Aman da aman bunlar ne kadar guzel haberler cok sevindim ablam senin adınahehehh kızçeler son 1 sayfa size cevap verdim diye full benim mesajlarım var sayfada
kuzularım benim, benim de size haberim var; bu ay yöneticim terfi mektubumu yazmış üst yönetime
Allah'ım 6 yıllık emek ve çabalarımı inşallah göreceğim sonunda, aslında yöneticim bildiğimi bilmiyor ama İk'da samimi olduğum kişi bana dayanamadı ve Cuma günü bombayı palattı
Bi de yine bu hafta ofiste yer değişiklikleri oldu, hep gözümü kestirdiğim yere geçtim hala inanamıyorum bunun da olduğuna ama oldu çok şükür, şimdi ofiste harika bir yerdeyim inşallah terfi sonrası maaş farkını da bundan sonra çatır çatır yiyecem Allah'ın izniyle inşallah
Düşünüyorum da 4 aydır bebek çalışması vardı, eşim ve bende de genel anlamda sağlık problemi olmadığı halde bir türlü hamile kalamıyordum; hakkaten iyi ki şimdiye kadar hamile kalmamışım; eğer hamile olsaydım şimdilerde 3 aylık filan olurdum belki ve bu kadar süre saklayamazdım işyerinde ve terfi edemezdim asla
Allah'ım bana çok şükür olmama sebebini gösterdi ya da ben öyle düşünüyorum ama hamile olmuş olsaydım İk'ya gitseydi bunun haberi terfi edemezdim
Cuma'dan beri ayaklarım yere basmıyor
Benden de bu haftalık böyle gelişmeler oldu işte öpüyorum hepinizi
Mrblar adet dahil degil. Adet bitiminden genelde hepimiz 2 gun sonra basladik sende oyle başla ve sabah aksam 1 bardak yemejten 15 dk onceBenim adetim dün bitti bugün 6.gün adetten 7 gün sonramı yoksa adet dahil 7.gunmu
Tamam saol canım yarın başlayayım bende hayırlısıyla ozamanMrblar adet dahil degil. Adet bitiminden genelde hepimiz 2 gun sonra basladik sende oyle başla ve sabah aksam 1 bardak yemejten 15 dk once
Aynen rca ederim ne demek. Guzel sonuclar alalim insallah hepimizTamam saol canım yarın başlayayım bende hayırlısıyla ozaman
Maalesef bilgim yok uyguladığım kürler var ama size uygun olmazPeki ülser olanlar yapamazsa başka etkili kürler tavsiye edermsiiniz.
Canım benim çok sağol, çok düşüncelisin gerçekten çoook minnoşsun, çooook çok tatlısın
beraber şafak sayacağız desene tatlım, kadere bak yaaaa bu ay yoldaşım olacaksın, bende işte 15-16 gibi bekliyorum işte, inşallah olmayız artıkınnn
İnşallah İnşallah yılın son adetini olmuşuzdur.!!!!!!!!!!!!
Kuzum bu çörek otu bal tarçın kürü var ya bugün 7. günüm daha 3 gün mü yapıcam 5 gün mü?
yani adetin 2. günü başladım ya 10 gün mü olmalıydı 12 mi giderem kafam karıştı wala yaaaa
hehehh kızçeler son 1 sayfa size cevap verdim diye full benim mesajlarım var sayfada
kuzularım benim, benim de size haberim var; bu ay yöneticim terfi mektubumu yazmış üst yönetime
Allah'ım 6 yıllık emek ve çabalarımı inşallah göreceğim sonunda, aslında yöneticim bildiğimi bilmiyor ama İk'da samimi olduğum kişi bana dayanamadı ve Cuma günü bombayı palattı
Bi de yine bu hafta ofiste yer değişiklikleri oldu, hep gözümü kestirdiğim yere geçtim hala inanamıyorum bunun da olduğuna ama oldu çok şükür, şimdi ofiste harika bir yerdeyim inşallah terfi sonrası maaş farkını da bundan sonra çatır çatır yiyecem Allah'ın izniyle inşallah
Düşünüyorum da 4 aydır bebek çalışması vardı, eşim ve bende de genel anlamda sağlık problemi olmadığı halde bir türlü hamile kalamıyordum; hakkaten iyi ki şimdiye kadar hamile kalmamışım; eğer hamile olsaydım şimdilerde 3 aylık filan olurdum belki ve bu kadar süre saklayamazdım işyerinde ve terfi edemezdim asla
Allah'ım bana çok şükür olmama sebebini gösterdi ya da ben öyle düşünüyorum ama hamile olmuş olsaydım İk'ya gitseydi bunun haberi terfi edemezdim
Cuma'dan beri ayaklarım yere basmıyor
Benden de bu haftalık böyle gelişmeler oldu işte öpüyorum hepinizi
Güzel kalpli insan günaydın
2018 i acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Güzel dualarının gerçekleşmesini kalpten diliyorum hepsi için amin canım benim.
Yüce Rabbim kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun.Bu hayattan istediğim şeyler Sağlık,huzur ve hayırlı evlatGerisini zaten hallederiz.
