Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebişkooooolarııııııııııııııııııııımmmm:cool:
hepinizi çok özledim, ama gündüz işyerinde çok yoğunum, inanın aklımdasanız hepiniz ama bakamıyorum hiç foruma; yıl sonu yoğunluğu var işte, evde de yine alışveriş, hediyeler, hazırlıklar, temizlik, rutin ev işleri malum akşamları da; bu ara cidden müsait olamadım:KK61:
geçmişe bakıp tek tek haftasonu dönmeye çalışcam sizlere, beni unutmayın heee:KK200:
bu arada ben bal, tarçın incir kürünü yapıyorum satın 2. günü başladım yapmaya, dün akşam temizlendim artık; bitti nihayet reglim
bat sanırım 15-16 Ocak öptüm sizi bb:KK36::KK24:

Kuzum bizde seni özledik. Yoğunluğunu anladım ben zaten giremeyince malum yıl sonu olunca işler yoğun hepimizin.

Kuzum kürlerinde hayırlı olsun şifa olsun canım. Bende çörek otu bal tarçın kürü ne başladım adetin 2.günü. Bu arada benimde adetim dün akşam bitti bu ay beraber gün saycaz :KK49: Bende 15-16 ocağı beklicem canım. Rastlantıya bak günlerimiz eşitlenmiş inşallah beraber güzel haberler alırız kuzum ne çok mutlu olurum :halay::halay:

Inanirmisin okurken gozlerimden yaslar aktı Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlım banada dua et olur mu:)
Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah amin :dua::dua::KK200::nazar: Ediyorum tabii ki etmez olur muyum hiç, Allahım en kısa zamanda sğlıkla sizlere de nasip etsin, daha öğreniz öğrenmez hepinize dua ettim zaten kuzum

Canımmm çok teşekkür ederim, inşallah amin :dua::dua::KK200::nazar: Ediyorum tabii ki etmez olur muyum hiç, Allahım en kısa zamanda sğlıkla sizlere de nasip etsin, daha öğreniz öğrenmez hepinize dua ettim zaten kuzum

Allah razı olsun amin kuzum. :dua:Rabbim sana da sağlıklı güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah canım :dua::dua::KK200::nazar:

Hayırdır canım iyisin dimi bir sorun yoktur umarım?
Cok sukur ablam bizde sorun yokta benim vizeyi basvuru yaptigimizda 3 aylik variyorlar burdayken de para yatirip internetten 3 ay daha uzatiyoruz onun tarihini unutmuş Ufuk oda 5 gun gecmis ciddeye gittik felan pislikler halletmediler yapacaklari tek sey bi kalem oynatip 3 ay daha uzatmakti. Izin vermediler o yuzden Türkiyeye cikis yapmam gerekiyor onun icin de 3 gun verdiler 3 gun icindeki bilertlere baktim cidde ucuslu olan bilet 9 bin sar. 1 gun zorla yalvara yalvara daha istedik yani pazar gece icin bizim burdan taiften ucus bulduk oda 1400 sar onu aldik iste

Kızlar bu arada kullandığım ilacın adı DUPHASTON.Doktorun söylemine göre sabah ve akşam içiyorum.Dün gece sağ göğsümün ağrısına uyandım resmen.Taş gibiydi ki kendileri baya minik aslında :)Bir kaç yerde okudum yan etkisi sanırım.Neyse ki geçti şimdi.

Ben de niye etki etmedi ama yaaa :KK43: ben yaptim ertesi ay doktor yogun enfeksiyonun var dedi :KK43: bnde doktorda hamile bi kadin gordum dokyorun yaninda ben enfeksiyon engellermi diye sordum hayir dedi yine o hamile kadinda ooo sen bendeki enfeksiyonu görseydin dedi hatta hala daha devam ediyo dedi bilemiyorum yaa:KK43:
Yaa abla bence bu enfeksiyonun vee akintinin iltihabin cesitleri var benim doktorum da engel degil demisti fakat cesitlerinden ötürü engel olan akinti var diye dusunuyorum ablam

