Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbirşeyin olduğu felan yokmuş ben yine kendi kendime gelin güvey olmuşum. Ayakta duramıyorum belimin ve kasîgımın ağrısından. Biraz önce de leke geldi. Burda yerleşme kanaması değildir heralde bu saatten sonra. Bosmuydu yani yine o kadar belirti....
Ama zaten leke geliyormuş kuzum kanama olmadığı sürece yerleşme diyorlar.

Ama zaten leke geliyormuş kuzum kanama olmadığı sürece yerleşme diyorlar.
Çok geç diil mi ama leke için de. Bide çok kötüyüm abla sancim yok ama bel ve sol kasık agrım beni ayakta durdurmuyor. Yemeği felan bıraktım yapmıyorum birşey de çok fenayım. Sanmıyorum yerleşme felan olduğunu

Çok geç diil mi ama leke için de. Bide çok kötüyüm abla sancim yok ama bel ve sol kasık agrım beni ayakta durdurmuyor. Yemeği felan bıraktım yapmıyorum birşey de çok fenayım. Sanmıyorum yerleşme felan olduğunu
Dur hemen panik yapma kuzucum hiç yaşamadım ama duyduklarıma göre zaten bebek yerleşirken sancı olmaz mı ki?tecrübesi olan arkadaşlarımız şimdi sana cvp verirler.Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.

Dur hemen panik yapma kuzucum hiç yaşamadım ama duyduklarıma göre zaten bebek yerleşirken sancı olmaz mı ki?tecrübesi olan arkadaşlarımız şimdi sana cvp verirler.Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen.
Hiç bilmiyorum abla çok kötüyüm valla ağrı mahfetti beni. Ama garip olan sancim yok kaşık agrım öldürdü beni

Hiçbirşeyin olduğu felan yokmuş ben yine kendi kendime gelin güvey olmuşum. Ayakta duramıyorum belimin ve kasîgımın ağrısından. Biraz önce de leke geldi. Burda yerleşme kanaması değildir heralde bu saatten sonra. Bosmuydu yani yine o kadar belirti....

Dur kuzum hemen panikleme yerleşme lekesi evet döllenmeden sonra olur. Ama gebeliğin 5-6 haftalarında da lekelenme oluyor. Bırak lekeyi kanama bile geçiren vardı aynı burda kk da daha 1 ay öncesinde birinde oldu okumuştum. Hatta ben bile dedim yazık kız kesin düşük yapıyor diye ama herşey yolundaymış progestan vermiş doktoru. Benim oğlanın hamileliğinde de olmuştu leke doktor progestan vermişti bana da. Ağustostaki hamilelikte de oldu iki sefer. Yani bunlar olabiliyor. Sen şimdi yorma kendini uzat ayaklarını yükseğe dinlen bol bol.

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum hemen gardını düşürme inan bana hamilelikte lekelenme yaşamayan çok nadir insan vardır Genelliği yaşar. Hatta daha fazlasını bile yaşayan oluyor kanama olarak üzme hemen kendini. Allah korusun ikinizi de umutların boşa çıkmasın inşallah :dua:sakin kal bol su iç canım

Dur kuzum hemen panikleme yerleşme lekesi evet döllenmeden sonra olur. Ama gebeliğin 5-6 haftalarında da lekelenme oluyor. Bırak lekeyi kanama bile geçiren vardı aynı burda kk da daha 1 ay öncesinde birinde oldu okumuştum. Hatta ben bile dedim yazık kız kesin düşük yapıyor diye ama herşey yolundaymış progestan vermiş doktoru. Benim oğlanın hamileliğinde de olmuştu leke doktor progestan vermişti bana da. Ağustostaki hamilelikte de oldu iki sefer. Yani bunlar olabiliyor. Sen şimdi yorma kendini uzat ayaklarını yükseğe dinlen bol bol.
Anlamadim ki abla şimdilik leke ama sonra kan gelirse de adet oluyorum bildiğin yani. Ayaklarımı karnıma doğru çekmeden duramıyorum ki hayatta uzatamam çok agrım var çnki. Ne olcaksa hemen olsun artk. Tek şaşkın olduğum nokta sancim yok kasık ve bel agrım çok fazla

Anlamadim ki abla şimdilik leke ama sonra kan gelirse de adet oluyorum bildiğin yani. Ayaklarımı karnıma doğru çekmeden duramıyorum ki hayatta uzatamam çok agrım var çnki. Ne olcaksa hemen olsun artk. Tek şaşkın olduğum nokta sancim yok kasık ve bel agrım çok fazla

ahh kuzum ya bu şiddetli ağrı birden bire mi başladı böyle şuan sadece leke var dimi. Canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun inşallah geçer kuzum.:dua: Ama ağrın geçmezse de dediğim gibi şu Türk hastanelerine bi gidin kuzum.

ahh kuzum ya bu şiddetli ağrı birden bire mi başladı böyle şuan sadece leke var dimi. Canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun inşallah geçer kuzum.:dua: Ama ağrın geçmezse de dediğim gibi şu Türk hastanelerine bi gidin kuzum.
Sabah kalktığında hafiften vardı sonra gittikçe arttı abla. En son gittiğimde lavaboya leke vardı. Sağol ablam Allah razı olsun. Ama türk hastanesine şuan zor zaten bu halde odaya hiç gidemem en az 1 saatlik yol. Bide şehir içinde hastane aricaz onu hiç cekemem

Sabah kalktığında hafiften vardı sonra gittikçe arttı abla. En son gittiğimde lavaboya leke vardı. Sağol ablam Allah razı olsun. Ama türk hastanesine şuan zor zaten bu halde odaya hiç gidemem en az 1 saatlik yol. Bide şehir içinde hastane aricaz onu hiç cekemem

