Çalışmalara devam canım aynen dediğin gibi ne olur ne olmaz. Ben yumurtlama günü geçti olmaz diye bakarken olmuştu sonuçta.
Evet canım insülün direnci vardı ilaç kullanıyordum geçti 1 sene oldu ilacı bırakalı doktor yemene dikkat et ilaca gerek yok demişti. Birde bu ağustostaki hamilelikte tiroid yüksek çıkmıştı o da ilaca başlamıştı düştü sonra hamilelik devam etseydi ilaca da devamdı ama ben kürtaj olunca bıraktım. Ama geçenlerde hormon testine gittiğimde tiroid hala normaldi. Yalnız 3,5-4 kg falan aldım bu kürtajdan sonra canımı çok sıkıyor buda benim. Diğer yandan memede fibrokistik benim o da hormonal durumla karışıyor aksine onunda şikayetleri azaldı hatta kitle bile ufak geliyor elime. Yani durum bende karışık bi yandan bişeyler düzeliyor bi yandan bozuluyor.
Anladım kuzucum o zaman test almakla iyi yapmışsın. İnşallah bu son aldığın testler olsun. Çift çizgi şöyle kıpkırmızı çıksın bebiş gelsin gerek kalmasın. Benim de evde önceki aldığımdan 2 tane test vardı bakalım inşallah onlaradan başka kullanmaya gerek kalmaz