- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Melekhatun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kk bugün soğan küründe 5.günüm sabahları aç karnına taze taze yapıp tüketiyorum ama akşamları aksatıyorum umarım işe yarar. Başka sopan kürü yapan var mı bu ay ya da geçmiş zamanlar da yapın benim adetim bitti hissedebiliyorum rahmimi temizlediğini çünkü ara ara lekelenmeler ile oluyor inşallah bende Bebiş sahibi olabilirim şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine
Çar mı başka kür yapan arkadaşlar birbirimize eşlik edelim![]()
Tamamdır ne güzel birbirimize destek on numara olur yaMerhabalar bende bugün başladım soğan kürüne çok sevindim böyle konu açmanıza birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırız 15 gün boyunca![]()
Akşam içelim kız aç karnınaBende sendenim ya![]()
Tamamdır ne güzel birbirimize destek on numara olur ya![]()
Icelim vala yoksa bu gidişle baslayamayacazAkşam içelim kız aç karnına![]()
Ben 9 aylık evliyim şubatta kimyasal ile bebeğim tutunamadı kimyasal gebelik geçirdim 4 ay folik asit kullandım doktor yeterli dedi geçen ay ara lekelenmem oldu doktora gittim kist var dedi adetin 3. Ya da 4. Günü gel bir daha bakalım ona göre ilaç tedavisi uygulayalım dedi gittim giderken de tuvaletimi yaptığım için ne görünmedi doktor kız tuvaletini yaptında mı geldin dediBende herhangi birşey çıkmadı ne kist ne pko fakat eşim keçiboynuzu kürüne başladı bende ona hem eşlik etme amacıyla hemde tutma ihtimali artsın diye yapıyorum sende durumlar nasıl özel değilse ?![]()
Unutma bak ben kocayı gönderdikten sonra yapar içerim geç yatarsam genelde geceye gittiğinde 3-4 gibi yatıyorumIcelim vala yoksa bu gidişle baslayamayacaz![]()
Aksine canım ben adetlıyken başladım normalde benım adetım 7 gun surerdi hatta ilk 5 gunu yogun olurdu ama bu ay ilk 3 gun yogundu 4. Gun cok az leke leke geldı 5 gun de 1 damak geldı bıttıSoğan kürünü bende araştırmıştım. Adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanılmalı yazıyordu. Adetliyken başlayanlarda adet daha uzun sürmüş.
Merhabalar bende bugün başladım soğan kürüne çok sevindim böyle konu açmanıza birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırız 15 gün boyunca![]()
Gelsin soğan çürüklerimiz inşallahIcelim vala yoksa bu gidişle baslayamayacaz![]()
Yatarken iç kız kızarım haAnam gene unuttum ben![]()
Soğan kürünü bende araştırmıştım. Adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanılmalı yazıyordu. Adetliyken başlayanlarda adet daha uzun sürmüş.
Anam gene unuttum ben![]()
Gece yapsam ölür dimiBende full disardaydim simdi yaptimyapiver hemen
TamamdırKızma icecem eve geceym❤
![]()
Ben bir bardak yapıyorum ya günde yatarken üşenmezsem yine yapacağımEvet ben adetliyken basladim 1 gun uzatti sanki bakalim yarin biter insallah:) bu arada ben 2 bardagi tek seferde iciyorum arkadaslar ikiye bolemiyorum cunku genelde oglen ile aksam arasinda tek ogun tuketiyorum.
Bence olur yapGece yapsam ölür dimi
Ben 9 aylık evliyim şubatta kimyasal ile bebeğim tutunamadı kimyasal gebelik geçirdim 4 ay folik asit kullandım doktor yeterli dedi geçen ay ara lekelenmem oldu doktora gittim kist var dedi adetin 3. Ya da 4. Günü gel bir daha bakalım ona göre ilaç tedavisi uygulayalım dedi gittim giderken de tuvaletimi yaptığım için ne görünmedi doktor kız tuvaletini yaptında mı geldin dedi%90 kistin gözükmüyor ama %100 demem için tuvalete sıkışık olman lazım dedi sen bir dolan gel dedi bende bir şişe su içtim biraz gezindim tuvaletim gelince tekrar baktı rahmin be yumurtalıkların gayet sağlıklı bir sıkıntı görünmüyor dedi çok mutlu oldum. Bende eşime bir kaç kez keçi boynuzu kürü içirdim ama düzenli içmedi ya. Son zamanlarda bitter çikolata ile bol muz yedireceğim direk boruya
bende havuç falan yerim artık yumurta çatlamasında etkisi varmış bugün ovülasyon denemem de 2.günüm koyulaşmadı benimki genelde 18.19 günlerinde yumurtlama oluyor bugünde sanırım 14.gün öyle işte bu hafta memlekete gideceğiz umarım gitmeden yumurtamayı görebilirim bu ay da olmazsa artık doktora gideceğiz canım