Gebeliğe Hazırlık Soğan küründe 5.günüm 💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kk bugün soğan küründe 5.günüm sabahları aç karnına taze taze yapıp tüketiyorum ama akşamları aksatıyorum umarım işe yarar. Başka sopan kürü yapan var mı bu ay ya da geçmiş zamanlar da yapın benim adetim bitti hissedebiliyorum rahmimi temizlediğini çünkü ara ara lekelenmeler ile oluyor inşallah bende Bebiş sahibi olabilirim şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine 🤲🏻🤲🏻

Çar mı başka kür yapan arkadaşlar birbirimize eşlik edelim 💜

Merhabalar bende bugün başladım soğan kürüne çok sevindim böyle konu açmanıza birbirimize destek olup belirtilerimizi paylaşırız 15 gün boyunca :KK51:

Tamamdır ne güzel birbirimize destek on numara olur ya 🥰

Bende herhangi birşey çıkmadı ne kist ne pko fakat eşim keçiboynuzu kürüne başladı bende ona hem eşlik etme amacıyla hemde tutma ihtimali artsın diye yapıyorum sende durumlar nasıl özel değilse ? :emir_bebek:

Bende herhangi birşey çıkmadı ne kist ne pko fakat eşim keçiboynuzu kürüne başladı bende ona hem eşlik etme amacıyla hemde tutma ihtimali artsın diye yapıyorum sende durumlar nasıl özel değilse ? :emir_bebek:
Ben 9 aylık evliyim şubatta kimyasal ile bebeğim tutunamadı kimyasal gebelik geçirdim 4 ay folik asit kullandım doktor yeterli dedi geçen ay ara lekelenmem oldu doktora gittim kist var dedi adetin 3. Ya da 4. Günü gel bir daha bakalım ona göre ilaç tedavisi uygulayalım dedi gittim giderken de tuvaletimi yaptığım için ne görünmedi doktor kız tuvaletini yaptında mı geldin dedi :KK48: %90 kistin gözükmüyor ama %100 demem için tuvalete sıkışık olman lazım dedi sen bir dolan gel dedi bende bir şişe su içtim biraz gezindim tuvaletim gelince tekrar baktı rahmin be yumurtalıkların gayet sağlıklı bir sıkıntı görünmüyor dedi çok mutlu oldum. Bende eşime bir kaç kez keçi boynuzu kürü içirdim ama düzenli içmedi ya. Son zamanlarda bitter çikolata ile bol muz yedireceğim direk boruya:halay::rolleyes: bende havuç falan yerim artık yumurta çatlamasında etkisi varmış bugün ovülasyon denemem de 2.günüm koyulaşmadı benimki genelde 18.19 günlerinde yumurtlama oluyor bugünde sanırım 14.gün öyle işte bu hafta memlekete gideceğiz umarım gitmeden yumurtamayı görebilirim bu ay da olmazsa artık doktora gideceğiz canım

Soğan kürünü bende araştırmıştım. Adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanılmalı yazıyordu. Adetliyken başlayanlarda adet daha uzun sürmüş.
Aksine canım ben adetlıyken başladım normalde benım adetım 7 gun surerdi hatta ilk 5 gunu yogun olurdu ama bu ay ilk 3 gun yogundu 4. Gun cok az leke leke geldı 5 gun de 1 damak geldı bıttı

Eklentiler

• 191DD746-7849-4AD5-A7BD-4C6E2B99530C.jpeg
    191DD746-7849-4AD5-A7BD-4C6E2B99530C.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 18
Soğan kürünü bende araştırmıştım. Adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanılmalı yazıyordu. Adetliyken başlayanlarda adet daha uzun sürmüş.

Evet ben adetliyken basladim 1 gun uzatti sanki bakalim yarin biter insallah:) bu arada ben 2 bardagi tek seferde iciyorum arkadaslar ikiye bolemiyorum cunku genelde oglen ile aksam arasinda tek ogun tuketiyorum.

Ben 9 aylık evliyim şubatta kimyasal ile bebeğim tutunamadı kimyasal gebelik geçirdim 4 ay folik asit kullandım doktor yeterli dedi geçen ay ara lekelenmem oldu doktora gittim kist var dedi adetin 3. Ya da 4. Günü gel bir daha bakalım ona göre ilaç tedavisi uygulayalım dedi gittim giderken de tuvaletimi yaptığım için ne görünmedi doktor kız tuvaletini yaptında mı geldin dedi :KK48: %90 kistin gözükmüyor ama %100 demem için tuvalete sıkışık olman lazım dedi sen bir dolan gel dedi bende bir şişe su içtim biraz gezindim tuvaletim gelince tekrar baktı rahmin be yumurtalıkların gayet sağlıklı bir sıkıntı görünmüyor dedi çok mutlu oldum. Bende eşime bir kaç kez keçi boynuzu kürü içirdim ama düzenli içmedi ya. Son zamanlarda bitter çikolata ile bol muz yedireceğim direk boruya:halay::rolleyes: bende havuç falan yerim artık yumurta çatlamasında etkisi varmış bugün ovülasyon denemem de 2.günüm koyulaşmadı benimki genelde 18.19 günlerinde yumurtlama oluyor bugünde sanırım 14.gün öyle işte bu hafta memlekete gideceğiz umarım gitmeden yumurtamayı görebilirim bu ay da olmazsa artık doktora gideceğiz canım

Anladım canım inşallah kavuşuruz bebişlerimize. Ben 2 senelik evliyim 1 senedir korunmuyoruz ve eşim kendisi kalkıp hazırlıyor kürünü sabahları, morfoloji %2 çıkınca baya üzüldü.. Senin gibi bende ovü testi aldım 2 kutu hemde çünkü adetlerim hep bir kaç gün ya ileri ya geri fark atıyor. Adet olana kadar test yapacağım garantiye almak için. Burda okumuştum birisi 9 ay boyunca 13 14. Gun ovülasyon olduğunu sandığı için o günlere yoğunlaşıp hep ilişki yaşamış meğersem adetinden 1 hafta önce yumurtlamış o ay hamile kalmış.

Back