Gebeliğe Hazırlık Soğan küründe 5.günüm 💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben regl ile basladim bgn 5. Gunum normalde 5. Gun cok cok az lekelenme olurdu benim hala cogunlukla kahverengi olmak ile beraber her sildigimde peceteyi kirleticek ve biraz doldurcak kadar geliyor. Korktum biraz yarin ara mi versem acaba sanki regl hic bitmicekmis gibi geliyor🙈

Anladım canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize. Ben 2 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoruz ve eşim kendisi kalkıp hazırlıyor kürünü sabahları, morfoloji %2 çıkınca baya üzüldü.. Senin gibi bende ovü testi aldım 2 kutu hemde çünkü adetlerim hep bir kaç gün ya ileri ya geri fark atıyor. Adet olana kadar test yapacağım garantiye almak için. Burda okumuştum birisi 9 ay boyunca 13 14. Gun ovülasyon olduğunu sandığı için o günlere yoğunlaşıp hep ilişki yaşamış meğersem adetinden 1 hafta önce yumurtlamış o ay hamile kalmış.
Ayyy inşallah darısı bize ya. Ben o duyguyu bir kaç saatliğine olsa da yaşadım çok güzel bir duygu eşim ve ben resmen pamuk olduk Nasıl değiştik bir Birsen Allahım inşallah bir daha nasip eder

Kizlar ben regl ile basladim bgn 5. Gunum normalde 5. Gun cok cok az lekelenme olurdu benim hala cogunlukla kahverengi olmak ile beraber her sildigimde peceteyi kirleticek ve biraz doldurcak kadar geliyor. Korktum biraz yarin ara mi versem acaba sanki regl hic bitmicekmis gibi geliyor🙈
Ara verme sakın benim de öyle oldu be birden kesildi sonra normal akıntıların başlayacak rahat ol

Oo hiç sorma enfes resmen bayıldım 🙄🤒😂
Ben ilk içtiğimde ağlayacaktım neredeyse içemediğim için midem o kadar çok bulandı ki anlatamam aşırı iğrenç aslında tadı değil kokusu iğrenç burnunu tutunca kokusunu almadığın içim bu kadar kötü olmuyor ben alıştım 😂😂 sonrasın da hooop bir ısırık çikolata

Ben adet bittikten 3 gün sonra başlamıştım ve 10 gün devam ettim. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ettim. Testte bir türlü piki yakalayamadım adetime 4 gün falan varken pik oldu ama artık adet olucam test yanılıyordur diye önemsemedim. Fakat piki gördükten 14 gün sonra adet oldum. Soğan kürü gecikme yaptı. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor olabilir.

Ben adet bittikten 3 gün sonra başlamıştım ve 10 gün devam ettim. Aynı zamanda ovulasyon testi ile takip ettim. Testte bir türlü piki yakalayamadım adetime 4 gün falan varken pik oldu ama artık adet olucam test yanılıyordur diye önemsemedim. Fakat piki gördükten 14 gün sonra adet oldum. Soğan kürü gecikme yaptı. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor olabilir.
Benim ki şubattan beri düzensiz zaten kimyasal gebelikten sonra 40-45 günde bir oluyorum 😒

Aslında biraz da psikolojik olarak birbirimizi etkiliyoruz galiba burda. Herkes tadı kokusu çok kötü demese bu kadar sıkıntı yapmayız. Ben içerken hiç tiksinmedim. Kendimizi şartlandırmazsak sıkıntı olmuyor.
İlk içildiğinde damağa hoş gelmiyor aslında ama ben bunu içerim dediğinde gerçekten sıkıntı olmuyor hemde alışıyorsun o tada kokuya. Aha canım istedi Kalkan’ım bir bardak daha yapayım 🤥😂😂😂😂

Ben ilk içtiğimde ağlayacaktım neredeyse içemediğim için midem o kadar çok bulandı ki anlatamam aşırı iğrenç aslında tadı değil kokusu iğrenç burnunu tutunca kokusunu almadığın içim bu kadar kötü olmuyor ben alıştım 😂😂 sonrasın da hooop bir ısırık çikolata
Bende alisacam mecbur aynn kokusu kötü😂 senin taktiği yarın uygulayacm cikolatami yanıma alip 😎

Aslında biraz da psikolojik olarak birbirimizi etkiliyoruz galiba burda. Herkes tadı kokusu çok kötü demese bu kadar sıkıntı yapmayız. Ben içerken hiç tiksinmedim. Kendimizi şartlandırmazsak sıkıntı olmuyor.
Benim annem zayiflamk için iciyodu kokusunu o zamandan sevmzdm haklısın aslında

Ara verme sakın benim de öyle oldu be birden kesildi sonra normal akıntıların başlayacak rahat ol

Tamamm :) korktum boyle oluncaa bir an alt karnimda hafifce bir adet agrisida var. kist cikmamisti ama demek benimde temizlenmeye ihtiyacim varmis insallah sifa olsun hepimize♥️

Back