Gebeliğe Hazırlık Soğan küründe 5.günüm 💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2289078

Bu sonucu internette buldum ve epey sasirdim Allah ol derse oluyor.
Tsh 5.5 ken d vitamini dibin dibinde 5.41 (asiri dusuk) ve gebelik baslamis beta hcg 48.48
Bu arada b12 de epeyce dusuk 166 larda

Simdi biz tiroid dusurmek icin ugrasalim:) b12 ve d vit icin ilac kullanalim falan ama Allah gercekten ol derse oluyor. Arkadasin 3. Deneme ayiymis bu arada ovu takibiyle kalmis.Tanimiyorum tanisam tiroid icin uyarirdm🙏

2289080

Buda benimki
Ferritin (demir) eksikligini doktora sorucam ilac aldim ama henuz icesim gelmedi:) folik asit icmekten folat 23.70 olmus:) d vit hala dusuk ama 5 leri gordukten sonra sukrettim 25 e. Tsh imda ilacla 3. Ayda sonunda bu degeri gordu cok sukur. Beta hch de 0.00 nediir bari 0.1 fln olsaydi😂😂😂😂

Eki Görüntüle 2289078
Bu sonucu internette buldum ve epey sasirdim Allah ol derse oluyor.
Tsh 5.5 ken d vitamini dibin dibinde 5.41 (asiri dusuk) ve gebelik baslamis beta hcg 48.48
Bu arada b12 de epeyce dusuk 166 larda

Simdi biz tiroid dusurmek icin ugrasalim:) b12 ve d vit icin ilac kullanalim falan ama Allah gercekten ol derse oluyor. Arkadasin 3. Deneme ayiymis bu arada ovu takibiyle kalmis.Tanimiyorum tanisam tiroid icin uyarirdm🙏
Allah ol derse oluyor ama önce tedbir canım 🤲🏻 sonra takdir Rabbim bizlere de o duyguyu tatdıracak inanıyorum

Eki Görüntüle 2289080
Buda benimki
Ferritin (demir) eksikligini doktora sorucam ilac aldim ama henuz icesim gelmedi:) folik asit icmekten folat 23.70 olmus:) d vit hala dusuk ama 5 leri gordukten sonra sukrettim 25 e. Tsh imda ilacla 3. Ayda sonunda bu degeri gordu cok sukur. Beta hch de 0.00 nediir bari 0.1 fln olsaydi😂😂😂😂
Benim ki hiç 0 çıkmadı 2 çıkmıştı bir keresinde 😁😁 kimyasaldayken de25 ☹️😔🥺

Back