Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman da aman bunlar ne kadar guzel haberler cok sevindim ablam senin adına Bence devaminda da beybi gelcek insallah hayrlisiyla

Canım benim sende sağol sende çok çok tatlısın gerçekten özlendin. Aynen canım bu ay beraber sayıcaz şafak. İnşallah beraber güzel haberler vericez. Ne de güzel olur aynı anda takip etmek herşeyi.

Kuzum çörek otuna adetin 2. günü başlıyorsun ve 10 gün kullanıyorsun 12. gün bitiyor kür. Bakalım bende devam ediyorum çarşamba son olacak benim kürde. İnşallah şifa olsun kuzum.

Ayyy canım bunlar çok güzel haberler gözün aydın kuzum tebrik ediyorum inşallah hayatta hep böyle çabalarının karşılığını en güzel şekilde alırsın. Yanlış değilsem sen bir rüya görmüştün ve mutlu güzel bir habere bebeğe yada terfi etmeye diye yormuştun. Bak gördün mü dediğin gibi nasılda Rabbim sıra sıra diziyor bize herşeyin en güzelini en hayırlısını vermek için. Gerçekten de biz istiyoruz ama zamanını en güzel Rabbim ayarlıyor. Sonrasında anlıyoruz ki iyi ki o zaman olmamış. Biz o an istediğimiz şeye o kadar çok odaklanıyoruz ki illa hemen olsun diyoruz bunda da vardır bir hayır diyoruz ama şahsen gönülden demiyoruz. Ama ben artık buna gerçekten de tüm kalbimle inanıyorum olmuyorsa mutlaka bir hayır var. Ya zamanı gelmediği için yada Rabbim bize istediğimizi en iyi şekilde bize sunacağı için. O herşeyi çok güzel ayarlıyor. Kuzum inşallah sıra bebişte o da çok yakın zamanda gelecek Allah'ın izniyle.

Hepinize günaydın kızlar

Senenin son gününe geldik. Dilerim Rabbim yeni senede yaşadığınız güzellikleri arttırsın. Üzüntüler, kırgınlıklar, kaygılar ve olumsuzluklar hiç olmasın. Hepinize çok sağlıklı, bol bol mutlu, neşe içinde yaşayacağınız, güzel haberlerle dopdolu harika bir yıl geçirmenizi diliyorum. Hamile olmayan arkadaşlarımıza dilerim 2018 yılında son adetleri olmuştur ve yeni yılda müjdeli bebek haberlerle başlarız.

Hamile olanlarımıza da Rabbim sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir doğum ile yavrularına kavuşmak nasip olsun.

Güzel kalpli insan günaydın
2018 i acısıyla tatlısıyla geride bıraktık.Güzel dualarının gerçekleşmesini kalpten diliyorum hepsi için amin canım benim.
Yüce Rabbim kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun.Bu hayattan istediğim şeyler Sağlık,huzur ve hayırlı evlatGerisini zaten hallederiz.

Amin kuzum aminnnn. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Hiç birimizin birbirimizden farkı yok hepimiz tertemiz güzel çıkarsız duygularımızla güzel kalbimizi birbirimize yansıtıyoruz. Rabbim bizleri hep böyle güzel insanlarla karşılaştırsın. Hayattan istediklerini Rabbim sana ve hepimize en güzel şekilde yaşatsın. Dediğin gibi SAĞLIK,HUZUR VE HAYIRLI EVLAT hepimize nasip olsun.

Ayyy çok guzel yorumlamissin duygularımızı . rabbim herkese 2019u hayırlı kılar ve hepimize bebek nasip eder , son adetlerimiz olur uyguladığımız yöntemler kullandığımız ilaçlar etkisini gösterir ve hamile kalırız inşallah

Amin canım benimm

Aminn canım aminnn.. İnşallah Allah'ın izniyle olcak bebişlerimiz

İnşallah yol arkadaşım oldunuz gzuek haberleri de paylaşırız

Evet canım hepimiz burda yol arkadaşıyız beraber bütün olumsuzlukların üstesinde gelip güzel haberlerin sevincini yaşayacağız. İnşallah sende ilk seferinde istediğine kavuşacaksın. Bak ne dicem kuzum bu profilindeki resim tek çizgiyi görmüş ağlayan kadın resmi sanırım. Sen bu resmi bence bugün değiştir. Yeni seneye bu resimle geçme. Pozitif bir profil resmi bekliyorum senden. Bu benim nacizane fikrim. Olumsuzluklar olumsuzlukları getirir gibi geliyor bana. Buraya koyduğun resimle yeni yıla güzel bir başlangıç yaparak güzel müjdeli haberler ile başlangıç yapalım hep beraber.

Hep tek cizgi görmekten benle bütünleşti bu
Ama degistirsem iyi olacak seçeyim bı tane belki uğurlu gelir canım dogru diyorsun

Bende çok özledim seniiiiÖperim o bal yanaklardan
Biz bu ay kocikimle, senin geçen ay ki gibi dersimize yarım yamalak çalışıyoruz, bugün adetim biteli 5. gün sadece adetin tamamen bittiği gün bir hastet giderebildik o kadar ahahahhh
dün yumurtlama akıntım oldu mesela yine geceyi es geçtik; çok yorgunduk ikimizde hem misafir vs de vardı öncesinde yine kaldı; bu aydan o nedenle kendi adıma umudum hiç yok, dersimize çalışmıyoruz çünkü
Evet canım, çok iyi özetlemişsin gerçekten de öyle oldu, boşuna 3 ay ağlayıp zırlamışım; rüyamda çıktı cidden, benim rüyalarım çıkar zaten genelde; müjdeli habere veya işyerinde terfiydi manası hatta doğru hatırlıyorsun
Her işte bir hayır varmış işte şimdiye hamile olsaydım terfi zamanı uzun bir süre izne çıkacağım için ve sonrası da malum belirsiz olacağı için es geçilirdim
o nedenle şimdiye kadar hamile kalamadığıma sevinmeye başladım cidden, terfi benim için maddi manevi çok çok önemliydi, çok şükür oldu.
Allah'ıma olan ve olmayan herşey için çok şükür cidden..
Canımsın ağzından bal damlıyor yine
Çok AMİN bebişimmm
Yeni bir yıl sana ve ailene de istediğinizin sıra sıra olacağı mutluluktan havalara uçacağınız, bol kazançlı, bereketli ve bebkli bir yıl olsun inşallah, Allah başta sana ve evladına uzun sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…