Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin cümlemizi inşallah allah razı olsun kızlar bu gün eşimin sınavı var dua edin nolur bebişimin kısmetine inşallah geçsin

Allah senden de razı olsun canım. Bebiş kısmetiyle gelir ailesine bereket huzur getirir. Sizinki de inşallah öyle olacak eşine uğur getirsin bebişin. İnşallah başarılı olsun sınavında. Allah yardımcınız olsun canım

ama canım 2. defa yapılırken adetten 10 gün önce başlayın deniliyor diye hatılıyorum bende ona göre başladım, adetime 9 gün kaldı(inşallah olmam tabi)
o yüzden dedim bende

Eeee kuzucum zaten bunlar olamas aişin heyecanı kalmayacak. Kavuşacağımız meleklerin kıymetini bu yüzden daha iyi bilicez inşallah.
kesinlikle canım, ben 3 ayda birbirinden değişik belirtiler yaşadım ama nasip olmadı, olursa herhalde kesin anlamam bat geçene dek

kesinlikle canım, ben 3 ayda birbirinden değişik belirtiler yaşadım ama nasip olmadı, olursa herhalde kesin anlamam bat geçene dek
Kuzu senin kürün az kalmış zaten, Saraçoğlu diyor ki, hamileliği öğrendikten sonra yapmayın, şuan daha hamişlik belli olmayacağı için sen devam et bence, genelde de heryerde okuyorum hamilelikle ilgili bu tip şeylerden korunmak ,hamileliği öğrendikten sonra geçerli diye, çünkü ben de kürü yaptığımda ovulasyon dönemine denk gelmişti zaten ve devam ettim

ama canım 2. defa yapılırken adetten 10 gün önce başlayın deniliyor diye hatılıyorum bende ona göre başladım, adetime 9 gün kaldı(inşallah olmam tabi)
o yüzden dedim bende

hayır kuzum kürün başlangıç günü değişmiyor sadece kürü ilk ay 15 gün sonraki aylarda 10 ar gün uyguluyorsun. Ama yine de dediğim gibi başlangıç süresi sitesinde adet bitiminden 3-7 gün sonra veya 10 gün sonra dese de ben videolarında hep adet bitiminden 2. gün sonra dediğini duydum öylesi daha mantıklı geliyor bana da.

Cevabın için çok sağol canım. En iyisi sanırım öyle yapmak. Hamileyken kafamda soru isaretleriyle yaşamak daha kötü olur

aaa bak iyi ki sormuşum, o zaman ben yanlış başladım
2. defa ve sonrakilerde yapılırken adete 10 gün kala başlayıp 10 gün yapacaktım yanlış mı yani anlamadım?? badenzi sen nasıl biliyorsun canım?
çikolata kisti için bir daha yapayım dedim 2. defa yapılırken bu kez adete 10 gün kala başlayın denmiyor muydu, yanlış mı hatılıyorum?

Kuzum ben de aynen senin gibi biliyorum, eğer 2. kürü yapsaydım ikinci adete 10 gün kala başlayacaktım. Ama videoları izleyenler videoda farklı söylüyor diyorlar, ben videolara hiç bakamamıştım direkt Saraçoğlu'nun kendi internet sitesinde yazanı yaptım

Kızlar baya az bi regl dönemi geçiriyorum.Tuvalete gittiğimde biraz daha fazla ama onun dışında çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…