- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öyleyim evde, hem söyleniyorum hem temizliyorumAma hiçbirşey yapamıyoruz. O kadar kızdım elime birşey geçmedi ben pes ettim sanırım
He evet doğru soğan kürü yapacaktın, benimde 2. kürün yarın son günü çok şükür bu da bittiKeçiboynuzu pekmezi acayip ağır kokuyor ben bilmiyorum tadını kokusundan bile ağzıma süremedim. Ama 1 yemek kaşığı veriyorum çok veriyorsun bunun tadı çok ağır felan diyor. Bu ay ara verme ayim değil ben soğan kürüne başlıcam eşime de pekmeze devam
iyi akşamlar, acaba bu ay geç mi yumurtladınız?İyi akşamlar kızlar ben bu kürü yaklaşık 11 gün yaptım ama hiç akıntı felam bişey olmadı 11.gün yaptım bıraktım. Fakat hep düzenli adet olurdum dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ovu testi gebelik testi yaptım ikiside negatif neden böyle oldu ki
Yok canım erken yumurtlama oldu ama kürün hiç bi farkı olmayınca daha devam etmedim akıntım felan olmadıiyi akşamlar, acaba bu ay geç mi yumurtladınız?
bir de keşke kürü tamamlasaydınız, neden yarım bıraktınız az bir süre kalmışken?
peki yumurtlamanın olduğu tarihe +14 koyduğunuzda da gün geçmiş mi oluyor? kürden dolayı erken veya geç yumurtlama oldu bazılarımızda, sen etkisini illa akıntıda göremeyebilirsin, belki idrarla attın farkında olmadanYok canım erken yumurtlama oldu ama kürün hiç bi farkı olmayınca daha devam etmedim akıntım felan olmadı
Haklısın olabilir canım bi ara baya çıktım idrara. Gün olarak dün +14. Gündü bugün 15.gün yani 1 gün geçtipeki yumurtlamanın olduğu tarihe +14 koyduğunuzda da gün geçmiş mi oluyor? kürden dolayı erken veya geç yumurtlama oldu bazılarımızda, sen etkisini illa akıntıda göremeyebilirsin, belki idrarla attın farkında olmadan
son bir kaç gündür ben çok sık sık gidiyorum wc’yeHaklısın olabilir canım bi ara baya çıktım idrara. Gün olarak dün +14. Gündü bugün 15.gün yani 1 gün geçti
İnşallah canım. Çoğu kadın adeti düzenli olsun diye yapıyormuş bu kürü ama benim düzenli olan adet yalan olduson bir kaç gündür ben çok sık sık gidiyorum wc’ye
inşallah idrarda gidiyordur en azından
bende sadece erken yumurtlama olmuştu 1 gün haliyle erken adet olmuştum normal döngüme göre, bu ay bakalım nasıl olacak 2 gün kaldı bataİnşallah canım. Çoğu kadın adeti düzenli olsun diye yapıyormuş bu kürü ama benim düzenli olan adet yalan oldu
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bendede 3 aydır felan sağ tarafımda yumurtlamadan sonra da adete kadar ara ara sancı oluyordu ondan yapayım dedim kürü ama bakalım ne olcak. Sancı az olsada var hala olmadı doktora gidicem yinebende sadece erken yumurtlama olmuştu 1 gün haliyle erken adet olmuştum normal döngüme göre, bu ay bakalım nasıl olacak 2 gün kaldı bata
belki sağ yumurtalığın daha hassastır, o yüzden hissedebilirsin ağrı; eğer geçmezse yine tabi adet halindeyken gidersin doktora en azından ne olduğunu bilirsinHakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bendede 3 aydır felan sağ tarafımda yumurtlamadan sonra da adete kadar ara ara sancı oluyordu ondan yapayım dedim kürü ama bakalım ne olcak. Sancı az olsada var hala olmadı doktora gidicem yine
Yaklaşık 8-9 aydır her ay yumurtlama zamanı sağ kasığımda hafif sancı oluyor 2 gün felan sürüyordu. Ama son 3 aydır yumurtlamadan sonrada ara ara devam eder oldu batma gibi sanki hiç sol kasığımda ağrı olmuyorbelki sağ yumurtalığın daha hassastır, o yüzden hissedebilirsin ağrı; eğer geçmezse yine tabi adet halindeyken gidersin doktora en azından ne olduğunu bilirsin
inşallah önemli bişey değildir
soğan kürünü ülser veya gastrit olanların yapmamaları gerekiyormuşBu soğan kürü benim mideme çok kötü dokunuyor 1 hafta içebildim sadece 1 haftada mide ağrısı çektim maydanoz icmistim oda dokundu
Gastirit var bende sanırsamsoğan kürünü ülser veya gastrit olanların yapmamaları gerekiyormuş
Merhabaİyi akşamlar kızlar ben bu kürü yaklaşık 11 gün yaptım ama hiç akıntı felam bişey olmadı 11.gün yaptım bıraktım. Fakat hep düzenli adet olurdum dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ovu testi gebelik testi yaptım ikiside negatif neden böyle oldu ki
Kuzum ben de sizi özledim Bebeğim izin alcağım için işleri toparlamaya çalışıyorum baya da işim var ama yazdıklarınızı takip ediyorum :) Bebişim hala karnımın alt tarafında batmalar devam ediyor, o batmalar hafif bel ağrısı insanı mutlu eder mi ? O kadar mutlu oluyorum ki, çok şükür orda diyorum :)badenzi kuzum sen nasılsın yoğun musun canım. Özledik seni güzel anniş. Hamilelik nasıl gidiyor yeni belirtiler var mı kuzum
Ayy maşallah sen bitirmişsin abla. Dadısı bizim başımıza inşallahbende öyleyim evde, hem söyleniyorum hem temizliyorum
ama evlendiğimizden beri yine baya baya eğittim
en çok banyo ve wc konusunda zorlanmıştım
evde 2 wc var biri onun biri benim herkes kendisininkini temizliyor felan, her duştan sonra banyoyu temiz bırakma filan zor oldu ama eğitim verdim epey süre, sinir harbi içinde
He evet doğru soğan kürü yapacaktın, benimde 2. kürün yarın son günü çok şükür bu da bitti
19 gün ne çabuk geçti yaaa
İyi akşamlar kızlar ben bu kürü yaklaşık 11 gün yaptım ama hiç akıntı felam bişey olmadı 11.gün yaptım bıraktım. Fakat hep düzenli adet olurdum dün olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ovu testi gebelik testi yaptım ikiside negatif neden böyle oldu ki
Bu soğan kürü benim mideme çok kötü dokunuyor 1 hafta içebildim sadece 1 haftada mide ağrısı çektim maydanoz icmistim oda dokundu