Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canımlar ben testi yaptım ilk 5 dk felan silik çizgiyi gördüm. Ama ne yaptımsa foto da bi belirginlik getiremedim o çizgiye. Ya erken yaptım testi ya da beybi yok
Günaydın kuzum Silik cizgi varsa beybide var işte ohh.hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim cok cok sevindim

kızlar ben yarın 2. kez soğan kürüne başlıyorum
sabah için saatimi baya erkene ayarladım bunun için, maraton başlıyoo
adetime 10 gün var yarından sonra
Bende başlamalıydım aslında 10 gün daha ama fazlası rahim duvarını inceltirmi diye çok ikilemde kaldım

sıradaki badenzi bence öyle hissettim tüp bebeğe gerek kalmıcak gibi geliyor bana
İnşallah kuzum ya Ağzın bal yesin, bu ay artık eski aylardaki gibi değilim sanki yine olmamış gibi geliyor ama biryandan da sağ kasığım sabahtan beri zonkluyor, yine de aldırış etmiyorum, adet belirtisi de olabilir diye

Bende hala ihtimal vermiyorum zaten. Kafamdaki tek şey ilk 5 dk da ikinci çizgiyi görmüş olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…