Sen nasılsın kuzum yolunda mı her şey?Aynen 4. gün olması da o nemli diil abla. Yarın git bakalım. Benim doktorumda alttan muayne için 3.gün gel demişti. Ben 4.gününde ancak Turkiyede olacaktım bi önceki gittiğimzde söyledim e sorun olmaz 4 de gel o zman demişti.
Ayy anlamadım ki abla yaaa sol kasık agrım ayakta durmamı bile engelliyor. Bildiğin birşey sokup sokup çekiyorlar. Çok ayakta durunca da bel agrım oluyor. Arada da dizlerim bacaklarım. Hep böyle mi olcak yaaaSen nasılsın kuzum yolunda mı her şey?
Canisi sende durumlar nasıl rahatmısın?valla ben 3 kez girdim hormon testine önemi yk demişti önemli olan reglinin ikinci günü gitmen dedi benim prolaktinim yüksekti
Kuzucum benim inşallah hayırlısı olsun tutmuştur inşallahama kuruluk olsa da devame delim biz yine de :) Ne olur ne olmaz :)
Peki senin daha önce hormonal bir problemin olmuş muydu canım ya da şekerle ilgili? eğer sebepsiz kilo aldığını düşünüyorsan evet çok mantıklı görünmek, ama kürtajla alakası olur mu onu bilemedim kuzum.
Benim 2 tane testim var bebişim aynen, birini cumartesi yaparım diye düşündüm, birini de bat günü yani Pazar yaparsam eğer çıkmazsa pazartesi tekrarlarım dedim, ya da çıkarsa yine de çizgi koyulaşır mı diye yine tekrarlamak isterdim :) O yüzden çıkmışken alayım dedim, benim oturduğum yerde eczaneler araba mesafesinde o yüzden yapmak isteyip te elimde olmayınca çok sabırsızlanıyorum :)
Valla kuzu benim normalde de saçım ve cildim yağlıdır o yüzden ayır edemiyorum ama bu durum gebelik belirtilerinden biri araştırdığım kadarıyla:) Bir de ben bu ay soğan kürü yapmadım ama senin gibi adete 8-10 gün kala da bel ağrım olmuştu , kürle ilgisi olduğunu sanmıyorum :)
Kısmet artık canım, ama sırada sen varsın önceİnan ki ben de aynen senin gibi düşünüyorum, adet bittikten birkaç gün sonra yapsan da ovulasyona denk geliyor, yani dediğin gibi her türlü denk geliyor. Bir de sağlıklı bebiş oldu mu tutunuyor aynen, soğan kürü bende hep güzel hisler uyandırıyor yani ne bileyim diğer bitki çayları gibi aşırı söktürücü etkisi varmış gibi gelmiyor. İnşallah hamilesindir kuzucum
olsun vardır bunda da bi hayır, dediğin gibi en azından usg’de kist için kontrol edero zaman da adetin 4.günü oluyor ama
Salı akşam başladı canım.Şimdi doktorun sekreterini aradım hastası varmış bana dönüş yapacaklar ve bana ne dedi biliyor musunuz ben gerçekten ağlamak istiyorum sizin tamamlayıcı sağlık sigortanız var ama hocamızın SGK ile anlaşması bitti dedi.Ne demek bitti ya dedim ben devamlı hastasıyım ve neden hbr verilmiyor dedim.Hocamla konuşup arıycam hemen dedi.Yok yok bende bu aralar bi problem var.
Evvelsi gün akşam gorumcemin kızı aradı beni fal a batırmış. Falcı demiş aileden çok sevdiğin biri hamile olcak sende onun bebeğini çok seveceksin felan demiş. Oda aramış bu kesin sensin bilge abla diyorDedim inşallah yavrucugum. Dün de komşum msj attı seni rüyamda gördüm kilo almıştın bilge diyor Bunların bi anlamı olmalı
Kısmet artık canım, ama sırada sen varsın önce
İnci gibi dizilelim inşallah batlara göre teker teker ilerlesek ne güzel olur
aynen canım bana da öyle aşırı yoğun halde söktürücü özelliği var gibi gelmiyor olsa bile hani ne bileyim birden bire olmaz sanki, bende artık Allah’a emanetiz başladım bi deda bırakmam çokta düzenli gidiyorum sabah akşam vs. bakalım işte
sende göğüs hassasiyeti var mı peki?