Cok sukur ablam bizde sorun yokta benim vizeyi basvuru yaptigimizda 3 aylik variyorlar burdayken de para yatirip internetten 3 ay daha uzatiyoruz onun tarihini unutmuş Ufuk oda 5 gun gecmis ciddeye gittik felan pislikler halletmediler yapacaklari tek sey bi kalem oynatip 3 ay daha uzatmakti. Izin vermediler o yuzden Türkiyeye cikis yapmam gerekiyor onun icin de 3 gun verdiler 3 gun icindeki bilertlere baktim cidde ucuslu olan bilet 9 bin sar. 1 gun zorla yalvara yalvara daha istedik yani pazar gece icin bizim burdan taiften ucus bulduk oda 1400 sar onu aldik iste
Canım benim uğraştırıcı olmuş sizin için.Sen tek mi geleceksin yoksa eşinle gelip tekrar dönecek misiniz?

Günaydın kızlaaar:KK200:
Hayırlı Cumalar diliyorum herkese. BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum seni de merak ediyorum açıkcası sesin çıkmadı :KK43:
Gunaydin ablam. Kurban olurum valla dun acayip yorgundum eve gelip size yazdim sonra da uyumusum buranin yollarindan oturu bas agrisindan oluyordum resmen tekrar giremedim yaa. Bi yandan da hazrliklarim da basladi k.bakma ablam giremedim

Gunaydin ablam. Kurban olurum valla dun acayip yorgundum eve gelip size yazdim sonra da uyumusum buranin yollarindan oturu bas agrisindan oluyordum resmen tekrar giremedim yaa. Bi yandan da hazrliklarim da basladi k.bakma ablam giremedim
Aman sen iyi ol da kuzum benim gerisi önemli değil.Bıcır bıcır konuşan biri eksik burda bi baktım sen yoksun:KK200::KK37:

Canım benim uğraştırıcı olmuş sizin için.Sen tek mi geleceksin yoksa eşinle gelip tekrar dönecek misiniz?
Normalde tek doncektim bende kizdim iste beni tek gonderme diye bide suan burda kacak durumundayim burdan cikip ucaga binene kadar sacma sapan araplarla karsilascam ne ingilizce biliyorum ne arapca resil olurum dedim :KK48: yine kendi ingilizce arapca konusup anlasiyor. Gelemem felan dedi yil sonu oldugu icin hesap kitap felan geri mudurumuz var ozan abi onunla konusmuslar sagolsun izin vermis 1 haftaligina geliyor ufukta sonra benim basvuru yapilcak tekrar bende 3 haftaya felan donerim heralde ablam :KK200:

Normalde tek doncektim bende kizdim iste beni tek gonderme diye bide suan burda kacak durumundayim burdan cikip ucaga binene kadar sacma sapan araplarla karsilascam ne ingilizce biliyorum ne arapca resil olurum dedim :KK48: yine kendi ingilizce arapca konusup anlasiyor. Gelemem felan dedi yil sonu oldugu icin hesap kitap felan geri mudurumuz var ozan abi onunla konusmuslar sagolsun izin vermis 1 haftaligina geliyor ufukta sonra benim basvuru yapilcak tekrar bende 3 haftaya felan donerim heralde ablam :KK200:
Oh çok iyi olmuş canım yalnız dönmen stresli olurdu.Çözülmüş bir şekilde bak.Bununla geçmiş olsun kuzum:super:

Sagol ablam aslnda bence birazcik guzel oldu bende istedigim doktoruma giderim tekrar folik asite baslarim ufuk un tekrar konstollerini yaptiririz felan iyi oldu yani :KK200:
Gerçekten her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek.Güzel olacak bence de gelmeniz:KK36:

sağol bebeğim amiin :dua:Kusura bakma çok cevap yazamıyorum kuzum baya yoğunluk var bizde, ancak okuyabiliyorum :KK43: hadi bu ay bekliyorum kuzum seni peşimden :):KK200::KK200:

Ne kusuru bitanem malum yıl sonu olunca hepimizin işi telaşlı ve yoğun geçiyor. Olsun yine konuşuruz bol bol şu yoğunlukları atlatalım da. İnşallah canım bu ay peşinden gelirim koşa koşa sana yetişmemiz lazım :KK55::KK15:

X