Kuzum dediğim gibi şuan dinlenmeye çalış ayaklarını yukarı kaldır bol su içmeye özen göster. Bu şekilde dinlenince ağrın azalıyorsa endişelenme ama ağrın artarsa bugün bi hastaneye gitmeye çalışın. Şuan kafamızda kötü seneryolar yazmak yerine önlem alarak kendine dikkat et kuzum. Herşey normal olsa bile bu lekelenme için progestan başlanman gerekir büyük ihtimalle o yüzden doktora gitmeyi aksatma

Kesinlikle cennetkokulumm cennetkokulumm un tavsiyelerini dinle kuzum.İş yapma sakın dinlen ve kötü düşünme.Olumsuzlukları çağırma.sadece ağrılarını takip et ve gidişata göre doktora görün.

ayyy kuzum yaaaa o kadar mı şiddetlendi ama bence eşini ara bi şey yap öyle evde olmaz

Çalışmalara devam canım aynen dediğin gibi ne olur ne olmaz. Ben yumurtlama günü geçti olmaz diye bakarken olmuştu sonuçta. :anneadayı:

Evet canım insülün direnci vardı ilaç kullanıyordum geçti 1 sene oldu ilacı bırakalı doktor yemene dikkat et ilaca gerek yok demişti. Birde bu ağustostaki hamilelikte tiroid yüksek çıkmıştı o da ilaca başlamıştı düştü sonra hamilelik devam etseydi ilaca da devamdı ama ben kürtaj olunca bıraktım. Ama geçenlerde hormon testine gittiğimde tiroid hala normaldi. Yalnız 3,5-4 kg falan aldım bu kürtajdan sonra canımı çok sıkıyor buda benim. Diğer yandan memede fibrokistik benim o da hormonal durumla karışıyor aksine onunda şikayetleri azaldı hatta kitle bile ufak geliyor elime. Yani durum bende karışık bi yandan bişeyler düzeliyor bi yandan bozuluyor.

Anladım kuzucum o zaman test almakla iyi yapmışsın. İnşallah bu son aldığın testler olsun. Çift çizgi şöyle kıpkırmızı çıksın bebiş gelsin gerek kalmasın. Benim de evde önceki aldığımdan 2 tane test vardı bakalım inşallah onlaradan başka kullanmaya gerek kalmaz :dondurma::KK200:
Amin bitanem inşallah o testlerinde kırmızıyı gör ve sağlıkla kucağına al inşallah . O güzel kabinle en güzelini hakediyorsun, burda ne sorsak üşenmeden araştırıp yardımcı oluyorsun bize Allah senden razı olsun, 3-4 kilo çok fazla değil kuzum ben daha fazla aldın diye düşünmüştüm, o kilolar yemekleri biraz fazla kaçırınca da alınıyor, benim bazen iştahım açılıyor o dönem dolu dolu yiyorum yemekleri ama sonra hemen farkediyorum kilo aldığımı ve biraz frene basıyorum :) Ama sen yine de görün bitanem her zaman tedbirli olmakta fayda var, bir an önce al randevunu bakalım, merak ediyorum ben de seni. İnşallah herşeyin yolunda olsun, kiloları tatlılardan almış ol inşallah :) :KK200::KK200::KK200:

Kuzum dediğim gibi şuan dinlenmeye çalış ayaklarını yukarı kaldır bol su içmeye özen göster. Bu şekilde dinlenince ağrın azalıyorsa endişelenme ama ağrın artarsa bugün bi hastaneye gitmeye çalışın. Şuan kafamızda kötü seneryolar yazmak yerine önlem alarak kendine dikkat et kuzum. Herşey normal olsa bile bu lekelenme için progestan başlanman gerekir büyük ihtimalle o yüzden doktora gitmeyi aksatma
Şuan daha iyi hissediyorum abla uzandım. Lavaboya gitmiştim biraz önce birşey gelmedi. Bide dizlerim ağrımaya başladı hafif hafif. Ayy ne olacak benim bu halimm

Kısmet artık canım, ama sırada sen varsın önce
İnci gibi dizilelim inşallah batlara göre teker teker ilerlesek ne güzel olur
aynen canım bana da öyle aşırı yoğun halde söktürücü özelliği var gibi gelmiyor olsa bile hani ne bileyim birden bire olmaz sanki, bende artık Allah’a emanetiz başladım bi deda bırakmam çokta düzenli gidiyorum sabah akşam vs. bakalım işte
sende göğüs hassasiyeti var mı peki?
Valla o kadar düzenli gittiysen bence de devam et kuzum Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz, şifa olur . Bende göğüslerim zaten minicik oldukları için öyle aşırı büyüme olmuyor canım, sadece bastırırsam biraz ağrı oluyor normalden farklı ama onun dışında bişey hissetmiyorum, geçen hamileliğimde de çok fazla hassasiyet yoktu, sanki adet olcakmışım gibiydiler.
senin nasıl peki durduk yerde ağrıyor mu ya da acıyor mu

Kesinlikle cennetkokulumm cennetkokulumm un tavsiyelerini dinle kuzum.İş yapma sakın dinlen ve kötü düşünme.Olumsuzlukları çağırma.sadece ağrılarını takip et ve gidişata göre doktora görün.
Sağol ablam eşimde geldi zaten 12 yi gece hiçbirşey yaptırmadı bana şmdi de bulaşıkları felan toparlamış uzanıyorum bende. Agrım azaldı gibi

X