bende de laboquick var, ama henüz denemek kısmet olmadıİnşallah bebişkosu yaSenin nasıl gidiyor esas sen anlat biraz da :) Bir de hepinize bir sorum daha var, sizce en hassas gebelik testi markası hangisi ? Cumartesi alayım diyorum da, bende al-bi marka test var ama çok uyduruk geliyor Basiretim bağlandı almış bulundum
biliyor musun cennetkokulum aynı dediğin gibi benimde aklıma söktücü özelliği olan hemen adaçayı geldiBence de canım soğan kürünün söktürücü özelliği yok. Evet adet düzenleyici rahim temizliyor kistlere iyi geliyor ama bi adaçayı bi civanperçemi gibi söktürücü bi özelliği yok. Tabi bir de birsürü faydası da var. Sen kullan kuzum şifa olsun inşallah.
Soğan kürünün faydaları
*Kadınlardaki çikolata kisti ve miyomları tedavi eder.
* Polikistik over sendromu tedavisi için kullanılır.
*Adet düzensizliğini önler
* Menopozda ortaya çıkan sıkıntıları en aza düşürür.
*Vajinal akıntıları tedavi eder.
*Kıl dönmesinde etkin bir tedavidir.
*Hamile kalma şansını arttırır.
*Ciltte ortaya çıkan akne ve sivilceleri tedavi eder.
*Antibiyotik etkisi vardır.
*Dolaşım ve bağışıklı sistemini düzenler.
*Yağlanmayı azaltır.
*Balgam söker.
*Stres giderici etkisi vardır.
* Sinüzitin ilerlemesine engel olur.
ayyy ne güzel işte bakEvvelsi gün akşam gorumcemin kızı aradı beni fal a batırmış. Falcı demiş aileden çok sevdiğin biri hamile olcak sende onun bebeğini çok seveceksin felan demiş. Oda aramış bu kesin sensin bilge abla diyorDedim inşallah yavrucugum. Dün de komşum msj attı seni rüyamda gördüm kilo almıştın bilge diyor Bunların bi anlamı olmalı
Inşallah ablacığım. Yarın yapcam inşallah. Normalde bugün yapacaktim ufukta cuma yap dedi. Tamam dedim akşam gelirken alıp gelcekKuzum herşey bebişe işaret baksana ne güzel şeyler bunlar. Sen gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak. Testi ne zman yapıyorsun bu arada
Ben hiç o şekilde saymamıştım çok doğru diyosun 3. günü oluyor..Süpersin canım benim çok sağol.Evet sakin kafayla düşündüm zaten doktorumu değiştirmek istiyordum belki de vesile oldu.Canım salı akşamı başladıysa çarşamba akşamı 1.gün bitiyor. perşembe akşamı 2. gün bitiyor cuma akşamı 3.gün bitiyor. Gün hesaplarken buna dikkat et doktorada bu şekilde başladığını söyle o yüzden bence yarında test için uygun oluyor. Doktorun için üzüldüm ama olumlu düşün bunda da bilmediğimiz bir hayır vardır. Belki de başka bir doktor sana daha iyi gelecektir. Başka bi yer dene bakalım kuzum elbet bir hayır var
Ay meleğimiz yerleşmeye çalışıyordur annesi maşallahAyy anlamadım ki abla yaaa sol kasık agrım ayakta durmamı bile engelliyor. Bildiğin birşey sokup sokup çekiyorlar. Çok ayakta durunca da bel agrım oluyor. Arada da dizlerim bacaklarım. Hep böyle mi olcak yaaa
Inşallah ablacığım. Yarın yapcam inşallah. Normalde bugün yapacaktim ufukta cuma yap dedi. Tamam dedim akşam gelirken alıp gelcek
Ben hiç o şekilde saymamıştım çok doğru diyosun 3. günü oluyor..Süpersin canım benim çok sağol.Evet sakin kafayla düşündüm zaten doktorumu değiştirmek istiyordum belki de vesile oldu.
Amin inşallah canım .Her şey güzel olacak yaa iyi ki birbirimizi bulduk kızlar harıkayızbugün akşam 2. günü bitecek yarın 3. gün canım.
Bak ne güzel doktoru da değiştirmeyi düşünüyormuşsun herşey bir vesiledir. Hakkında hayırlısı olsun kuzum bu karışıklıklar çok güzel şekilde sonuçlansın inşallah