Ayyy çok guzel yorumlamissin duygularımızı . rabbim herkese 2019u hayırlı kılar ve hepimize bebek nasip eder , son adetlerimiz olur uyguladığımız yöntemler kullandığımız ilaçlar etkisini gösterir ve hamile kalırız inşallahHepinize günaydın kızlar
Senenin son gününe geldik. Dilerim Rabbim yeni senede yaşadığınız güzellikleri arttırsın. Üzüntüler, kırgınlıklar, kaygılar ve olumsuzluklar hiç olmasın. Hepinize çok sağlıklı, bol bol mutlu, neşe içinde yaşayacağınız, güzel haberlerle dopdolu harika bir yıl geçirmenizi diliyorum. Hamile olmayan arkadaşlarımıza dilerim 2018 yılında son adetleri olmuştur ve yeni yılda müjdeli bebek haberlerle başlarız.
Hamile olanlarımıza da Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir doğum ile yavrularına kavuşmak nasip olsun.
günaydın tatlımmAman da aman bunlar ne kadar guzel haberler cok sevindim ablam senin adınaBence devaminda da beybi gelcek insallah hayrlisiyla
ne demek kuzum
Amin canım benimmAmin kuzum aminnnn.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Hiç birimizin birbirimizden farkı yok hepimiz tertemiz güzel çıkarsız duygularımızla güzel kalbimizi birbirimize yansıtıyoruz. Rabbim bizleri hep böyle güzel insanlarla karşılaştırsın. Hayattan istediklerini Rabbim sana ve hepimize en güzel şekilde yaşatsın. Dediğin gibi SAĞLIK,HUZUR VE HAYIRLI EVLAT hepimize nasip olsun.
Ayyy çok guzel yorumlamissin duygularımızı . rabbim herkese 2019u hayırlı kılar ve hepimize bebek nasip eder , son adetlerimiz olur uyguladığımız yöntemler kullandığımız ilaçlar etkisini gösterir ve hamile kalırız inşallah
İnşallah yol arkadaşım oldunuz gzuek haberleri de paylaşırızAminn canım aminnn.. İnşallah Allah'ın izniyle olcak bebişlerimiz
İnşallah yol arkadaşım oldunuz gzuek haberleri de paylaşırız
Hep tek cizgi görmekten benle bütünleşti buEvet canım hepimiz burda yol arkadaşıyız beraber bütün olumsuzlukların üstesinde gelip güzel haberlerin sevincini yaşayacağız. İnşallah sende ilk seferinde istediğine kavuşacaksın. Bak ne dicem kuzum bu profilindeki resim tek çizgiyi görmüş ağlayan kadın resmi sanırım. Sen bu resmi bence bugün değiştir. Yeni seneye bu resimle geçme. Pozitif bir profil resmi bekliyorum senden. Bu benim nacizane fikrim. Olumsuzluklar olumsuzlukları getirir gibi geliyor bana. Buraya koyduğun resimle yeni yıla güzel bir başlangıç yaparak güzel müjdeli haberler ile başlangıç yapalım hep beraber.
Bende çok özledim seniiiiCanım benim sende sağol sende çok çok tatlısın gerçekten özlendin.Aynen canım bu ay beraber sayıcaz şafak. İnşallah beraber güzel haberler vericez. Ne de güzel olur aynı anda takip etmek herşeyi.
Kuzum çörek otuna adetin 2. günü başlıyorsun ve 10 gün kullanıyorsun 12. gün bitiyor kür. Bakalım bende devam ediyorum çarşamba son olacak benim kürde. İnşallah şifa olsun kuzum.
Evet canım, çok iyi özetlemişsin gerçekten de öyle oldu, boşuna 3 ay ağlayıp zırlamışım; rüyamda çıktı cidden, benim rüyalarım çıkar zaten genelde; müjdeli habere veya işyerinde terfiydi manası hatta doğru hatırlıyorsunAyyy canım bunlar çok güzel haberler gözün aydın kuzum tebrik ediyoruminşallah hayatta hep böyle çabalarının karşılığını en güzel şekilde alırsın. Yanlış değilsem sen bir rüya görmüştün ve mutlu güzel bir habere bebeğe yada terfi etmeye diye yormuştun. Bak gördün mü dediğin gibi nasılda Rabbim sıra sıra diziyor bize herşeyin en güzelini en hayırlısını vermek için. Gerçekten de biz istiyoruz ama zamanını en güzel Rabbim ayarlıyor. Sonrasında anlıyoruz ki iyi ki o zaman olmamış. Biz o an istediğimiz şeye o kadar çok odaklanıyoruz ki illa hemen olsun diyoruz bunda da vardır bir hayır diyoruz ama şahsen gönülden demiyoruz. Ama ben artık buna gerçekten de tüm kalbimle inanıyorum olmuyorsa mutlaka bir hayır var. Ya zamanı gelmediği için yada Rabbim bize istediğimizi en iyi şekilde bize sunacağı için. O herşeyi çok güzel ayarlıyor. Kuzum inşallah sıra bebişte o da çok yakın zamanda gelecek Allah'ın izniyle.
Canımsın ağzından bal damlıyor yineHepinize günaydın kızlar
Senenin son gününe geldik. Dilerim Rabbim yeni senede yaşadığınız güzellikleri arttırsın. Üzüntüler, kırgınlıklar, kaygılar ve olumsuzluklar hiç olmasın. Hepinize çok sağlıklı, bol bol mutlu, neşe içinde yaşayacağınız, güzel haberlerle dopdolu harika bir yıl geçirmenizi diliyorum. Hamile olmayan arkadaşlarımıza dilerim 2018 yılında son adetleri olmuştur ve yeni yılda müjdeli bebek haberlerle başlarız.
Hamile olanlarımıza da Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir doğum ile yavrularına kavuşmak nasip olsun.