Insallah vardır ablam inşallah. Kırmızı çizginin sağı oluyor yani Tlfondan bakıncaKuzucum yarın bir testin daha olaydı keşke, iyice netleşirdi, ben hangi tarafa bakacağımı anlamadım ama ilk 5 dk içinde sen gördüysen zaten tamamdır bu iş Allahın izniyleKuzucum benim Allah güzel gönlüne göre verdi İnşallah herşeyi sağlıklı olsun ve sağlıkla gelsin rabbim korusun meleğini
Eşine söyledin miBen hala inanmıyorum olduğuna ama inşallah vardr. Hep beraber hamile kalacaz inşallah sağol ablam
Yo yo sol diil sağ. Ama ben de baktım şmdi fotolara en sondaki fotoda belli belirsiz görünüyor gibi ablaevet oysa zaten besbelli maşallah :)
ben çizgiyi gördümmmmmmmmm
Yok abla o zaten çok umutsuz yine normal aksamadır sanıyor. Öğlen eve geliyor yemekleri şoföre verip kendide yemek yiyip geri gidiyor işe. O zamn söylerim heraldeEşine söyledin mi
Malasef tek dışarı çıkamıyorum burda bide zaten dil bilmiyorum etmiyorum polisle veririm ancak ablaben çizgiyi gördümmmmmmmmm
ama çok yeni daha galiba, hemen koş kan ver hadiiii
Ayy çok heyecanlı o anı düşünüp duygulandım şimdiYok abla o zaten çok umutsuz yine normal aksamadır sanıyor. Öğlen eve geliyor yemekleri şoföre verip kendide yemek yiyip geri gidiyor işe. O zamn söylerim heralde
ben yapmaya başladım, sabah işe gelmeden içtim bileBende başlamalıydım aslında 10 gün daha ama fazlası rahim duvarını inceltirmi diye çok ikilemde kaldım
hmm, anladım canım yaa o zaman biraz bekle mademMalasef tek dışarı çıkamıyorum burda bide zaten dil bilmiyorum etmiyorum polisle veririm ancak abla
Şifa olsun canım .Bu süre zarfında 10 günlük 2.kürden sonra doktora gidip bi baktırsan aslında.4ay uzun süre Allah korusun zarar vermesin.ben yapmaya başladım, sabah işe gelmeden içtim bile
rahim duvarını inceltiyormuş diye duydum ama ne kadar süre yaptıktan sonra acaba? bi de benim çikolata kistim var mecbur yapıcamhemde bu 2. kür bitince daha 2 kere yapıcam toplam 4 ay yapmış olucam yani
Malasef tek dışarı çıkamıyorum burda bide zaten dil bilmiyorum etmiyorum polisle veririm ancak abla
Şifa olsun canım .Bu süre zarfında 10 günlük 2.kürden sonra doktora gidip bi baktırsan aslında.4ay uzun süre Allah korusun zarar vermesin.
Bende kesinlikle bitkilerden yanayım canım.Hormon yüklemesi olacak diye çatlatma aşılama bile beni o kadar tedirgin ediyor ki.Dayanamayacak duruma gelmeden asla ilaç içmem her hastalık için geçerli.Toplasan yılda 2 3 tane ancak ağrı kesici alırım.Ama ben bebiş için ne yaptıysam hep ters teptiği için tedirginim biraz malum durumumu biliyosunuzKuzum korkmayın bence sonuçta soğan çok faydalı bir sebze. Bunun yerine doktora gitmeye kalksanız inanın daha ağır ilaçlar hormonlar yüklenecek. Ben bitkisel çözümden yanayım tabi dozunu aşmadan doğru şekilde yapılması lazım.
zannetmem canım, çünkü ilaç değil ki; bir de zaten en son 3 Kasım’da kendi jinekoluğuma gidip çok detaylı muayene olmuştum 3 ay sonra kontrole çağırdı o zaman gidicem zaten, gidene kadar da bitkisel olanı denemek istiyorumŞifa olsun canım .Bu süre zarfında 10 günlük 2.kürden sonra doktora gidip bi baktırsan aslında.4ay uzun süre Allah korusun zarar vermesin.
Ama eşimin heycan felan yapacağını hiç sanmıyorum. Galiba ikimizde o kalp atîsını yada kan tahlilinde doğrulamaya kadar heycan yapmicazAyy çok heyecanlı o anı düşünüp duygulandım şimdi
yaa hayır dur hemen öyle dümdüz söyleme sakın :) bişeyler yap kuzum ya, bi emziktir patiktir bişey al paketle ver :)Yok abla o zaten çok umutsuz yine normal aksamadır sanıyor. Öğlen eve geliyor yemekleri şoföre verip kendide yemek yiyip geri gidiyor işe. O zamn söylerim heralde
Aynen ablam keşke olsaydı mecbur beklicemhmm, anladım canım yaa o zaman biraz bekle madem
keşke elinde 1-2 tane daha olaydı test, en azından öyle takip ederdin 2-3 gün madem Cuma’ya kadar
Yaa seni yerim ablam inşallah öyledirGünaydın kızlar
Topik yine hızlanmış maaşallah size
Tek tek alıntı yapamıcam burdan toplu cevap yazayım
BilgeUfuk kuzucum bebişimiz hayırlı olsun flaşsız resimlerde gölgeyi farkettim bende. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir. Ben öyle hissediyorum. Zaten adetin de gelmedi inşallah da gelmeyecek.
junes canım soğan kürüne devam demişsin inşallah şifa olsun canım. Rahim incelmesinden de korkma zaten kist miyom vs olanlara 4 ay öneriyor. İnşallah fayda göreceksin canım.
@begonya23456 canım sende kan vermişsin hadi hayırlısı olsun canım varsa çıksın inşallah yoksa da sen rahatça bişeyler yaparsın da adet olursun bari kuzum
@ISTANBULLUGELINN sende ayağını sürümeye devam et canım bak inşallah iyi gidiyoruz nazar değmesin böyle güzel haberlerle mutluluklarla dolsun topiğimiz.
@badenzi kuzum güzel topiğimizin kurucusu sırada sen varsın canım inşallahsenin de güzel haberlerini alalım da hamişlerimiz şöyle ayaklarını bol bol sürüsünler ardınızdan bizleri de getirsinler