dönmen stresli olurdu.Çözülmüş bir şekilde bak.Bununla geçmiş olsun kuzumNormalde tek doncektim bende kizdim iste beni tek gonderme diye bide suan burda kacak durumundayim burdan cikip ucaga binene kadar sacma sapan araplarla karsilascam ne ingilizce biliyorum ne arapca resil olurum dedim yine kendi ingilizce arapca konusup anlasiyor. Gelemem felan dedi yil sonu oldugu icin hesap kitap felan geri mudurumuz var ozan abi onunla konusmuslar sagolsun izin vermis 1 haftaligina geliyor ufukta sonra benim basvuru yapilcak tekrar bende 3 haftaya felan donerim heralde ablam
Yaa seni yerim ben valla bi kacgundr hep boyle geri kaldim buralardan insallah bundan sonra devam ederim bicirligaAman sen iyi ol da kuzum benim gerisi önemli değil.Bıcır bıcır konuşan biri eksik burda bi baktım sen yoksun
Sagol ablam aslnda bence birazcik guzel oldu bende istedigim doktoruma giderim tekrar folik asite baslarim ufuk un tekrar konstollerini yaptiririz felan iyi oldu yaniOh çok iyi olmuş canım yalnız dönmen stresli olurdu.Çözülmüş bir şekilde bak.Bununla geçmiş olsun kuzum
Gerçekten her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.Güzel olacak bence de gelmenizSagol ablam aslnda bence birazcik guzel oldu bende istedigim doktoruma giderim tekrar folik asite baslarim ufuk un tekrar konstollerini yaptiririz felan iyi oldu yani
sağol bebeğim amiin Kusura bakma çok cevap yazamıyorum kuzum baya yoğunluk var bizde, ancak okuyabiliyorum hadi bu ay bekliyorum kuzum seni peşimden :)Allah razı olsun amin kuzum. Rabbim sana da sağlıklı güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah canım
sağol bebeğim amiin Kusura bakma çok cevap yazamıyorum kuzum baya yoğunluk var bizde, ancak okuyabiliyorum hadi bu ay bekliyorum kuzum seni peşimden :)
Kesinlikle oyle ablam cok sagolGerçekten her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.Güzel olacak bence de gelmeniz
bitti adet dönemin, nasıl geçti?Bakalım bende nasıl olacak :) dün gece başladı