Günaydın kuzum Silik cizgi varsa beybide var işte ohh.hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim cok cok sevindimGünaydın canımlar ben testi yaptım ilk 5 dk felan silik çizgiyi gördüm. Ama ne yaptımsa foto da bi belirginlik getiremedim o çizgiye. Ya erken yaptım testi ya da beybi yok
Sen sürmeye devam et canısı5 dakikada çıktıysa varrkesinlikle ayyy ne sürmüşüm ayağımı
Sen sürmeye devam et canısı
Kuzuuum ikinci çizgi yanlış anlamadıysam koyunun solundaki değilmii çok bariz belli
Bende başlamalıydım aslında 10 gün daha ama fazlası rahim duvarını inceltirmi diye çok ikilemde kaldımkızlar ben yarın 2. kez soğan kürüne başlıyorum
sabah için saatimi baya erkene ayarladım bunun için, maraton başlıyoo
adetime 10 gün var yarından sonra
İnşallah öyledir canım hayırlısı olsun, en güzelini yaptın kan vererekKızlar;
Hala regl olamadım kan tahlili verdim bugün.En geç yarın öğleden sonraya kadar çıkar sonuç dediler.Bi umut belki geç döllenme falandır
Hem flaşlı hemde flassiz attımBilgeUfuk flaşlı çek kuzucum bakalım onda çıkabilir
Nasıl olmuştu canisi seninki ?BilgeUfuk yarın daha koyu olur bendede öyle olmuştu flaşsız daha belirgin oluyor ama kızlar
Ben hala inanmıyorum olduğuna ama inşallah vardr. Hep beraber hamile kalacaz inşallah sağol ablamGünaydın kuzum Silik cizgi varsa beybide var işte ohh.hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim cok cok sevindim
Ben tek gidemem zaten canisi diyorum ki yarın test aldırayım ufuk a onu yapayim. Yada cuma yi bekleyip cuma kan tahliliorada hemen kan tahlili yaptıracağın yer varmı peki ?
Inşallah öyledir ablam inşallahKızlar;
Hala regl olamadım kan tahlili verdim bugün.En geç yarın öğleden sonraya kadar çıkar sonuç dediler.Bi umut belki geç döllenme falandır
Nasıl olmuştu canisi seninki ?
İnşallah kuzum ya
Cidden gördüm mu ben de gözüm alıştı da o yüzden fotoda ben görebiliyorum sanıyorumKuzuuum ikinci çizgi yanlış anlamadıysam koyunun solundaki değilmii çok bariz belli
Kuzucum yarın bir testin daha olaydı keşke, iyice netleşirdi, ben hangi tarafa bakacağımı anlamadım ama ilk 5 dk içinde sen gördüysen zaten tamamdır bu iş Allahın izniyle
Bende hala ihtimal vermiyorum zaten. Kafamdaki tek şey ilk 5 dk da ikinci çizgiyi görmüş olmakya çıkmadı negatif demiştim ya ilk böyle sadece benim göreceğim kadar vardı buharlaşma dedim dikkate almamıştım sonra aklım takıldı bir gün sonra sabah idrarımla tekrar yaptım o biraz daha belirgin olan test vardı ya öyle çıkmıştı
evet oysa zaten besbelli maşallah :)Cidden gördüm mu ben de gözüm alıştı da o yüzden fotoda ben görebiliyorum sanıyorum