Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen nasılsın kuzum yolunda mı her şey?

Sen nasılsın kuzum yolunda mı her şey?
Ayy anlamadım ki abla yaaa sol kasık agrım ayakta durmamı bile engelliyor. Bildiğin birşey sokup sokup çekiyorlar. Çok ayakta durunca da bel agrım oluyor. Arada da dizlerim bacaklarım. Hep böyle mi olcak yaaa

Çalışmalara devam canım aynen dediğin gibi ne olur ne olmaz. Ben yumurtlama günü geçti olmaz diye bakarken olmuştu sonuçta.

Evet canım insülün direnci vardı ilaç kullanıyordum geçti 1 sene oldu ilacı bırakalı doktor yemene dikkat et ilaca gerek yok demişti. Birde bu ağustostaki hamilelikte tiroid yüksek çıkmıştı o da ilaca başlamıştı düştü sonra hamilelik devam etseydi ilaca da devamdı ama ben kürtaj olunca bıraktım. Ama geçenlerde hormon testine gittiğimde tiroid hala normaldi. Yalnız 3,5-4 kg falan aldım bu kürtajdan sonra canımı çok sıkıyor buda benim. Diğer yandan memede fibrokistik benim o da hormonal durumla karışıyor aksine onunda şikayetleri azaldı hatta kitle bile ufak geliyor elime. Yani durum bende karışık bi yandan bişeyler düzeliyor bi yandan bozuluyor.

Anladım kuzucum o zaman test almakla iyi yapmışsın. İnşallah bu son aldığın testler olsun. Çift çizgi şöyle kıpkırmızı çıksın bebiş gelsin gerek kalmasın. Benim de evde önceki aldığımdan 2 tane test vardı bakalım inşallah onlaradan başka kullanmaya gerek kalmaz

Kısmet artık canım, ama sırada sen varsın önce
İnci gibi dizilelim inşallah batlara göre teker teker ilerlesek ne güzel olur
aynen canım bana da öyle aşırı yoğun halde söktürücü özelliği var gibi gelmiyor olsa bile hani ne bileyim birden bire olmaz sanki, bende artık Allah’a emanetiz başladım bi deda bırakmam çokta düzenli gidiyorum sabah akşam vs. bakalım işte
sende göğüs hassasiyeti var mı peki?

Evvelsi gün akşam gorumcemin kızı aradı beni fal a batırmış. Falcı demiş aileden çok sevdiğin biri hamile olcak sende onun bebeğini çok seveceksin felan demiş. Oda aramış bu kesin sensin bilge abla diyor Dedim inşallah yavrucugum. Dün de komşum msj attı seni rüyamda gördüm kilo almıştın bilge diyor Bunların bi anlamı olmalı

Canım salı akşamı başladıysa çarşamba akşamı 1.gün bitiyor. perşembe akşamı 2. gün bitiyor cuma akşamı 3.gün bitiyor. Gün hesaplarken buna dikkat et doktorada bu şekilde başladığını söyle o yüzden bence yarında test için uygun oluyor. Doktorun için üzüldüm ama olumlu düşün bunda da bilmediğimiz bir hayır vardır. Belki de başka bir doktor sana daha iyi gelecektir. Başka bi yer dene bakalım kuzum elbet bir hayır var

Kuzum herşey bebişe işaret baksana ne güzel şeyler bunlar. Sen gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak. Testi ne zman yapıyorsun bu arada

Bence de canım soğan kürünün söktürücü özelliği yok. Evet adet düzenleyici rahim temizliyor kistlere iyi geliyor ama bi adaçayı bi civanperçemi gibi söktürücü bi özelliği yok. Tabi bir de birsürü faydası da var. Sen kullan kuzum şifa olsun inşallah.

Soğan kürünün faydaları
*Kadınlardaki çikolata kisti ve miyomları tedavi eder.
* Polikistik over sendromu tedavisi için kullanılır.
*Adet düzensizliğini önler
* Menopozda ortaya çıkan sıkıntıları en aza düşürür.
*Vajinal akıntıları tedavi eder.
*Kıl dönmesinde etkin bir tedavidir.
*Hamile kalma şansını arttırır.
*Ciltte ortaya çıkan akne ve sivilceleri tedavi eder.
*Antibiyotik etkisi vardır.
*Dolaşım ve bağışıklı sistemini düzenler.
*Yağlanmayı azaltır.
*Balgam söker.
*Stres giderici etkisi vardır.
* Sinüzitin ilerlemesine engel olur.

bende de laboquick var, ama henüz denemek kısmet olmadınetten yorumları okuduğuma göre gayet iyiydi

biliyor musun cennetkokulum aynı dediğin gibi benimde aklıma söktücü özelliği olan hemen adaçayı geldi İnşallah tatlım inşallah şifa olur
bugün 3. gün oldu bile kaldı 1 haftası; onun bitiminin ertesi günü de batımbakalım artık

ayyy ne güzel işte bak hemen senin üstüne yormuşlar
inşallah yarın da iyi haberlerini bekliyoruz

Kuzum herşey bebişe işaret baksana ne güzel şeyler bunlar. Sen gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak. Testi ne zman yapıyorsun bu arada
Inşallah ablacığım. Yarın yapcam inşallah. Normalde bugün yapacaktim ufukta cuma yap dedi. Tamam dedim akşam gelirken alıp gelcek

Ben hiç o şekilde saymamıştım çok doğru diyosun 3. günü oluyor..Süpersin canım benim çok sağol.Evet sakin kafayla düşündüm zaten doktorumu değiştirmek istiyordum belki de vesile oldu.

Ayy anlamadım ki abla yaaa sol kasık agrım ayakta durmamı bile engelliyor. Bildiğin birşey sokup sokup çekiyorlar. Çok ayakta durunca da bel agrım oluyor. Arada da dizlerim bacaklarım. Hep böyle mi olcak yaaa
Ay meleğimiz yerleşmeye çalışıyordur annesi maşallah

Ben hiç o şekilde saymamıştım çok doğru diyosun 3. günü oluyor..Süpersin canım benim çok sağol.Evet sakin kafayla düşündüm zaten doktorumu değiştirmek istiyordum belki de vesile oldu.

bugün akşam 2. günü bitecek yarın 3. gün canım.

Bak ne güzel doktoru da değiştirmeyi düşünüyormuşsun herşey bir vesiledir. Hakkında hayırlısı olsun kuzum bu karışıklıklar çok güzel şekilde sonuçlansın inşallah

Amin inşallah canım .Her şey güzel olacak yaa iyi ki birbirimizi bulduk kızlar harıkayız

Hiçbirşeyin olduğu felan yokmuş ben yine kendi kendime gelin güvey olmuşum. Ayakta duramıyorum belimin ve kasîgımın ağrısından. Biraz önce de leke geldi. Burda yerleşme kanaması değildir heralde bu saatten sonra. Bosmuydu yani yine o kadar belirti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…