hehehh kızçeler son 1 sayfa size cevap verdim diye full benim mesajlarım var sayfada
kuzularım benim, benim de size haberim var; bu ay yöneticim terfi mektubumu yazmış üst yönetime
Allah'ım 6 yıllık emek ve çabalarımı inşallah göreceğim sonunda, aslında yöneticim bildiğimi bilmiyor ama İk'da samimi olduğum kişi bana dayanamadı ve Cuma günü bombayı palattı
Bi de yine bu hafta ofiste yer değişiklikleri oldu, hep gözümü kestirdiğim yere geçtim hala inanamıyorum bunun da olduğuna ama oldu çok şükür, şimdi ofiste harika bir yerdeyim inşallah terfi sonrası maaş farkını da bundan sonra çatır çatır yiyecem Allah'ın izniyle inşallah
Düşünüyorum da 4 aydır bebek çalışması vardı, eşim ve bende de genel anlamda sağlık problemi olmadığı halde bir türlü hamile kalamıyordum; hakkaten iyi ki şimdiye kadar hamile kalmamışım; eğer hamile olsaydım şimdilerde 3 aylık filan olurdum belki ve bu kadar süre saklayamazdım işyerinde ve terfi edemezdim asla
Allah'ım bana çok şükür olmama sebebini gösterdi ya da ben öyle düşünüyorum ama hamile olmuş olsaydım İk'ya gitseydi bunun haberi terfi edemezdim
Cuma'dan beri ayaklarım yere basmıyor
Benden de bu haftalık böyle gelişmeler oldu işte öpüyorum hepinizi