Gebeliğe Hazırlık Soğan küründe 5.günüm 💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende alisacam mecbur aynn kokusu kötü😂 senin taktiği yarın uygulayacm cikolatami yanıma alip 😎
Bak burnunu tut ve sıcağa yakın ılık şekilde yudum yudum iç burnunu bırakmadan çikolata dan ufak ısırık al bitirene kadar burnunu öyle bırak yoksa soğan kokusu yine tiksindirir seni

Bak burnunu tut ve sıcağa yakın ılık şekilde yudum yudum iç burnunu bırakmadan çikolata dan ufak ısırık al bitirene kadar burnunu öyle bırak yoksa soğan kokusu yine tiksindirir seni
Sabah icerken uyguluyorum cnm 😎😂👍

Tamamm :) korktum boyle oluncaa bir an alt karnimda hafifce bir adet agrisida var. kist cikmamisti ama demek benimde temizlenmeye ihtiyacim varmis insallah sifa olsun hepimize♥
Aynen canım benim de hafif hafif sancım oluyordu lekelenme oldukça seviniyordum o lekelenme olmazda içimizde kalacak ve belki de kist oluşacak herşeyde var bir hayır 🤗 rabbim bizleri de sevindirsin inşallah çok güzel bir ekip olduk 🤗🤗🤗

Aynenn bunu bile iciyoruzzz yaaa resmen 🙈 ben normalde sogan agzima surmem Allah gunah yazmasin nefret ederdim 🤦🏼‍♀️
Ben çok severim soğanı hele sumak ekşi ve limon ile ohhhh misss dün canınız istemesin kızlar havalar serin gidiyor diye kuru fasulye ile dövme pilavı yaptım yanına iki de soslu soğan yaptım nasıl canım istiyordu ama benim herifle tartıştığımız için o çok yiyemedi bende o yemedi diye üzüldüm yemedim yarın keseyim de yiyeyim ya aramız düzelmişken😂😂😂😂

Ayyy inşallahh yaa sivilcelere falan da iyi geliyormuş bir de idrar yolu enfeksiyonuna rahimde iştihar enfeksiyon demek biliyorsunuzdur ve o da spermi öldürüyor soğan iltihabı da kurutuyor 🤗🤗🤗🤗
Soğan için vitamin ilaç derdi babam hep öyle valla duysaki torun için iciyom 😁😀

Back